Hm, o mes šįkart balsavom beveik su keturmetine vertintoja
Taigi, nors ana sakė, kad gražiausias tas, kur iš mūsų namų, balsavom už šitas:
- Jūros bangos ir dangus, su delfinu būk žvalus
- Slogą vejam iš nosytės (čia ir mano simpatijos - už darbą )
Ir nubalsavom už vieną, bet dukra labai rimtai apsigalvojo. Tik pakeist ko tais neišeina Na bet jei išeis, tai mūsų trečias balsas bus piešinukui Ant bangos
Iš suaugusių piešinių man patiko ...jokė slogė nebaisi, Meilės burbulus pučiu ir Liūdnas. Bet aš už juos nebalsuosiu, nes manau, kad čia vis dėlto reikėtų apdovanoti mažuosius. Suaugusiems su jais varžytis nelabai etiška, na, kaip bėgimo varžybose
O išsirinkti iš mažųjų... čia tas pats, kas pasakyti, kuris vaikas gražiausias. Net neįsivaizduoju, kaip lyginti. Ir labai džiaugiuosi, kad nesu kokia nors vaikiškų piešinių konkursų vertintoja, naktimis neužmigčiau. Reiks arba praleist balsavimą, arba vėl pavesti dukroms
O išsirinkti iš mažųjų... čia tas pats, kas pasakyti, kuris vaikas gražiausias. Net neįsivaizduoju, kaip lyginti. Ir labai džiaugiuosi, kad nesu kokia nors vaikiškų piešinių konkursų vertintoja, naktimis neužmigčiau. Reiks arba praleist balsavimą, arba vėl pavesti dukroms
Hmm, sakiau, dar pasakysiu....
vienus piešė vaikai , kitus tėvai su vaikais, dar kitus tėvai....aš taip pat ...piešiau vaikams ...ir savų vaikų turiu, kuriems mano piešinėlis atrodo pats pačiausias. Tai čia dabar pasirodo dėl to kad išdrįsau, turiu būt (kaip ir kitos didelės piešėjos) ignoruojama? Ir čia vadinas etiška? Man tai atrodo, jog neetiška būt buvę jei būčiau nupiešus ir nusiuntus su prierašu, kad piešė mano dvimetė ar keturmetė ...O čia...taisyklės leidžia...ir neetiška? ...nu gal.... tada neetiška ir tuos piešinukus eksponuoti etikos sumetimais....labai nemalonu dalyvaut konkurse prasilenkiant su kažkokia etika
vienus piešė vaikai , kitus tėvai su vaikais, dar kitus tėvai....aš taip pat ...piešiau vaikams ...ir savų vaikų turiu, kuriems mano piešinėlis atrodo pats pačiausias. Tai čia dabar pasirodo dėl to kad išdrįsau, turiu būt (kaip ir kitos didelės piešėjos) ignoruojama? Ir čia vadinas etiška? Man tai atrodo, jog neetiška būt buvę jei būčiau nupiešus ir nusiuntus su prierašu, kad piešė mano dvimetė ar keturmetė ...O čia...taisyklės leidžia...ir neetiška? ...nu gal.... tada neetiška ir tuos piešinukus eksponuoti etikos sumetimais....labai nemalonu dalyvaut konkurse prasilenkiant su kažkokia etika
QUOTE(Karbynė @ 2005 10 20, 15:51)
Hmm, sakiau, dar pasakysiu....
Na kiekvieno pasirinkimo teise, man asmeniskai labai grazus tiek vaikuciu, tiek mamyciu piesinukai, bet asmeniskai labiau noreciau, kad vaikuciu piesinukai laimetu
QUOTE(Karbynė @ 2005 10 20, 15:51)
aš taip pat ...piešiau vaikams ...ir savų vaikų turiu, kuriems mano piešinėlis atrodo pats pačiausias. Tai čia dabar pasirodo dėl to kad išdrįsau, turiu būt (kaip ir kitos didelės piešėjos) ignoruojama?
Ne be reikalo lyginau su bėgimo varžybomis. Na jei tu lenktyniautum su penkiamete, už ką sirgtų tavo dukrytės? Aišku, už tave, nes tavo bėgimas, kaip ir tu visa, joms pati pačiausia Bet ar tai būtų teisinga? Jėgos gi nelygios...
Man suaugusių piešiniai, objektyviai žiūrint, gražesni. Tik kai įsijungia suvokimas apie dailininko amžių, pasidaro patrauklūs, mieli ir tie mažųjų.
Turbūt nereikia nė sakyti, kad tai tik mano nuomonė. Nepastebėjau, kad ji dažnai sutaptų su mano dukterų. Taip kad nenusimink, jūsų šeimos piešinys turi šansų gauti balsą net iš mūsų šeimos kompiuterio, ką jau kalbėt apie kitų
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 20, 16:18)
Ne be reikalo lyginau su bėgimo varžybomis. Na jei tu lenktyniautum su penkiamete, už ką sirgtų tavo dukrytės?
O už ką sirgtų mamytės? Aš ir sakau - jėgos nelygios, nes vaikus kad ir nepažįstamus ir jų darbus vis tiek visada myli labiau nei suaugusius. Dėsnis toks. man jis patinka, bet jėgos tikrai nelygios. Tik kitaip
As balsavau kaip daugelis manyciau balsavo - uz vaiko , uz saugusio ir uz viena bendra, o kas laimes cia jau kaip dievas duos
Vienas sunkesniu konkursu balsavimo prasme... Praktishkai visi darbai - originalus ir mieli. Tai ka ishsirinkt? Jei butu zhiuri komisija, ir ash buchiau jos nare - nusishauchiau
Balsavau uzh viena suaugusiojo darba ir kitus du - vaiku skirtingose amzhiaus kategorijose
Balsavau uzh viena suaugusiojo darba ir kitus du - vaiku skirtingose amzhiaus kategorijose
O aš balsavau už suaugusiųjų darbus. Manau, kad neteisinga ignoruoti jų darbus. Juk įduoti vaikui lapą popieriaus ir pieštukų yra lengviau, nei sėsti pačiai ir viską kruopščiai nupiešti. Tą sakau iš savo patirties. Mano mergytė piešinuką nepiešia per kelias sekundes ir visi plojame rankom, kad mūsų zuikis yra tikra dailinikė. O pati nupiešti piešinio konkursui taip ir nesugebėjau: tai laiko nebuvo, tai buvau per daug pavargusi, tai delfinas negražus gavosi (juk iš savęs reikalauji daugiau nei iš vaikiuko). Todėl labai žaviosi tomis dalyvėmis kurios rado tam laiko ir padarė tokius gražius darbelius. Manau, kad visi piešinukai gaus po daug balsiukų, nes visi piešinukai yra labai gražūs ir mieli Ir visai nesvarbu, kas juos piešė
Atidaviau balsus už du darbelius mažiukų "DELFINUKAS SU...PLAUKAIS"..."IR PIEŠIAM IR SU SLOGA KOVOJAM KARTU SU MAMA" ir vieną neaišku kieno pieštą,bet baisiai mieląąą piešinuką"JŪROS BANGOS IR DANGUS,SU DELFINU BŪK ŽVALUS"
Balsavau uz:
Delfiniuko NeSlogiuko atostogos gimtajame pajūryje
Piešė būsima mamytė
mes linksmi, nes sloga mums nebaisi
"Kelias į žvaigždes"
piešė 4 metukų mergytė su aukle
Delfiniuko NeSlogiuko atostogos gimtajame pajūryje
Piešė būsima mamytė
mes linksmi, nes sloga mums nebaisi
"Kelias į žvaigždes"
piešė 4 metukų mergytė su aukle