Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 08:20)
rimtai?  blink.gif geras.. man viskas matos.. mergina gulinti is nugaros smile.gif gal kad maza foto  g.gif arba vadinas nieko gero biggrin.gif aciu

rimtai biggrin.gif dabar jau atrinkau 4u.gif
Atsakyti
zitlali, tu tik dek dek foto -cia ribojimo tikrai ner mirksiukas.gif mirksiukas.gif as ziuriu, zaviuos tavo norais ir idjeom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 10, 09:20)
del tos pat priezasties -nemoku as anaip, nesigauna man nikaip verysad.gif

tai tu sakyk kaip darai, kodel nesigauna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 08:28)
tai tu sakyk kaip darai, kodel nesigauna?  g.gif

turbut netinkamas fotografas su netinkamu fotiku doh.gif man tik viena foto mano vaiko patinka ax.gif nors ir tai rasciau prie ko kibt doh.gif lotuliukas.gif
kaip ta sviesa turi krist? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 10 liepos 2009 - 08:39
QUOTE(bonda @ 2009 07 10, 09:27)
zitlali, tu tik dek dek foto -cia ribojimo tikrai ner mirksiukas.gif  mirksiukas.gif as ziuriu, zaviuos tavo norais ir idjeom mirksiukas.gif

skaitai mintis? biggrin.gif kaip tik galvojau ar da kelt ar ne... gal nervuoju ar pan... bo kazkaip visos uztilo.. arba man paranojos...

QUOTE(bonda @ 2009 07 10, 09:38)
kaip ta sviesa turi krist? ax.gif

cia Nikke man smegenis praplove, sake ieskot reik soninio apsvietimo.. oj kaip aciu jai uz tuos zodzius, tarsi smegenai prasivere biggrin.gif zodziu, visad sonu suk vaika sviesai smile.gif arba na, nebutinai taip lygiai sonu, bet supranti.. nes jei apsisviecia pilnumoje veidas, buna vaizdas plokscias, lyg karpinukai...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 liepos 2009 - 08:59
Labas rytas 4u.gif

as irgi panasiai nuotraukas tvarkau ir normaliu laiku pabudus biggrin.gif redbulis + zalia arbata, nes kavos negeriu biggrin.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 08:28)
tai tu sakyk kaip darai, kodel nesigauna?  g.gif

o tu su savo kitiniu esi ryskias akis isgavusi?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 09:58)

dėk dėk, kitos gal neturi, ką rodyt, tai ir nededa, o tu dėk dėk smile.gif

pirmoj man per daug viena akis šešėlyje ir kažkap per daug prigesintos spalvos, man kaip rūkas kažkoks, antroj netinka šis ėėė kaip ten vadinas, sendinimas ar pan, žodž pamiršau tą žodį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 08:58)

cia Nikke man smegenis praplove, sake ieskot reik soninio apsvietimo.. oj kaip aciu jai uz tuos zodzius, tarsi smegenai prasivere biggrin.gif zodziu, visad sonu suk vaika sviesai smile.gif arba na, nebutinai taip lygiai sonu, bet supranti.. nes jei apsisviecia pilnumoje veidas, buna vaizdas plokscias, lyg karpinukai...

aha, aciu wub.gif stengiuos taip, irgi isidemejus ta sonine mirksiukas.gif ir pastebejus net ant gelyciu ax.gif lotuliukas.gif -kad tada geriausiai gaunas mirksiukas.gif tik tiek, kad ta mano pana nenustygsta vietoj doh.gif siandien ryte bandziua pakankint doh.gif dzieve dzieve doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 08:58)

tu dabar cia su savo macriuku fotkinai? bigsmile.gif pas tave koks? 60mm? gerai pamenu? ax.gif
man pirmos spalvos patinka -ka darei? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 07 10, 10:01)
Labas rytas
o tu su savo kitiniu esi ryskias akis isgavusi?

sveika, aha smile.gif pvz sita su mano tuo kitniu daryta
user posted image
tik aisku pavargt teko kol pagavau, bet...

QUOTE(Teka @ 2009 07 10, 10:01)
dėk dėk, kitos gal neturi, ką rodyt, tai ir nededa, o tu dėk dėk

oki
Tekstura netinka? gal per ryski, bet zinok man kaip patinka biggrin.gif (tikiuosi nepersimesiu nuo grudo ant teksturu... ojoj...) , man si jos poza tokia aristokratiska, tik va jo.. jei sena foto tai nei apyranke nei auskarai nesiziuri.. nors nzn.. nu maaaaan limpa, visom nepatinka? brokuosiu tada...

QUOTE(bonda @ 2009 07 10, 10:02)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 liepos 2009 - 09:08
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 10:07)
oki
Tekstura netinka? gal per ryski, bet zinok man kaip patinka biggrin.gif (tikiuosi nepersimesiu nuo grudo ant teksturu... ojoj...) , man si jos poza tokia aristokratiska, tik va jo.. jei sena foto tai nei apyranke nei auskarai nesiziuri.. nors nzn.. nu maaaaan limpa, visom nepatinka? brokuosiu tada...
drinks_cheers.gif

ne nu tavo vaaaaikas wub.gif wub.gif
nuotrauka pati labai patinka, viskas puiku, tik tas sakau, sendinimas nepatinka, gal čia kokio kitokio reiktų, jų gi visokiausių būna smile.gif bet juk jei tau patinka, tai ir gerai

baik nuotraukas keitinėt blyn biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 10 liepos 2009 - 09:10
QUOTE(bonda @ 2009 07 10, 10:05)
tu dabar cia su savo macriuku fotkinai? bigsmile.gif pas tave koks? 60mm? gerai pamenu? ax.gif
man pirmos spalvos patinka -ka darei? mirksiukas.gif

jooo del to beveik niekur ner jos visu ugiu, netiiiilpo doh.gif cia action'as is 'vintage wash by princess of shadows' man jie lb patinka, nes nestabdo shopo, ir viename sluoksnyje susitvarko, neuzsirakina, galima labai paprasta koreguot, ir spalvos grazios.. imetus esu pradziamoksliuose smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Teka,Tiny,smagu,kad ne man vienai ta foto patinka biggrin.gif
o,kad ryškumo trūksta,tai matau,man irgi jo trūksta smile.gif

Zitlali,mano akim ta sendinta nereali wub.gif nebrokuok schmoll.gif
Atsakyti