Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 20:58)

o man sita labiausiai patiko, tik truksta labai jau erdves ir norisi kad abi kojos matytusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 07 10, 00:47)
Neiskenciau neparasius, ZITLALI, foto man nerealios! labai geras stilius, man patinka smile.gif  Ir spalvos viskas man ok smile.gif labai turi gera "aki" ziuredama pro objektyva, liuks paimti kadrai , zodziu man labai labai patiko  wub.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(A.M @ 2009 07 10, 01:47)
o man sita labiausiai patiko, tik truksta labai jau erdves ir norisi kad abi kojos matytusi  4u.gif

ane? ok, einu is tos pacios serijos tvarkyt.. aciu, A.M. 4u.gif yra ta koja, nuemiau, nes labai keistas kelias atrodo kai liejas su seseliu toks super didziulis.. bet reik paziet ka da turiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 liepos 2009 - 04:57
Zitlali,matau ir tau nesimiega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 10, 06:00)
Zitlali,matau ir tau nesimiega biggrin.gif

miegotusi jei nezadintu doh.gif kasryt nuo 5iu jau gyva ax.gif pas tave tikriausiai ta pati situcaija del nemigos ane biggrin.gif
Atsakyti
suprantu biggrin.gif maniskiai jau dideli,tai jie miega:))) o as net nezinau,ko man cia taip nesimiega:)
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 22:58)
Tiny geriau, bet negerai visvien kazkaip...  unsure.gif

Da truputi, nebuvo sian kada tvarkyt, vis islekus buvau..
user posted image

user posted image

pirma labai patinka, nors ir oda labai nuglamūrinta (taip sakoma ane? biggrin.gif )
antra taip pat labai thumbup.gif tik man vėl... tos raukšlės trukdo šiek tiek doh.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 00:10)
da pora.. as veliau istrinsiu foto, nes nzn ar galima det tiek biggrin.gif
user posted image

ši patinka, tik gal norėtųs matyt ne j/b

ale, zitlali, jei mane kasryt keltų 5 val, tai 1-2 nakties manęs čia nerastum biggrin.gif kaip tu išgyveni tiek mažai miegodama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 10 liepos 2009 - 05:52
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 10, 06:35)
suprantu biggrin.gif  maniskiai jau dideli,tai jie miega:))) o as net nezinau,ko man cia taip nesimiega:)

oho, kad man taip ... biggrin.gif va ant stalo mano greitoji pagalba, puodas kavos, redbulis.. saldytuve jei redbulio ner prasideda visuotine panika biggrin.gif nes geibstu iskart.

Pastebejimas toks, kad labai smarkiai progresuojat merginos, nes musu albume palyginti pirmus konkursinius darbus ir dabar, tai skirtumas ir suolis didziulis thumbup.gif

user posted image

Noriu nuoga kuna pafotografuot... ne kazkaip vulgariai, o tiesiog.. be bereikalingu detaliu... reiks kalbint ka nors.. g.gif jei zinot kas noretu tai AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 liepos 2009 - 07:01
zitlali,ogo,kokia tavo greitoji pagalba,negaleciau as taip,sirdis issoktu lauk biggrin.gif

paskutines foto,nesuprantu kas ten pavaizduota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 10, 08:07)
paskutines foto,nesuprantu kas ten pavaizduota 4u.gif

rimtai? blink.gif geras.. man viskas matos.. mergina gulinti is nugaros smile.gif gal kad maza foto g.gif arba vadinas nieko gero biggrin.gif aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 liepos 2009 - 07:24
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 08:20)
rimtai?  blink.gif geras.. man viskas matos.. mergina gulinti is nugaros smile.gif

man irgi matosi
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 10, 06:47)

ale, zitlali, jei mane kasryt keltų 5 val, tai 1-2 nakties manęs čia nerastum  biggrin.gif kaip tu išgyveni tiek mažai miegodama?

a ku daryt, foto tvarkyt tai reik... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 07 09, 15:55)
nesigauna man kazkaip  doh.gif  unsure.gif

riekia foto pacioj naikint ir is naujo det i albuma musu mirksiukas.gif

QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 09, 17:09)
nors jusu dar nepazystu bet tau visiskai pritariu, net nemalonu pasidare, kazkaip net bijau ka ir rasyt...

oi, jei tau Teka pasirode kazkokia ne tokia -tai doh.gif zinok, yra cia blogesniu raganu tongue.gif gerokai tongue.gif blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 07 09, 17:22)
Bet zinai, as pasiilgau is taves spalvotu foto ir ryskiu akiu  wub.gif tokiu kur budavo tik color balance pastumdyta, be jokiu action`u ir pan  wub.gif

db susimasciau , cia matyt delto, kad pati tokio ryskumo nemoku isgauti  unsure.gif

drinks_cheers.gif as irgi mirksiukas.gif del tos pat priezasties -nemoku as anaip, nesigauna man nikaip verysad.gif

Papildyta:

QUOTE(inesaS @ 2009 07 09, 18:59)
Neprapuole,neprapuole  ax.gif

svarbu atsisaukei wub.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 09, 20:27)

spalvos man nea schmoll.gif schmoll.gif ir siaip ta vidudienio saule blogis -pas mane siumetiniu tokiu foto irgi kruva doh.gif kurias reik trint lauk doh.gif nes jb cia nesiziuri -isdegimai tik ryskeja unsure.gif
Atsakyti