Zitlali, modelis
Tiny, paskutine geriausia
as viena idedu- siaip pasirodyt ka pirma kart padariau, zinau, kad dangus griuva tik maza cia
QUOTE(Rico @ 2009 07 09, 11:09)
as viena idedu- siaip pasirodyt ka pirma kart padariau, zinau, kad dangus griuva tik maza cia
kito varianto neturi? butu grazi foto jai viskas negriutu
Oj.. vienzo nespeju foto tvarkyt, nezinau i kuria puse tvarkyt.. ale plastika darau man kazkaip tinka...
bet sh tame, kad kokybes ner, nes fotkinau 9h vakare vakar kai liutis buvo lauke, tai tamsu kaip kurmio geroj vietoj ir su makro, ten viskas laiptinej taip siaura, vienzo nieeeekaip as niekur netilpau ir jos visu ugiu negalejau nupyskint
cia didele, geriau ziuris http://www.flickr.co...624522/sizes/l/
rico patinka man tokios placios foto su PS klijavai?
bet sh tame, kad kokybes ner, nes fotkinau 9h vakare vakar kai liutis buvo lauke, tai tamsu kaip kurmio geroj vietoj ir su makro, ten viskas laiptinej taip siaura, vienzo nieeeekaip as niekur netilpau ir jos visu ugiu negalejau nupyskint
cia didele, geriau ziuris http://www.flickr.co...624522/sizes/l/
rico patinka man tokios placios foto su PS klijavai?
Labas,
Zitlali, fainas modelis Laukiu daugiau
Su programa darei? Kokią naudojai?
Zitlali, fainas modelis Laukiu daugiau
QUOTE(Rico @ 2009 07 09, 11:09)
Su programa darei? Kokią naudojai?
Zitlali, geras vaizdas turėjo būt laiptinėj
Zitlali, man antroj irgi truksta bato. Reikejo isnaudoti proga ir pamaudyt modeli
as cia fotkinau ant spec rezimo ir paskui ta Canon programa automatiskai sujunge- Photostich tik reikia pasimokinti tiesiau fotkinti, nes cia fotkinta tai pries gera menesi ar du, tik ana diena atradau ta programyte dar turiu 360 laipsniu, bet isklota, bet netilps cia
as cia fotkinau ant spec rezimo ir paskui ta Canon programa automatiskai sujunge- Photostich tik reikia pasimokinti tiesiau fotkinti, nes cia fotkinta tai pries gera menesi ar du, tik ana diena atradau ta programyte dar turiu 360 laipsniu, bet isklota, bet netilps cia
QUOTE(Teka @ 2009 07 09, 11:55)
Zitlali, geras vaizdas turėjo būt laiptinėj
Kaimynai taip ziurejo ir vienas suo uzuole ja su tom plunksnom
nuoruka m an cia patinka arba man jau sakes...
QUOTE(Rico @ 2009 07 09, 11:55)
kas čia per progama, kodėl aš nesu girdėjus nieko? čia prie canono buvo pridėta, ar siunteisi iš kur nors?
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 12:07)
na aš irgi taip būčiau žiūrėjus
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 12:07)
ir aš žiūrėčiau
Šita man būtų super, jei nebūtų tų kopėčių, arba gal jei daugiau jų būtų nes dabar tas strypas ne į temą, o šiaip faina, ir nuorūka tinka
QUOTE(Teka @ 2009 07 09, 10:09)
kas čia per progama, kodėl aš nesu girdėjus nieko? čia prie canono buvo pridėta, ar siunteisi iš kur nors?
buvo tam Digital solutions diske, tik nesuprantu kodel anksciau neinstaliavau
ir as turbut
Zitlali, reikejo cigarete labiau akcentuot