Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 13:34)

Man patinka tos gyslos rolleyes.gif

Idedu parodymui nuotraukyte su tom venom,man grazu bigsmile.gif (cia as modeliu buvau blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 11:38)
man grazu  rolleyes.gif galiu panaikint aisku..

gyslos cia man nekliudo, bet va uz pirstuku uzkliuvau antro ir trecio ax.gif ax.gif kazkaip plunksnos lengvumas, o cia tokie kaip per prievarta suriesti ax.gif -nors gal ir nusissneku..sakau tik savo ispudzius blush2.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 07 09, 11:58)

ar Jums nekliuna isdegimai  g.gif man tai ne  g.gif ir kuri geriau ziuris? spalvota ar jb?
viena is paskutiniu

jei butu mano foto -tai amn isdegimai garantuoju, kad kliutu doh.gif tad ne nezinau blush2.gif situ tai man jb geriau ziuris -kazkaip ta aguona wub.gif ryskelesne atrodo/na ziedlapiu faktura mirksiukas.gif
Atsakyti
giedre manau j/b geriau ziuretus, o remelis man laabai nepatinka... bet pati foto nieko bigsmile.gif 4u.gif

Bonda del pirstuku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 liepos 2009 - 12:23
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 09, 12:18)

Idedu parodymui nuotraukyte su tom venom,man grazu  bigsmile.gif (cia as modeliu buvau  blush2.gif )

o kas cia fotkijo? bigsmile.gif pati? bigsmile.gif pati foto man visai nieko mirksiukas.gif nors nemegeja as tu pilvu taip pateiktu ax.gif ax.gif bet gal cia tos rankos dadeda nzn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 09, 12:01)
man asmeniškai išdegimai netrukdo, bet gėlė neryški, gal kad jos tokia tekstūra, nežinau. ir geriau spalvota

aciu uz nuomone, bet as specialiai dariau su MF, kad ryskumo maziau butu blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 12:13)
1.valetta j/b patinka... tik gal formato kito noretus  g.gif truputi per didelis blynas ziedas virsuje.. bent man.. kazkaip keistai truputi ziurisi

2.user posted image

1.aciu, malonu girdet, asmeniskai man irgi JB geriau ziurisi nei spalvota rolleyes.gif o del blyno, tai taip jau gavosi biggrin.gif

2. nemoku komentuot doh.gif grazus JB ir zvilgsnis gerai uzfiksuotas rolleyes.gif pradziai niekas nekliuna ax.gif jauciasi atsipalaidavimas thumbup.gif

Giedre, kaip suprantu ten vyro rankos g.gif thumbup.gif labai grazu, tik pats foto apdirbimas nelabai ziurisi blush2.gif

Bonda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 11:30)

si lalabi patiko, spalvos, vieta, lietus uz modelio cool.gif
tik va nukirsto aukstakulnio man truksta blush2.gif
Atsakyti
primenu, kad pradziamoksliu albume Jau vyksta balsavimas uz ATOSTOGU ND mirksiukas.gif kaip man nepatinka, kai kartu vyksta keli konkursai doh.gif nespeju nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 14:21)
giedre manau j/b geriau ziuretus, o remelis man laabai nepatinka... bet pati foto nieko  bigsmile.gif  4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 07 09, 14:24)
o kas cia fotkijo? bigsmile.gif pati?  bigsmile.gif pati foto man visai nieko mirksiukas.gif  nors nemegeja as tu pilvu taip pateiktu ax.gif  ax.gif  bet gal cia tos rankos dadeda nzn mirksiukas.gif

Cekanavicius fotkijo tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 13:13)
kaip skirtingai, faina, kad nelinkciojam i takta  thumbup.gif mano galva ir nereik tokiai foto ryskumo  blush2.gif uztenka kazkaip..

aga, pagaliau pradėjau reikšt savo nuomonę smile.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 09, 13:18)
Man patinka tos gyslos  rolleyes.gif

Idedu parodymui nuotraukyte su tom venom,man grazu  bigsmile.gif (cia as modeliu buvau  blush2.gif )

user posted image

na tai skirtinga labai, viena yra vyro gyslotos rankos (jam tai tinka, manau), kita yra moteriškos kojytės (kurios, mano manymu, turėtų būt kiek kitokios, švelnesnės, be tų išsišovosių gyslų). na sorry, kad taip prie jų prisikabinau,bet man žiauriai neestetiškai atrodo tie pirštai ir gyslos. vsio tyliu

QUOTE(Valetta @ 2009 07 09, 13:31)
primenu, kad pradziamoksliu albume Jau vyksta balsavimas uz ATOSTOGU ND  mirksiukas.gif kaip man nepatinka, kai kartu vyksta keli konkursai doh.gif nespeju nieko blush2.gif

o ko tu bėgioji visur? dalyvauk arba ten arba ten. ar nori visur spėt? aš tai ten net neinu balsuot
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 09, 12:37)
Cekanavicius fotkijo  tongue.gif  smile.gif

tai reiskias viena is pirmuju foto, kuri man visai patiko mirksiukas.gif ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 09, 13:37)
Cekanavicius fotkijo  tongue.gif  smile.gif

man jis nepatinka, jo darbai unsure.gif
Atsakyti
Teka, netylek 4u.gif kaip tik gerai -vienos viena pastebi, kitos kita, kitos -nieko mirksiukas.gif nuomoniu ir pastebejimu ivairove -tik i nauda wub.gif
Atsakyti