Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Nupiešk Sterimar delfiną!

Delfinukas su mama jūra plaukia palengva,
Jei bus Sterimar šalia - man slogytė bus lengva !!!!

Jau seniai norėjau parašyt, kad šitas man pats pats wub.gif

Ir išvis - vaikų piešiniai - be konkurencijos - reiktų visus apdovanoti mirksiukas.gif thumbup.gif Mamytės irgi šaunuolės - tik gaila, kad taip mažai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žibaliux: 08 spalio 2005 - 11:48
Tikrai nelabai daug dalyvių rolleyes.gif O balsavimas dar tik už 10 dienų! Ko gero naujasis plaukų konkursas atitraukė dėmesį nuo delfinų piešimo g.gif tongue.gif
Atsakyti
labai fainas atsirado piešinys su "dydžiais" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scarlett: 10 spalio 2005 - 13:37
Čia piešiau vandenuką, dampinus ir vieną balioną...

Piešė 2,3 m. Gustė, komentarą užrašė mamytė

va sitas piesinys man pats paciausias, ir komentaras nerealus. labai mielas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2005 10 10, 13:37)
labai fainas atsirado piešinys su "dydžiais"  thumbup.gif

man ir sitas thumbup.gif nors ir kiti vienaip ar kitaip idomus wub.gif
Atsakyti
na paišėm paišėm tuos delfinus.. doh.gif ir juoko buvo..mažiuko neįkalbėjau nupiešt,jis tik pripraižyt tongue.gif o vyresnėlis tai labiau kašalotą,nei delfiną nupiešė biggrin.gif bet tikiuosi,priims mūsų piešinį.tik neapsisprendžiu kurį dėt .yra du piešiniai nežinau kurį įdėt.. g.gif reikia šeimynai pasitart.. ax.gif
Atsakyti
Man mieliausias rubuilis delfinas su plaukais bei dampinai. g
Gaila, kad nesuspejom ir mes sudalyvaut, manoji nupiese kazka labai aborigenisko, taciau neradau nishos nuskanuot. Ka gi. Gal dar bus > piesiniu konkursu...
Atsakyti
Pirmą kartą dalyvauju konkurse, tad norėjau paklausti: mano panelių piešinėlis yra prie "Nepatvirtintų", tai dar turim šansų patekti į konkursą ar jau pavėlavom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2005 10 18, 23:17)
Pirmą kartą dalyvauju konkurse, tad norėjau paklausti: mano panelių piešinėlis yra prie "Nepatvirtintų", tai dar turim šansų patekti į konkursą ar jau pavėlavom blush2.gif

Šiandien dar priimamos nuotraukos, balsavimas prasideda rytoj, tad ir nebepriimsim nuotraukų rytoj. 4u.gif
Atsakyti

i 
Kas dar nesuskubote pateikti piešinių konkursui, padarykite tai iki šio vakaro, tik neatidėliokite labai vėlyvam laikui, kada nebebus kam patvirtinti piešinio. Ačiū.

Rytoj pradėsime balsuoti už delfinukus!
Atsakyti
Jau prabalsavau už man gražiausias nuotraukytes: thumbup.gif
Delfinai tai super, Sterimar irgi pusė bėdos...
Slogą vejam iš nosytės! - Sterimar delfinas švyti...
Delfinukas su mama jūra plaukia palengva...
Atsakyti
Aš taip pat savo balsiukus atidaviau gražiausiems vaikučių piešinukams wub.gif .
Atsakyti