Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Skaitau sąžiningai, bet fotkint negaliu.
man dabar mirk gyvenk reikia obketyvo 50 mm f/1.4, bet...
durnė
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 23:10)
merginos gavau 67mm wb filtra, kieno cia? az  4u.gif

mano rolleyes.gif jau parašiau tau
Atsakyti
Zitlali, o tau nereikia modelių eksperimentams? lotuliukas.gif Galėsi ilgaaaai ir nuoboooodžiai... man nenusibos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 10 liepos 2009 - 11:06
QUOTE(solo @ 2009 07 10, 11:06)
Zitlali, o tau nereikia modelių eksperimentams?    lotuliukas.gif  Galėsi ilgaaaai ir nuoboooodžiai... man nenusibos lotuliukas.gif

Jo jo, aš ir mielai pabūčiau modeliu biggrin.gif
Atsakyti
Zitlali, o tau nereikia modelių eksperimentams?    lotuliukas.gif  Galėsi ilgaaaai ir nuoboooodžiai... man nenusibos lotuliukas.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 07 10, 11:16)
Jo jo, aš ir mielai pabūčiau modeliu biggrin.gif

zitlali, ziurket turi dvi savanores jau nuoga kuna fotkint tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 10, 11:20)
zitlali, ziurket turi dvi savanores jau nuoga kuna fotkint tongue.gif  tongue.gif

visai norėčiau erotinės fotosesijos biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 07 10, 11:24)
visai norėčiau erotinės fotosesijos  biggrin.gif  tongue.gif

Va gera pasvarstyma man dabar uzdaviai.Aktas ir erotika,kaip atskirti kur kuris fotografijoje? Gal galit kuri paaiskinti:bigsmile:
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 10:07)
sveika, aha smile.gif pvz sita su mano tuo kitniu daryta
user posted image
tik aisku pavargt teko kol pagavau, bet...

Zitlali, cia rankose laikydama fotkinai?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 09:07)
sveika, aha smile.gif pvz sita su mano tuo kitniu daryta
user posted image

O ka su sita foto darei? Tik ryskinai spalvas ar dar ka nors?

QUOTE(alexxandra @ 2009 07 10, 10:29)
Skaitau sąžiningai, bet fotkint negaliu.
man dabar mirk gyvenk reikia obketyvo 50 mm f/1.4, bet...
durnė

Man irgi dabar jo reik. O kodel durne unsure.gif

Paskutine Zitlali foto su sendinimu kazko man nelabai g.gif Iziurejau tiktai kojas, o kad gulinti mergina tenai-nebuciau pasakius.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 07 10, 12:06)
Zitlali, o tau nereikia modelių eksperimentams?   

QUOTE(solo @ 2009 07 10, 12:24)
visai norėčiau erotinės fotosesijos

reikia ax.gif visada man reikia rolleyes.gif parasyk AZ 4u.gif cia tik ne sia sav, bo noriu 'atsiskaityt' skolininkem su senom foto ax.gif plius reikia gerai apgalvoti vieta, laika, nebenoriu taip 'na ura' biggrin.gif arba skype (patogiausia) gintare_d

QUOTE(alexxandra @ 2009 07 10, 12:16)
Jo jo, aš ir mielai pabūčiau modeliu

liux, tai ko tylit biggrin.gif AZ arba skype 4u.gif gal grupine erotika suorganizuosim lotuliukas.gif juokauju doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(bonda @ 2009 07 10, 12:20)
zitlali, ziurket turi dvi savanores jau nuoga kuna fotkint

nuu... tik del foto kelimo sicia, tai nekelsiu, tik i musu privatu albuma ir trumpam... visgi nuogo kuno cia nereik manau, nes ji reik suprast.. o kiti ir sudirbt (ne is kritikos puses, o tos kitos...) gali ir piktintis, kam to reik, tiesa?

QUOTE(inesaS @ 2009 07 10, 12:50)
Va gera pasvarstyma man dabar uzdaviai.Aktas ir erotika,kaip atskirti kur kuris fotografijoje? Gal galit kuri paaiskinti

erotikos suvokimas tai labai individualu, kiekvienas erotizuoja pagal savo suvokima, menini isprusima, patirti,amziu ir t.t. ir panasiai.. ne kiekvienas nuogas kunas yra erotika... na, arba kaip nubrezti riba tarp vulgarumo ir erotiskumo smile.gif visur slidus reikalas, labai idomu nuogo kuno fotorafija, jos suvokimas, del to noreciau pabandyti smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 10, 12:56)
Zitlali, cia rankose laikydama fotkinai?

aha

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 10, 13:23)
O ka su sita foto darei? Tik ryskinai spalvas ar dar ka nors?

sviesinau, sharpas, siek tiek blur'o, nedaug smile.gif aj kontrasto
Atsakyti
Zitlali,esi saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 12:57)

nuu... tik del foto kelimo sicia, tai nekelsiu, tik i musu privatu albuma ir trumpam... visgi nuogo kuno cia nereik manau, nes ji reik suprast.. o kiti ir sudirbt (ne is kritikos puses, o tos kitos...)  gali ir piktintis, kam to reik, tiesa?

tai be abejaus drinks_cheers.gif
Atsakyti

aga ir mane i sarasa irasyk savanoriu lotuliukas.gif
Atsakyti