Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Vijja, Teka, aciu uz kometarus 4u.gif Del centravimo sutinku, o smelio specialiai daugiau palikau, nes man taip graziau ax.gif

Zitlali, pamirsau tavo foto pasigereti smile.gif Viena labiau, kita maziau patiko, bet visumoje fotosesija super bigsmile.gif
QUOTE(vijja @ 2009 07 09, 21:38)
iš po Tiny spalvų atrodo kaip išblukus  biggrin.gif
user posted image

Spalvos grazios 4u.gif Siaip tikrai visai nieko ziurisi, tik pati gelyte galetu buti biski ryskesne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 09 liepos 2009 - 20:50
Aciu 4u.gif

Tiny nu persizaidei su ps smile.gif ziauuuriai prikrovei visko, nugaros plokscios, vienspalves, persviesta, persharpinta.. ojoj.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 21:50)
Tiny nu persizaidei su ps smile.gif ziauuuriai prikrovei visko, nugaros plokscios, vienspalves, persviesta, persharpinta.. ojoj..  unsure.gif

Tu, kai taip parasai, tai kaip su bizunu per nugara biggrin.gif Bet gerai gerai, reikia gi kazkam tvarka daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 09 liepos 2009 - 21:17
viskas gerai svarbiausia nesipykti. smile.gif
iskart noriu paklausti koki fotoshopa naudojat? mano adobe kazkoks nesuprantamas, turejau ir gimp
Atsakyti
Sitaip geriau, ane? smile.gif Nuotraukos spalvos istikruju buvo ryskios, tai teko biski prigesinti doh.gif O vieno berniuko nugaryte deja ir lieka plokscia del neteisingai krentanios saules sviesos doh.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 09, 22:01)
viskas gerai svarbiausia nesipykti.  smile.gif 
iskart noriu paklausti koki fotoshopa naudojat? mano adobe kazkoks nesuprantamas, turejau ir gimp

gabiiiiiiii, as tai kazkodel nei vienos tavo foto nemaciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 09 liepos 2009 - 21:18
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 09, 21:01)
viskas gerai svarbiausia nesipykti.  smile.gif 

PS CS3 mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Tiny,2009 07 09, 20:40]

si j/b ne schmoll.gif

as galvoju, kad pajury fotika tik vakarop trauksiu del tu isdegimu visu, bet velgi bus matyt ar rankos nuo kokteiliuku nedrebes lotuliukas.gif nors ideja viena turiu, jau pasakiau zaliaakiui , kad pasiimtu savo baltas linines kelnes ir marskinukus, reiks tik saulelydzio grazaus ir juros banguotos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 09 liepos 2009 - 21:36
Tiny geriau, bet negerai visvien kazkaip... unsure.gif

Da truputi, nebuvo sian kada tvarkyt, vis islekus buvau..
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 17:12)
smile.gif as pajuokavau  rolleyes.gif siaip ji gera teta, gal sian ne nuotaikoj wink.gif neapsinemalonink prasom.  ax.gif

Is kur toks zodynas lotuliukas.gif

QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 09, 19:55)
uz kritika niekada nepykstu, jai nebuciau norejus jos isgirsti tai nebuciau dejus foto cia.
fotografija susidomejau nesenai, viskas idomu viska perskaitysiu ir visko mokinsiuos, bet kai priima taip nesvetingai ir pasako kad as noriu kad man i š.. sulystu, tada pasidaro nemalonu

Prasau jungtis drasiau. Ne visos mes cia piktos tetos mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 20:50)
Aciu  4u.gif

Tiny nu persizaidei su ps smile.gif ziauuuriai prikrovei visko, nugaros plokscios, vienspalves, persviesta, persharpinta.. ojoj..  unsure.gif

drinks_cheers.gif Kazkaip ir man per daug visko. Nebelieka naturalumo.

Zitka, ka darei su trecia foto? Rankos kaip porcelianines bigsmile.gif Ar man vaidenas,ar antroj ryskumo truksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 09 liepos 2009 - 22:08
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 22:58)
Da truputi, nebuvo sian kada tvarkyt, vis islekus buvau..

Antra ir trecia nerealios bigsmile.gif O pirma man kazkaip nea g.gif
Atsakyti
Sveiki galbut necia klausiu kur priklauso, bet neiseina ikelti i jusu nuotrauku albuma namu darbo, nors esu uzsiregistravusi public fotki tinklapyje. Ka reiketu padaryti?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 09, 23:07)
1.Is kur toks zodynas
2.b]Zitka[/b], ka darei su trecia foto? Rankos kaip porcelianines  bigsmile.gif Ar man vaidenas,ar antroj ryskumo truksta?

1. tongue.gif
2. antroje netruksta, tik pernelyg nulaiziau gal.. o trecioj actionas ir blur'as smile.gif dar nagus ryskinau antra sluoksni pratrynus

QUOTE(Tiny @ 2009 07 09, 23:10)
Antra ir trecia nerealios  bigsmile.gif O pirma man kazkaip nea  g.gif

aha pirmoje ryskumo truksta ziauriai..laiptinej kaip uodegoj kurmio...

da pora.. as veliau istrinsiu foto, nes nzn ar galima det tiek biggrin.gif
user posted image

user posted image

merginos gavau 67mm wb filtra, kieno cia? az 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 liepos 2009 - 05:08
sveikutes smile.gif ale ieskaojau visai kitos temos, netycia uzklydau cia, nes pati prijauciu fotografijai biggrin.gif ir dar daug ko mokytis reikia paciai, bet nera laiko su jumis draugaut.... blush2.gif

Neiskenciau neparasius, ZITLALI, foto man nerealios! labai geras stilius, man patinka smile.gif Ir spalvos viskas man ok smile.gif labai turi gera "aki" ziuredama pro objektyva, liuks paimti kadrai , zodziu man labai labai patiko wub.gif
Atsakyti