Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Nupiešk Sterimar delfiną!

Nesuprantu, kodėl visi giria tik vaikų piešinukus, o mamyčių meno niekas nepastebi g.gif Juk konkursas visai šeimai 4u.gif Aš labai džiaugiuosi nuostabiais suaugusiųjų piešiniais. Juk labai smagu, kad mamytės po dienos darbų, išmylavusios ir užmigdžiusios savo mažylius sugeba dar piešti tokius gražius piešinukus.
Slogą vejam iš nosytės! - Sterimar delfinas švyti. Vandenuko stebuklingo jo namučiuose nestinga! wub.gif wub.gif wub.gif
Meilės burbulus pučiu, Nes laimingas aš esu ... Sugebu aš kiekvienam Slogą išvaryt ilgam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Pasirodo mes turime savo tarpe labai talentingų mamyčių 4u.gif
Atsakyti
Aš galvoju kad vieną savo balsą skirsiu mamytės/tėčio piešiniui, kitą - vaikučio, o trečią "bendram šeimyniniam" darbui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 09 29, 09:56)
Aš galvoju kad vieną savo balsą skirsiu mamytės/tėčio  piešiniui, kitą - vaikučio, o trečią "bendram šeimyniniam" darbui  smile.gif

Aš ir taip pat galvoju, kad balsus skirsiu pagal kategorijas smile.gif Tada niekas nebus nuskriaustas mirksiukas.gif
Atsakyti
Et, niekaip nepriprašiau savo dailininkės nupiešti delfiną, mat ji šiuo metu apsisprendė būti nebe dailininke, o dainininke. Tad teko bendrom jėgom meistrauti delfinuką tongue.gif Smiltei teko uždėti pora žvaigždučių delfinui ant blakstienų - kad linksmesnis būtų biggrin.gif Ir dabar esam abi patenkintos savo kūriniu mirksiukas.gif Kasdieną apžiūrime galerijoje atsiradusius naujus delfinus. (Tiesa po šio užsiėmimo dabar jai visi rykliai ir banginiai yra delfinai. Va thumbup.gif )
Atsakyti
O kokiu grozybiu atsirado blink.gif thumbup.gif Ir vaikisku piesinuku ir suaugusiu- labai grazu thumbup.gif As irgi balsuosiu uz viena vaikiska, kita suaugusio, o del trecio paziuresim paskutine minute biggrin.gif
Atsakyti
Bliamba,kokiu grazhiu pieshiniu yra!!! thumbup.gif
Balsuosiu uzh 1 vaiko (be tevu pagalbos), 1 vaiko (su tevu pagalba) ir 1 suaugusiojo pieshini (jau turiu favorita!!!)...
Atsakyti
Gaila, kad ne prie visu pieshiniu yra parashyta, kas pieshe. Vieno pieshinuko nuostabi texnika (kur su tashkiukais) - tik neaishku, ar mama, ar vaikas pieshe. Na, bet nesvarbu - juk nuo to ne mazhiau grazhu wub.gif (tik gal po konkurso autore ar autoriaus mamyte pashnibzhdes, kaip tai daroma... blush2.gif )
Ir dar man labai patiko busimos mamytes pieshinukas su aplikacijom - puiki vaizduote, ideja, atlikimas! thumbup.gif
Vaiku pieshinukai - be konkurencijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 09 29, 08:56)
Aš galvoju kad vieną savo balsą skirsiu mamytės/tėčio  piešiniui, kitą - vaikučio, o trečią "bendram šeimyniniam" darbui  smile.gif

Jusu avatare ar ne delfinuka konkursui paisote? rolleyes.gif Idomu ar dar bus "juriniu" piesiniu konkursu, nes mes turime nupaise juru arkliuka laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 01, 04:48)
Jusu avatare ar ne delfinuka konkursui paisote? rolleyes.gif Idomu ar dar bus "juriniu" piesiniu konkursu, nes mes turime nupaise juru arkliuka laugh.gif

aštuonkojus paišė biggrin.gif vat dėl to ir nedėjau į konkursą, kad kojų daugokai doh.gif biggrin.gif

o va čia rezultatas:

[attachmentid=33400]
Atsakyti
Labai grazus darbelis thumbup.gif Spalvos labai grazios. Tikrai reikes dar vienos juriniu gyvunu temos, nes mums irgi nepavyko nupiesti delfinus (nors specialiai ijungiau laida apie juos!). Ko noreti is mazu vaikuciu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2005 09 30, 16:42)
Gaila, kad ne prie visu pieshiniu yra parashyta, kas pieshe. Vieno pieshinuko nuostabi texnika (kur su tashkiukais) - tik neaishku, ar mama, ar vaikas pieshe. Na, bet nesvarbu - juk nuo to ne mazhiau grazhu  wub.gif (tik gal po konkurso autore ar autoriaus mamyte pashnibzhdes, kaip tai daroma...  blush2.gif )

Piešiamas piešinukas, tik vietoj spalvinimo jis taškuojamas. Norint išgauti tamsumą ar ryškumą taškuojama gausiau...
Atsakyti
QUOTE(raja @ 2005 10 03, 19:20)
Piešiamas piešinukas, tik vietoj spalvinimo jis taškuojamas. Norint išgauti tamsumą ar ryškumą taškuojama gausiau...

Ash taip ir galvojau, tik, matyt, kompiuteryje kitaip zhiurisi biggrin.gif Grazhu... 4u.gif
Atsakyti