i | Aukščiau prisegtose temose su užrašu svarbu: ("Bendrosios foto konkursų taisyklės" bei "Kaip įdėti nuotrauką") aš įdėjau dažniausiai užduodamų klausimų sąrašiuką ir atsakymus į juos, pasiskaitykite, gal kam pravers :) Ačiū. |
pritariu Daisy minčiai ,kad visiems piešinukams iškart duotų po 1 balsą nes tikrai vaikiukams bus liūdna na tuos piešinukus kur vaikiukai piešė tikrai ne visi gali įvertinti o tik 3 balsai skirti , nes kiti tai tokie "įtartini"
neliūdinkim mažųjų , skirkim visiems iš anksto po vieną balselį
QUOTE(Supergirl @ 2005 09 28, 13:28)
'Sterimarų šeima' Kažkaip abejoju, ar 2,5m. vaikas gali taip dailiai piešti, ir rankytė nesudrebėjo
O gal mamytė padėjo, tik pamiršo pasirašyti
Gal ir nupiėšė tas vaikas-man atrodo kad jie piešti apvedžiojant vieną ir tą patį trafaretą.Nors,kažin ar 2.5m vaikas jau sugeba taip įdealiai apvedziot?
QUOTE(Papugele @ 2005 09 28, 15:09)
Gal ir nupiėšė tas vaikas-man atrodo kad jie piešti apvedžiojant vieną ir tą patį trafaretą.Nors,kažin ar 2.5m vaikas jau sugeba taip įdealiai apvedziot?
niu gal su stampukais galejo ir vaikutis nupiesti ?
QUOTE(Papugele @ 2005 09 28, 15:09)
o koks skirtumas? tai ar čia dabar pradėsim vaidinti seklius morkas
kiekvienas tegul savyje pasirenka vertinimo kriterijus, kaip įvertins jam patinkančius priešinukus.... ne visų vaikai vienodi, gal ir yra tokių, kurie idealiai apvedžioja...
inga888, šiaip ta mintis turi spragą- siūloma pridėti po vieną balą VISIEMS piešinukams, nes VAIKUČIAMS bus liūdna....ale, kad vienus piešė vaikai, kitus suaugę, dar kitus vaikai+tėvai.....taip kad kebliai čia gausis su tais balų dalinimais.... taip išeina, kad reikia atrinkti piešinius, kuriuos piešė tik vaikai, ar kaip čia gaunasi?
aš tai jau matau man patinkantį
QUOTE(Supergirl @ 2005 09 28, 13:28)
'Sterimarų šeima' Kažkaip abejoju, ar 2,5m. vaikas gali taip dailiai piešti, ir rankytė nesudrebėjo
Gal ir gali, jegu delfino lekalas yra padarytas, tai tik apvedžioti belieka, o jeigu dar mama padeda, kad labai rankos nedrebėtų, tai taip ir gaunasi
QUOTE(Cikadelė @ 2005 09 28, 14:17)
inga888, šiaip ta mintis turi spragą- siūloma pridėti po vieną balą VISIEMS piešinukams, nes VAIKUČIAMS bus liūdna....ale, kad vienus piešė vaikai, kitus suaugę, dar kitus vaikai+tėvai.....taip kad kebliai čia gausis su tais balų dalinimais.... taip išeina, kad reikia atrinkti piešinius, kuriuos piešė tik vaikai, ar kaip čia gaunasi?
na galima tada pridėti visiems po vieną o po to jau kaip pasiseks su tom prizinėm vietom ar vaikiuko, ar vaikiuko + tėvelių, ar tėvelių piešiniai laimės . bet tiems vaikiukams kurie tikrai piešė patys bus smagu, kad nors vieną balą gaus na jei va tokios tetos ir dėdės kurie čia lankomės neįžvelgsim būsimo genijaus nes 3 balsai tai taip mažai ir dauguma po to lieka su 0 balų
QUOTE(inga888 @ 2005 09 28, 15:08)
pritariu Daisy minčiai ,kad visiems piešinukams iškart duotų po 1 balsą nes tikrai vaikiukams bus liūdna na tuos piešinukus kur vaikiukai piešė tikrai ne visi gali įvertinti o tik 3 balsai skirti , nes kiti tai tokie "įtartini"
jei adminas sutiktu butu
.praeitame konkurse "jura" mano mazylis negavo nei vieno balso...., tai sese labai nusimine.... bet po to pasake...vis viena mano brolis man pats graziausias
tai vat ...,kad si karta nebutu nuskriaustu ( vis tik ne foto , o piesinukai dalyvauja konkurse) butu labai grazu pridet po balseli
QUOTE(zvaigzdziukai @ 2005 09 28, 15:26)
.praeitame konkurse "jura" mano mazylis negavo nei vieno balso...., tai sese labai nusimine.... bet po to pasake...vis viena mano brolis man pats graziausias
tokia gyvenimo karti tiesa, kad dažnai liekam neįvertinti prakalbau kaip sena bobulencija
na jei moderatoriai gali padaryti tokią Kalėdinę dovanėlę avansu mažiesiems Pikaso ir Dali tai aš tik už
Jei kas drįsta abejoti, kad tai delfinukas, kreipkitės į 2,5 m. autorę
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 28, 15:53)
Jei kas drįsta abejoti, kad tai delfinukas, kreipkitės į 2,5 m. autorę
Dėl šito piešinuko tikrai nereikia vaidint seklių morkų.Tai vienas iš trijų,už kurį balsuosiu
Mėgstu tikrą meną
Suprantamas gražus jūsų noras pradžiuginti kiekvieną vaikutį , tačiau konkurse balsų dalinti, perskirstyti negalime. Kiekvienam forumo dalyviui, turinčiam daugiau nei 20 žinučių, leidžiama balsuoti už 3 nuotraukas, ir admininstratoriai čia ne išimtis.
Galite vaikučiui parodyti nuotraukos peržiūrų skaičių ir paaiškinti, kad štai pvz. 203 kartų jo piešinuką žiūrėjo ir grožėjosi žmonės O peržiūrų skaičių jūs matote virš piešinio nuotraukos, kai jį pasididinate. Manau tai jam (ypač vyresniam) svarbu ir malonu
Galite vaikučiui parodyti nuotraukos peržiūrų skaičių ir paaiškinti, kad štai pvz. 203 kartų jo piešinuką žiūrėjo ir grožėjosi žmonės O peržiūrų skaičių jūs matote virš piešinio nuotraukos, kai jį pasididinate. Manau tai jam (ypač vyresniam) svarbu ir malonu