Delfinukas su mama jūra plaukia palengva,
Jei bus Sterimar šalia - man slogytė bus lengva !!!!
Jau seniai norėjau parašyt, kad šitas man pats pats
Ir išvis - vaikų piešiniai - be konkurencijos - reiktų visus apdovanoti Mamytės irgi šaunuolės - tik gaila, kad taip mažai
Tikrai nelabai daug dalyvių O balsavimas dar tik už 10 dienų! Ko gero naujasis plaukų konkursas atitraukė dėmesį nuo delfinų piešimo
labai fainas atsirado piešinys su "dydžiais"
Čia piešiau vandenuką, dampinus ir vieną balioną...
Piešė 2,3 m. Gustė, komentarą užrašė mamytė
va sitas piesinys man pats paciausias, ir komentaras nerealus. labai mielas
Piešė 2,3 m. Gustė, komentarą užrašė mamytė
va sitas piesinys man pats paciausias, ir komentaras nerealus. labai mielas
QUOTE(Scarlett @ 2005 10 10, 13:37)
labai fainas atsirado piešinys su "dydžiais"
man ir sitas nors ir kiti vienaip ar kitaip idomus
na paišėm paišėm tuos delfinus.. ir juoko buvo..mažiuko neįkalbėjau nupiešt,jis tik pripraižyt o vyresnėlis tai labiau kašalotą,nei delfiną nupiešė bet tikiuosi,priims mūsų piešinį.tik neapsisprendžiu kurį dėt .yra du piešiniai nežinau kurį įdėt.. reikia šeimynai pasitart..
Man mieliausias rubuilis delfinas su plaukais bei dampinai. g
Gaila, kad nesuspejom ir mes sudalyvaut, manoji nupiese kazka labai aborigenisko, taciau neradau nishos nuskanuot. Ka gi. Gal dar bus > piesiniu konkursu...
Gaila, kad nesuspejom ir mes sudalyvaut, manoji nupiese kazka labai aborigenisko, taciau neradau nishos nuskanuot. Ka gi. Gal dar bus > piesiniu konkursu...
Pirmą kartą dalyvauju konkurse, tad norėjau paklausti: mano panelių piešinėlis yra prie "Nepatvirtintų", tai dar turim šansų patekti į konkursą ar jau pavėlavom
QUOTE(audrajaz @ 2005 10 18, 23:17)
Pirmą kartą dalyvauju konkurse, tad norėjau paklausti: mano panelių piešinėlis yra prie "Nepatvirtintų", tai dar turim šansų patekti į konkursą ar jau pavėlavom
Šiandien dar priimamos nuotraukos, balsavimas prasideda rytoj, tad ir nebepriimsim nuotraukų rytoj.
i | Kas dar nesuskubote pateikti piešinių konkursui, padarykite tai iki šio vakaro, tik neatidėliokite labai vėlyvam laikui, kada nebebus kam patvirtinti piešinio. Ačiū. Rytoj pradėsime balsuoti už delfinukus! |
Jau prabalsavau už man gražiausias nuotraukytes:
Delfinai tai super, Sterimar irgi pusė bėdos...
Slogą vejam iš nosytės! - Sterimar delfinas švyti...
Delfinukas su mama jūra plaukia palengva...
Delfinai tai super, Sterimar irgi pusė bėdos...
Slogą vejam iš nosytės! - Sterimar delfinas švyti...
Delfinukas su mama jūra plaukia palengva...
Aš taip pat savo balsiukus atidaviau gražiausiems vaikučių piešinukams .