Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Teka @ 2009 07 10, 10:09)
baik nuotraukas keitinėt blyn biggrin.gif

lotuliukas.gif

ne, svarbu ne ar man patinka, svarbu ar tinka... rolleyes.gif bo man patiko ir kaip as pradzioj fotkinau biggrin.gif tai zinai.. reik daryt kaip gerai manau... ax.gif
Atsakyti
sakykit,kaip tokia rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Vijja spalvos ir ryskumas liux smile.gif kadravimas per grubus.. kaireje per daug vietos, desineje per mazai. Truksta virsugalvio man... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 10:19)
Vijja spalvos ir ryskumas liux smile.gif kadravimas per grubus.. kaireje per daug vietos, desineje per mazai. Truksta virsugalvio man...  4u.gif

supratau 4u.gif
na,su nuotrauka išviso nieko nedaryta schmoll.gif
kairės galima pakirpt,dešinės tai nedadėsiu biggrin.gif
o man viršugalvio kaip tik netrūksta g.gif

jooooo,geltoną vazoną nukirpus geriau žiūrisi rolleyes.gif bet čia jau nebekelsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 10 liepos 2009 - 09:26
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 09:07)
nu maaaaan limpa, visom nepatinka?

man tai nelabai -bet manes aplamai sendinimas neveza kazkodel ax.gif blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 09:11)
jooo del to beveik niekur ner jos visu ugiu, netiiiilpo  doh.gif cia action'as is 'vintage wash by princess of shadows' man jie lb patinka, nes nestabdo shopo, ir viename sluoksnyje susitvarko, neuzsirakina, galima labai paprasta koreguot, ir spalvos grazios.. imetus esu pradziamoksliuose smile.gif

eisiu ziuret, kas per do actionas -nes patiko spalvos, svelnios tokios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 07 10, 10:23)
o man viršugalvio kaip tik netrūksta  g.gif

kai tieeeeek erdves is kaires, tuomet vaikas suspaustas atrodo is virsaus, ir noris man tos erdves, jei kirptum labiau tada netruktu. Cia mano nuomone smile.gif

bonda, teka supratau. Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 liepos 2009 - 09:28
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 10:26)
kai tieeeeek erdves is kaires, tuomet vaikas suspaustas atrodo is virsaus, ir noris man tos erdves, jei kirptum labiau tada netruktu. Cia mano nuomone smile.gif

agaaaaaaaa 4u.gif

o taip g.gif
user posted image

kažkas vistiek ne taip biggrin.gif perfotografuot! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 10 liepos 2009 - 09:34
nu man si foto vijja jei atvirai tai nu nieko kazko tokio.. aisku, tokius kudikius fotkint reik kazkokios idejos, vizijos kaip atrodys fotke, ruostis, nes su jais veiksmo gaudymo nelabai bus... veiksmo ner biggrin.gif del kadravimo gal taip:

user posted image

perrrrrfotografuook 4u.gif

beja per kur foto keli? ziek koks skirtumas kai per flickr ikeliau mirksiukas.gif

merginos nepamenu kam filtrus uzsakinejau doh.gif tai ar atsiimsit ar ne biggrin.gif tupi pas man 67mm.. laaaaaukiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 liepos 2009 - 09:42
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 10:38)
nu man si foto vijja jei atvirai tai nu nieko kazko tokio.. aisku, tokius kudikius fotkint reik kazkokios idejos, vizijos kaip atrodys fotke, ruostis, nes su jais veiksmo gaudymo nelabai bus... veiksmo ner biggrin.gif del kadravimo gal taip:

user posted image

perrrrrfotografuook, visvien nekas  4u.gif

beja per kur foto keli? ziek koks skirtumas kai per flickr ikeliau  mirksiukas.gif

čia be jokio išankstinio pasiruošimo,buvo mamyčių meetas ir pagaudžiau kelis kadrus smile.gif

man ir taip neto blush2.gif puse kaktos nebėra smile.gif
o keliu ir aš per flikr mirksiukas.gif

ačiukas už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 10 liepos 2009 - 09:42
QUOTE(vijja @ 2009 07 10, 10:41)
čia be jokio išankstinio pasiruošimo,buvo mamyčių meetas ir pagaudžiau kelis kadrus  smile.gif

man ir taip neto  blush2.gif  puse kaktos nebėra  smile.gif
o keliu ir aš per flikr  mirksiukas.gif

ačiukas už nuomonę  4u.gif

otai kodel toks skirtumas g.gif idomiai kaip.. pagulejusios foto mano desktope pakeicia isvaizda biggrin.gif
jo, puse ner, nes jei paliksi, bus formatas visiskai be rysio :)ale man visvien taip geriau, nei su ilga erdve kaireje... g.gif na, laukiam kitu nuomoniu smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 liepos 2009 - 09:44
QUOTE(Tiny @ 2009 07 09, 19:27)
Kuku  4u.gif

Prisiminiau, kad is Juodkrantes dar foto turiu  ax.gif

schmoll.gif akis rezia, spalvos kazkokios nenormalios unsure.gif

QUOTE(vijja @ 2009 07 09, 19:38)
nu pasakykit jūs man ,kad čia visiškas briedas,nes aš kuo labiau žiūriu,tuo man labiau patinka  lotuliukas.gif
su nuotrauka išviso nieko nedaryta,betmane kažkas joje žavi  smile.gif bet tuo pačiu labai blaško tas dangus  doh.gif

man patinka, kadravimo/ kirpimo kitokio reiktu g.gif o ryskumo zona mazulyte, tai negali buti ryskesnis visas ziedas- juk ziedlapiukai ryskus keli

QUOTE(boruzka @ 2009 07 09, 20:34)
as galvoju, kad pajury fotika tik vakarop trauksiu del tu isdegimu visu, bet velgi bus matyt ar rankos nuo kokteiliuku nedrebes  lotuliukas.gif nors ideja viena turiu, jau pasakiau zaliaakiui , kad pasiimtu savo baltas linines kelnes ir marskinukus, reiks tik saulelydzio grazaus ir juros banguotos  bigsmile.gif

kaip faina rolleyes.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 20:58)
Da truputi, nebuvo sian kada tvarkyt, vis islekus buvau..

man pirma fainiausia, erdves kaip AM sake truksta, paskutine schmoll.gif oda/ nagai, net nezinau, netikra, kazkas negerai unsure.gif

QUOTE(bonda @ 2009 07 10, 07:27)
zitlali, tu tik dek dek foto -cia ribojimo tikrai ner mirksiukas.gif  mirksiukas.gif as ziuriu, zaviuos tavo norais ir idjeom mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif laukiam ir mokomes kartu, praktiniai patarimai labai pravercia 4u.gif

QUOTE(vijja @ 2009 07 10, 08:16)
sakykit,kaip tokia  rolleyes.gif

apkiprta geriau, man irgi erdves truksta, suspausta atrodo, galvytes truksta, pataisytoj tas fonas desinej labiau kliuva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 10, 10:44)
man pirma fainiausia, erdves kaip AM sake truksta, paskutine  schmoll.gif oda/ nagai, net nezinau, netikra, kazkas negerai 

as specialiai ja tokia 'uzturbinau' biggrin.gif kaip su ja juokemes lenkisko tipo blush2.gif nieko nenoriu izeist, cia tik issireiskimas toks.. nes jeigu palikt viska naturaliai, tai tiesiog rankos, nu nieko isvis nebelieka.. nzn.. bet siaip ji man irgi ne super... aciu 4u.gif
Atsakyti