Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Nupiešk Sterimar delfiną!

o kiek fainu piesiniu atsirade thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sakiau , kad delfinai nebuna vienodi mirksiukas.gif
Atsakyti
"Čia piešiau vandenuką, dampinus ir vieną balioną..." megalol.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
SOS verysad.gif
noriu įdėti savo piešinuką, bet kai įlendu į fotokonkursdus rašo, kad norint įdėti paraišką reikia būti prisijungusiasm- bet aš prisijungusi.....

kaip įdėti man savo piešinuką??? neišeina doh.gif

QUOTE(Aurėja @ 2005 09 22, 10:46)
nueinate į www.supermama.lt/foto ten atsidaro konkursai. Paspaudžiate pavadinimą "Nupiešk Streimar delfiną" ir atsidaro piešinių galerija. Tuomet kairėje pusėje spaudžiate nuorodą užpildyti paraišką. Paraiškoje įrašote piešinio pavadinimą, dailininko amžių. Tada per mygtuką "Browse" prikabinate savo piešinio nuotraukėlę. Tada spauskite "Išsiųsti administratorių patvirtinimui". Ir po kurio laiko piešinys atsidurs galerijoje prie kitų piešinukų.

sėkmės!
Lygiai ten pat, kur ir visi foto konkursai va čia  smile.gif

aprašytas būdas man netinka, nes kai tik įeinu į fotokonkursus esu svečias verysad.gif taip nutinka tiek naminiam, tiek darbiniam kompe verysad.gif gal moderatoriai man padės- labai noriu įdėt savo šedevrą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 27 rugsėjo 2005 - 17:35
Labas rytas,

ką gi sad.gif pabandžiau tą patį padaryti iš darbinio kompo- vistiek, kad ir kiek beprisijungčiau esu svečias....

beje !!! ne tik kad negaliu įdėti savo piešinuko, bet ner negaliu prabalsuoti konkurse Labas, mokykla sad.gif ir vis dėl tos pačios priežasties- esu svečias.....

gal galėčiau savo delfiną atsiųsti moderatorei emailu ar pan..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 09 27, 14:41)
"Čia piešiau vandenuką, dampinus ir vieną balioną..."  megalol.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif Patys pačiausi "dampinai" su balionais ir abejonių nekeliantis 2,5 metukų autorės darbelis thumbup.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif
niu supykau cry.gif
kiek bandau įkišti tą savo šedevrą neišeina, negaliu prisijungti prie fotokonkurų sad.gif
tiek piešiau, kol susiradau fotiką, paskui žmogų, kuris perkeltų tas fotkes į kompą.....ek....viskas veltui.....

mačiau, kad moderatorė buvo šiandien užklydusi į skyrelį, tačiau nieko man neatsakė, kaip galėčiau įdėti savo piešinuką blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2005 09 28, 08:16)
Labas rytas,

ką gi sad.gif pabandžiau tą patį padaryti iš darbinio kompo- vistiek, kad ir kiek beprisijungčiau esu svečias....

beje !!! ne tik kad negaliu įdėti savo piešinuko, bet ner negaliu prabalsuoti konkurse Labas, mokykla sad.gif ir vis dėl tos pačios priežasties- esu svečias.....

gal galėčiau savo delfiną atsiųsti moderatorei emailu ar pan..... ax.gif

O kai registruojatės į Forumą, ar uždedate varnelę langelyje "ar prisiminti mane?", Jei varnelė neuždėta, tuomet pereinant iš forumo į fotokonkursus, tampama "svečiu".
Jei prisijunginėjant varnelė tikrai uždėta, mėginsim aiškintis kokios čia gali būti problemos ir sprendimas, nes su tokia pačia problema susiduria ir Staarm.

O atsiuntus man nuotrauką aš jos įdėti negalėsiu, nes nėra paraiškos jūsų vardu pradėtos pildyti. Jei ji ten būtų prie "neužpildytų", aš galėčiau įsegt nuotrauką ir patvirtinti, o kol kas negaliu. Lukterėkite šiek tiek dar.
Atsakyti

dampinai ir balionas thumbup.gif thumbup.gif :
Saunuole Guste thumbup.gif
hmmm...Su Gimtadieniu, Sterimariuk..taip pat labai grazu.....bet labai jau personazas matytas g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
'Sterimarų šeima' g.gif Kažkaip abejoju, ar 2,5m. vaikas gali taip dailiai piešti, ir rankytė nesudrebėjo g.gif
O gal mamytė padėjo, tik pamiršo pasirašyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2005 09 28, 12:09)
cry.gif  cry.gif  cry.gif
niu supykau cry.gif
kiek bandau įkišti tą savo šedevrą neišeina, negaliu prisijungti prie fotokonkurų sad.gif
tiek piešiau, kol susiradau fotiką, paskui žmogų, kuris perkeltų tas fotkes į kompą.....ek....viskas veltui.....

dar vienas dalykas, kurį reikia pasitikrinti kompe - gali būti, kad Cookies neleidžiami g.gif Tools->Internet Options->Privacy Settings nustatyti Medium.
Atsakyti
QUOTE(DAISY @ 2005 09 27, 08:00)
as cia labai rimtai biggrin.gif
vaikam geriau neduot skaityt nono.gif
cia dalyvauja vaiku piesinukai ir jiem tikrai bus idomu paziuret ar ju darbeliai patiko kitiem, gal gali adminas ar kazkaip kitaip padaryt, kad visiem dalyviaim duotu po 1 balsa
ta prasme pas visus prasidejus balsavimui butu ne po 0 balsu o po 1 biggrin.gif
ir tada jei nieks nebalsuos uz vaiko kurineli galesi sakyt va vienam zmoguciui labai patiko tavo darbelis wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 09 28, 12:51)
O kai registruojatės į Forumą, ar uždedate varnelę langelyje "ar prisiminti mane?", Jei varnelė neuždėta, tuomet pereinant iš forumo į fotokonkursus, tampama "svečiu".
Jei prisijunginėjant varnelė tikrai uždėta, mėginsim aiškintis kokios čia gali būti problemos ir sprendimas, nes su tokia pačia problema susiduria ir Staarm.

va čia buvo problema, nes aš visada nuimdavau varnelę 4u.gif
dabar jau viskas tvarkoje- mano šedevras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dabar bus jūsų akių teismui, kai bus patvirtintas biggrin.gif
Atsakyti