Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Nupiešk Sterimar delfiną!

i 
Aukščiau prisegtose temose su užrašu svarbu: ("Bendrosios foto konkursų taisyklės" bei "Kaip įdėti nuotrauką") aš įdėjau dažniausiai užduodamų klausimų sąrašiuką ir atsakymus į juos, pasiskaitykite, gal kam pravers  :) Ačiū.
Atsakyti
pritariu Daisy minčiai ,kad visiems piešinukams iškart duotų po 1 balsą thumbup.gif nes tikrai vaikiukams bus liūdna verysad.gif na tuos piešinukus kur vaikiukai piešė tikrai ne visi gali įvertinti o tik 3 balsai skirti , nes kiti tai tokie "įtartini" biggrin.gif mirksiukas.gif

neliūdinkim mažųjų , skirkim visiems iš anksto po vieną balselį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga888: 28 rugsėjo 2005 - 14:10
QUOTE(Supergirl @ 2005 09 28, 13:28)
'Sterimarų šeima'  g.gif  Kažkaip abejoju, ar 2,5m. vaikas gali taip dailiai piešti, ir rankytė nesudrebėjo g.gif 
O gal mamytė padėjo, tik pamiršo pasirašyti  rolleyes.gif

Gal ir nupiėšė tas vaikas-man atrodo kad jie piešti apvedžiojant vieną ir tą patį trafaretą.Nors,kažin ar 2.5m vaikas jau sugeba taip įdealiai apvedziot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2005 09 28, 15:09)
Gal ir nupiėšė tas vaikas-man atrodo kad jie piešti apvedžiojant vieną ir tą patį trafaretą.Nors,kažin ar 2.5m vaikas jau sugeba taip įdealiai apvedziot? g.gif

niu gal su stampukais galejo ir vaikutis nupiesti ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2005 09 28, 15:09)

o koks skirtumas? g.gif tai ar čia dabar pradėsim vaidinti seklius morkas doh.gif
kiekvienas tegul savyje pasirenka vertinimo kriterijus, kaip įvertins jam patinkančius priešinukus.... ne visų vaikai vienodi, gal ir yra tokių, kurie idealiai apvedžioja...

inga888, šiaip ta mintis turi spragą- siūloma pridėti po vieną balą VISIEMS piešinukams, nes VAIKUČIAMS bus liūdna....ale, kad vienus piešė vaikai, kitus suaugę, dar kitus vaikai+tėvai.....taip kad kebliai čia gausis su tais balų dalinimais.... taip išeina, kad reikia atrinkti piešinius, kuriuos piešė tik vaikai, ar kaip čia gaunasi? g.gif

aš tai jau matau man patinkantį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 09 28, 13:28)
'Sterimarų šeima'  g.gif  Kažkaip abejoju, ar 2,5m. vaikas gali taip dailiai piešti, ir rankytė nesudrebėjo g.gif 
O gal mamytė padėjo, tik pamiršo pasirašyti  rolleyes.gif

Gal ir gali, jegu delfino lekalas yra padarytas, tai tik apvedžioti belieka, o jeigu dar mama padeda, kad labai rankos nedrebėtų, tai taip ir gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2005 09 28, 14:17)

inga888, šiaip ta mintis turi spragą- siūloma pridėti po vieną balą VISIEMS piešinukams, nes VAIKUČIAMS bus liūdna....ale, kad vienus piešė vaikai, kitus suaugę, dar kitus vaikai+tėvai.....taip kad kebliai čia gausis su tais balų dalinimais.... taip išeina, kad reikia atrinkti piešinius, kuriuos piešė tik vaikai, ar kaip čia gaunasi?  g.gif

na galima tada pridėti visiems po vieną biggrin.gif mirksiukas.gif o po to jau kaip pasiseks su tom prizinėm vietom ax.gif ar vaikiuko, ar vaikiuko + tėvelių, ar tėvelių piešiniai laimės 4u.gif . bet tiems vaikiukams kurie tikrai piešė patys bus smagu, kad nors vieną balą gaus na jei va tokios tetos ir dėdės kurie čia lankomės neįžvelgsim būsimo genijaus mirksiukas.gif nes 3 balsai tai taip mažai ir dauguma po to lieka su 0 balų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inga888 @ 2005 09 28, 15:08)
pritariu Daisy minčiai ,kad visiems piešinukams iškart duotų po 1 balsą  thumbup.gif  nes tikrai vaikiukams bus liūdna  verysad.gif na tuos piešinukus kur vaikiukai piešė tikrai ne visi gali įvertinti o tik 3 balsai skirti , nes kiti tai tokie "įtartini"  biggrin.gif  mirksiukas.gif

neliūdinkim mažųjų , skirkim visiems iš anksto po vieną balselį biggrin.gif

drinks_cheers.gif
jei adminas sutiktu butu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

.praeitame konkurse "jura" mano mazylis negavo nei vieno balso...., tai sese labai nusimine.... unsure.gif bet po to pasake...vis viena mano brolis man pats graziausias biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tai vat ...,kad si karta nebutu nuskriaustu ( vis tik ne foto , o piesinukai dalyvauja konkurse) butu labai grazu pridet po balseli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdziukai @ 2005 09 28, 15:26)

.praeitame konkurse "jura"  mano mazylis negavo nei vieno balso...., tai sese labai nusimine.... unsure.gif bet po to pasake...vis viena mano brolis  man pats graziausias  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tokia gyvenimo karti tiesa, kad dažnai liekam neįvertinti biggrin.gif prakalbau kaip sena bobulencija biggrin.gif

na jei moderatoriai gali padaryti tokią Kalėdinę dovanėlę avansu mažiesiems Pikaso ir Dali tai aš tik už thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Jei kas drįsta abejoti, kad tai delfinukas, kreipkitės į 2,5 m. autorę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 28, 15:53)
Jei kas drįsta abejoti, kad tai delfinukas, kreipkitės į 2,5 m. autorę  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Dėl šito piešinuko tikrai nereikia vaidint seklių morkų.Tai vienas iš trijų,už kurį balsuosiu wub.gif wub.gif
Mėgstu tikrą meną smile.gif
Atsakyti
Suprantamas gražus jūsų noras pradžiuginti kiekvieną vaikutį wub.gif , tačiau konkurse balsų dalinti, perskirstyti negalime. Kiekvienam forumo dalyviui, turinčiam daugiau nei 20 žinučių, leidžiama balsuoti už 3 nuotraukas, ir admininstratoriai čia ne išimtis.

Galite vaikučiui parodyti nuotraukos peržiūrų skaičių ir paaiškinti, kad štai pvz. 203 kartų jo piešinuką žiūrėjo ir grožėjosi žmonės smile.gif O peržiūrų skaičių jūs matote virš piešinio nuotraukos, kai jį pasididinate. Manau tai jam (ypač vyresniam) svarbu ir malonu wub.gif
Atsakyti