Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zitlali, modelis thumbup.gif

Tiny, paskutine geriausia ax.gif

as viena idedu- siaip pasirodyt ka pirma kart padariau, zinau, kad dangus griuva blush2.gif tik maza cia unsure.gif
user posted image
Atsakyti

QUOTE(Rico @ 2009 07 09, 11:09)
as viena  idedu- siaip pasirodyt ka pirma kart padariau, zinau, kad dangus griuva  blush2.gif tik maza cia  unsure.gif

kito varianto neturi? butu grazi foto jai viskas negriutu biggrin.gif
Atsakyti
Oj.. vienzo nespeju foto tvarkyt, nezinau i kuria puse tvarkyt.. ale plastika darau smile.gif man kazkaip tinka...
user posted image

bet sh tame, kad kokybes ner, nes fotkinau 9h vakare vakar kai liutis buvo lauke, tai tamsu kaip kurmio geroj vietoj doh.gif ir su makro, ten viskas laiptinej taip siaura, vienzo nieeeekaip as niekur netilpau ir jos visu ugiu negalejau nupyskint sad.gif

user posted image
cia didele, geriau ziuris http://www.flickr.co...624522/sizes/l/

rico patinka man tokios placios foto bigsmile.gif su PS klijavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 liepos 2009 - 10:37
Zitlali, tos pirmosios spalvos labai lavoniskos, plastikas viskas tvarkoj, bet tik ne tokios spalvos 4u.gif o toj antrojoj taip noretus to antro bato nenukirsto smile.gif

Rico,o kaip tu cia padarei
Atsakyti
Labas,

Zitlali, fainas modelis bigsmile.gif Laukiu daugiau tongue.gif

QUOTE(Rico @ 2009 07 09, 11:09)
as viena  idedu- siaip pasirodyt ka pirma kart padariau, zinau, kad dangus griuva  blush2.gif tik maza cia  unsure.gif

Su programa darei? Kokią naudojai? ax.gif
Atsakyti
Eres, ten duru stakta eina smile.gif man nekliudo batas nukirstas smile.gif pirmoje spalvos visai nelavoniskos man blink.gif lavonas-pilka, melyna, cia svelniai pastelines.. smile.gif

Aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 liepos 2009 - 10:52
Zitlali, geras vaizdas turėjo būt laiptinėj lotuliukas.gif
Atsakyti
Zitlali, man antroj irgi truksta bato. Reikejo isnaudoti proga ir pamaudyt modeli tongue.gif

as cia fotkinau ant spec rezimo ir paskui ta Canon programa automatiskai sujunge- Photostich ax.gif tik reikia pasimokinti tiesiau fotkinti, nes cia fotkinta tai pries gera menesi ar du, tik ana diena atradau ta programyte blush2.gif dar turiu 360 laipsniu, bet isklota, bet netilps cia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 09, 11:55)
Zitlali, geras vaizdas turėjo būt laiptinėj  lotuliukas.gif

Kaimynai taip ziurejo blink.gif blink.gif blink.gif ir vienas suo uzuole ja su tom plunksnom lotuliukas.gif
nuoruka m an cia patinka arba man jau sakes... lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 liepos 2009 - 11:11
QUOTE(Rico @ 2009 07 09, 11:55)
as cia fotkinau ant spec rezimo ir paskui ta Canon programa automatiskai sujunge- Photostich  ax.gif tik reikia pasimokinti tiesiau fotkinti, nes cia fotkinta tai pries gera menesi ar du, tik ana diena atradau ta programyte  blush2.gif dar turiu 360 laipsniu, bet isklota, bet netilps cia tongue.gif

kas čia per progama, kodėl aš nesu girdėjus nieko? čia prie canono buvo pridėta, ar siunteisi iš kur nors?

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 12:07)
Kaimynai taip ziurejo  blink.gif  blink.gif  blink.gif ir vienas suo uzuole ja su tom plunksnom  lotuliukas.gif

user posted image

na aš irgi taip būčiau žiūrėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 12:07)
Kaimynai taip ziurejo  blink.gif  blink.gif  blink.gif ir vienas suo uzuole ja su tom plunksnom  lotuliukas.gif

ir aš žiūrėčiau lotuliukas.gif
Šita man būtų super, jei nebūtų tų kopėčių, arba gal jei daugiau jų būtų g.gif nes dabar tas strypas ne į temą, o šiaip faina, ir nuorūka tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 09, 10:09)
kas čia per progama, kodėl aš nesu girdėjus nieko? čia prie canono buvo pridėta, ar siunteisi iš kur  nors?
na aš irgi taip būčiau žiūrėjus  biggrin.gif

buvo tam Digital solutions diske, tik nesuprantu kodel anksciau neinstaliavau doh.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif ir as turbut

Zitlali, reikejo cigarete labiau akcentuot ax.gif blush2.gif
Atsakyti