sveikiname nugaletojus
smagu, kad nieks neliko be balsu
ir aciu uz man skirtus balselius
tai ir mes prisidedam prie sveikinimų nugalėtojams
ir ačiū už balselius mums...
ir ačiū už balselius mums...
Labai gražūs darbeliai.
Sveikinimai nugalėtojams
Sveikinimai nugalėtojams
Ačiū už įvertinimą Stengėmės, kad patiktų ir mažiems ir dideliems
Sveikinimai visiems laimėtojams
Sveikinimai visiems laimėtojams
Ar kada matei delfiną guvų, žaidžiantį, bendraujantį?
Ar kada matei delfiną, skrodžiantį bangas?
Ar įsivaizduoji, kaip galėtų atrodyti STERIMAR DELFINAS?
[attachmentid=36503]
Užsuk į puslapį www.supermama.lt/foto Konkursą "Nupiešk Sterimar delfiną" ir rasite ten 29 dailininkų darbų parodą!
Norime iškilmingai pasveikinti geriausių, populiariausių darbelių autorius ir juos apdovanoti
Pirmąją vietą laimėjo Sterimar delfinukas, kurio autorė - 2,3 m. Gustė -sako: "Čia piešiau vandenuką, dampinus ir vieną balioną..."
[attachmentid=36504]
Sveikiname Mangustę ir dukrytę Gustę, laimėjus šaunią, nepakartojamą "pelytę" kompiuteriui, kurios viduje linksmai per bangas šokinėja Sterimar delfinukas!
Antrąją vietą laimėjo romantiškasis Sterimar delfinas: "Meilės burbulus pučiu, Nes laimingas aš esu ..."
[attachmentid=36505]
raja, sveikiname! Nuo šiol kasdien džiaugsies šokinėjančiu Sterimar delfinuku kompiuteriui skirtoje pelėje!
Trečiąją vietą šįkart dalijasi net du vienodai šaunūs Sterimar delfinai!
Tai švytintis Jurgytes delfinukas "Slogą vejam iš nosytės!"
[attachmentid=36507]
bei 4 m. Medos ilgaplaukė Sterimar delfinukė "Delfinukas... ... su plaukais..."
[attachmentid=36508]
Du kart valio! Jurgyte ir Medos mama gggg pasidalija trečiosios ir ketvirtosios vietos prizus - 2 nepakartojamas peles kompiuteriui, kurių viduje linksmai per bangas šokinėja Sterimar delfinukas!
5 vietą laimėjo linksmas ir spalvotas Sterimar delfinas
[attachmentid=36517]
Beje, jei kas drįsta abejoti, kad tai delfinukas - kreipkitės į 2,5 m. autorę
Jai ir jos mamytei Odei - "Sterimar" prizai!
Konkursą remia STERIMAR jūros vandens aerozolis nosiai su šūkiu SLOGAI-NE! www.sloga.lt
[attachmentid=36521]
Ačiū dailininkams, ačiū balsavusiems ir vertinusiems! Po keleto dienų susitiksime naujame foto konkurse
Ar kada matei delfiną, skrodžiantį bangas?
Ar įsivaizduoji, kaip galėtų atrodyti STERIMAR DELFINAS?
[attachmentid=36503]
Užsuk į puslapį www.supermama.lt/foto Konkursą "Nupiešk Sterimar delfiną" ir rasite ten 29 dailininkų darbų parodą!
Norime iškilmingai pasveikinti geriausių, populiariausių darbelių autorius ir juos apdovanoti
Pirmąją vietą laimėjo Sterimar delfinukas, kurio autorė - 2,3 m. Gustė -sako: "Čia piešiau vandenuką, dampinus ir vieną balioną..."
[attachmentid=36504]
Sveikiname Mangustę ir dukrytę Gustę, laimėjus šaunią, nepakartojamą "pelytę" kompiuteriui, kurios viduje linksmai per bangas šokinėja Sterimar delfinukas!
Antrąją vietą laimėjo romantiškasis Sterimar delfinas: "Meilės burbulus pučiu, Nes laimingas aš esu ..."
[attachmentid=36505]
raja, sveikiname! Nuo šiol kasdien džiaugsies šokinėjančiu Sterimar delfinuku kompiuteriui skirtoje pelėje!
Trečiąją vietą šįkart dalijasi net du vienodai šaunūs Sterimar delfinai!
Tai švytintis Jurgytes delfinukas "Slogą vejam iš nosytės!"
[attachmentid=36507]
bei 4 m. Medos ilgaplaukė Sterimar delfinukė "Delfinukas... ... su plaukais..."
[attachmentid=36508]
Du kart valio! Jurgyte ir Medos mama gggg pasidalija trečiosios ir ketvirtosios vietos prizus - 2 nepakartojamas peles kompiuteriui, kurių viduje linksmai per bangas šokinėja Sterimar delfinukas!
5 vietą laimėjo linksmas ir spalvotas Sterimar delfinas
[attachmentid=36517]
Beje, jei kas drįsta abejoti, kad tai delfinukas - kreipkitės į 2,5 m. autorę
Jai ir jos mamytei Odei - "Sterimar" prizai!
Konkursą remia STERIMAR jūros vandens aerozolis nosiai su šūkiu SLOGAI-NE! www.sloga.lt
[attachmentid=36521]
Ačiū dailininkams, ačiū balsavusiems ir vertinusiems! Po keleto dienų susitiksime naujame foto konkurse
i | Laimėtojus vėliau informuosiu asmenine žinute, kaip ir kur galima atsiimti laimėtus prizus. Iki. |
[attachmentid=36503]
Kaip smagu, kad pirma vieta laimejo graziausi dampinukai
kiti piesinukai z kurios balsavau 4 ir 5 vietoj - irgi saunu.
Yra nemazai bendraminciu meno klausimais
kiti piesinukai z kurios balsavau 4 ir 5 vietoj - irgi saunu.
Yra nemazai bendraminciu meno klausimais
Labai noriu padėkoti ir aš už jūsų balselius...Iš tiesų labai sunku vertinti suaugusio ir vaikučio darbą, todėl manau, kad ateity tokie konkursai turėtų būti atskirti...Nes jaučiausi lyg ką iš vaikų atėmusi... Nors kai piešiau tikrai apie tai nepagalvojau... Tačiau laimėti išties labai malonu
Sveiki!Labai fainas buvo konkursas!Ir labai sveikinu tuos kurie laimejo !!! SVEIKINAM!!
AČIŪ. Didelis ačiū visiems, kurie atidavė balsą už mano mažosios autorinį darbelį. Jau ko, bet pirmosios vietos tikrai nesitikėjom.
Sveikinu nugaletojas
Saunus buvo konkursiukas, tik gaila, kad ne itin daug piesinuku dalyvavo.
Kazkodel kurybiniai konkursai nesusilaukia didelio demesio
Saunus buvo konkursiukas, tik gaila, kad ne itin daug piesinuku dalyvavo.
Kazkodel kurybiniai konkursai nesusilaukia didelio demesio