Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 11:07)

nuoruka m an cia patinka arba man jau sakes...  lotuliukas.gif

sita mane traukia thumbup.gif kol nepasake apie kopecias -tol ju nemaciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 09, 12:15)
buvo tam Digital solutions diske, tik nesuprantu kodel anksciau neinstaliavau  doh.gif

drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif ir as turbut

Zitlali, reikejo cigarete labiau akcentuot  ax.gif  blush2.gif

hmm, reiks paieškot, o kaip ieškot? biggrin.gif
Atsakyti
Rico pritariu drinks_cheers.gif cia db tik taip apkarpiau rolleyes.gif neturejau ideju..

da viena
user posted image

Tiny del portretuku, tai kazkaip nzn.. kadangi zinau kad ner kokybes ir foto uzturbini tai man nlb jis ax.gif ir toks lb paprastas portretukas, gali geriau 4u.gif (kaip nervina sita fraze ane biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 09, 10:16)
hmm, reiks paieškot, o kaip ieškot? biggrin.gif

as isidejau diska ir viska instaliavau
radau
http://software.cano...are/0027577.asp
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 12:34)
Rico pritariu  drinks_cheers.gif cia db tik taip apkarpiau  rolleyes.gif neturejau ideju..

da viena
user posted image

čia labai negražiai koja atrodo, pirštai negražūs, tos gyslos...

QUOTE(Rico @ 2009 07 09, 12:35)
as isidejau diska ir viska instaliavau
radau
http://software.cano...are/0027577.asp

o geras, pasirodo turiu ir aš tokį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 09, 12:37)

man grazu rolleyes.gif galiu panaikint aisku..
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 12:38)
man grazu  rolleyes.gif galiu panaikint aisku..

tau gražu čia? o mano įdėtos kojytės daug gražesnės tau nepatiko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man tos gyslos netrukdo- nepakeisi zmogaus koks yra, mes nekritikuojam objekto, bet nuotraukas ax.gif aisku, nuotrauka sukelia emocijas (jei sukelia)...
o "grazu" mum net mokykloj literaturos pamokose buvo uzdraustas- tai toks abstraktus ir neinformatyvus, subjektyvus zodis ax.gif

Gal kas prisipazins kas isemet nuotraukas is albumo? tuos baltu plastiku apvilktus sieno/siaudu daiktus (nezinau ar juos ripkom galima pavadinti) blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 09, 10:55)
Zitlali, geras vaizdas turėjo būt laiptinėj  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif man irgi butu idomu paziuret bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 11:07)

gerai ziurisi, tik ta tvorele kiek kliuna smile.gif

QUOTE(Teka @ 2009 07 09, 11:37)

man nekliuna gyslos, gal vos sviesesnes pedos spalvos noretusi g.gif ir didesnes nuotraukas kita karta dek
QUOTE(Teka @ 2009 07 09, 11:39)
tau gražu čia? o mano įdėtos kojytės daug gražesnės tau nepatiko doh.gif  biggrin.gif

laugh.gif

ar Jums nekliuna isdegimai g.gif man tai ne g.gif ir kuri geriau ziuris? spalvota ar jb?
viena is paskutiniu
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 09, 12:57)
Man tos gyslos netrukdo- nepakeisi zmogaus koks yra, mes nekritikuojam objekto, bet nuotraukas  ax.gif aisku, nuotrauka sukelia emocijas (jei sukelia)...
o "grazu" mum net mokykloj literaturos pamokose buvo uzdraustas- tai toks abstraktus ir neinformatyvus, subjektyvus zodis  ax.gif

Gal kas prisipazins kas isemet nuotraukas is albumo? tuos baltu plastiku apvilktus sieno/siaudu daiktus (nezinau ar juos ripkom galima pavadinti)  blush2.gif  ax.gif

na aš kritikuoju viską, nes nuotrauka susideda iš visumos juk

aga, man irgi įdomu... ale jaučiu neprisipažins
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 07 09, 12:58)
ar Jums nekliuna isdegimai  g.gif man tai ne  g.gif ir kuri geriau ziuris? spalvota ar jb?
viena is paskutiniu

man asmeniškai išdegimai netrukdo, bet gėlė neryški, gal kad jos tokia tekstūra, nežinau. ir geriau spalvota
Atsakyti
valetta j/b patinka... tik gal formato kito noretus g.gif truputi per didelis blynas ziedas virsuje.. bent man.. kazkaip keistai truputi ziurisi

Aciu uz kritika, taisysiu 4u.gif

da viena didesne iskart metu ax.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 07 09, 13:01)
man asmeniškai išdegimai netrukdo, bet gėlė neryški, gal kad jos tokia tekstūra, nežinau. ir geriau spalvota

kaip skirtingai, faina, kad nelinkciojam i takta thumbup.gif mano galva ir nereik tokiai foto ryskumo blush2.gif uztenka kazkaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 liepos 2009 - 12:14
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 10:51)
Eres, ten duru stakta eina smile.gif man nekliudo batas nukirstas smile.gif pirmoje spalvos visai nelavoniskos man  blink.gif lavonas-pilka, melyna, cia svelniai pastelines.. smile.gif

Aciu uz komentara  4u.gif

o ta pasteline tai kokia biggrin.gif pasteline violetine-pilka-kuno spalva.

Truksta to pirsto vistiek, bent jau i ta nukirsta labai zvilgsnis krenta.

Spalvota plunksnuota koja ziuris geriau smile.gif
Atsakyti