Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Nupiešk Sterimar delfiną!

kaip idomiai uz visas nuotraukas leidzia balsuot, o uz viena ne g.gif
na ka teks uz kitas balsuot, bet jei tam graziam delfinukui nieks negali duot balso tai negarbinga cool.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(busy @ 2005 10 23, 10:45)
kaip idomiai uz visas nuotraukas leidzia balsuot, o uz viena ne  g.gif
na ka teks uz kitas balsuot, bet jei tam graziam delfinukui nieks negali duot balso tai negarbinga  cool.gif  unsure.gif

Jeigu norite balsuoti už savo delfinuką, žinoma, kad neleis. schmoll.gif O jeigu už kitą, tai tikrai nežinau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manguste: 23 spalio 2005 - 11:00
QUOTE(Manguste @ 2005 10 23, 11:53)
Jeigu norite balsuoti už savo delfinuką, žinoma, kad neleis. schmoll.gif O jeigu už kitą, tai tikrai nežinau. g.gif

uz kitus, nes pati nedalyvauju mirksiukas.gif jau leido thumbup.gif
Atsakyti
Man tai tiesiog thumbup.gif tie delfiniukai, kuriu viduje matosi broliuku pedutes.
SUPER sugalvota thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai originalu!

Vat, o dar parbalsavau uz Susinervinusia dailininke ir "Su delfinu Sterimar nebijau jokios slogos dabar".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joalin: 24 spalio 2005 - 14:06
Balsavau už mažųjų menininkų darbus thumbup.gif
Atsakyti
iki kada tęsis balsavimas? g.gif
Atsakyti
kiek mačiau tai iki 28d.
Atsakyti
Laukiam rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patiko sis konkursas smile.gif ,nes delfinai mano megstamiausiai padarai
Atsakyti
Mano vyresnioji dukrytė nubalsavo (per vėlai susigriebiau, kad šian paskutinė diena, mažoji jau miegojo) su komentarais:

Linksmas ir spalvotas delfinukas.
Jei kas drįsta abejoti, kad tai delfinukas, kreipkitės į 2,5 m. autorę wink.gif – nes keistas, fantastinis ir išskirtinis, labiau išskirtinis nei kiti;

mes linksmi, nes sloga mums nebaisi smile.gif
/ 9 metų dailininkė smile.gif / – labai gražios spalvos ir gražiai nupiešta, taip gražiai, lygiai;

Su Gimtadieniu, Sterimariuk!
Tu naujasis mano draugas būk!
Aistė, 6 m. – nes irgi išskirtinis, nes kituose nebuvo taip, kad delfiniukas sėdėtų su žvakute smile.gif

Atsakyti
Sveikinu nugalėtojus!!!! clap.gif clap.gif clap.gif

Už dvi pirmas vietas ir aš balsavau ax.gif Smagu, kad visi piešinukai gavo po kažkiek balsų ir neliko visai neįvertintų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai "dampinų" autorei thumbup.gif Ir tam, kas parinko pavadinimą biggrin.gif Na ir ačiū, kas balsavote už nebaigtą piešinėlį, paparacės "nutrauktą" stovint dailininkei už nugaros biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Apgavau biškį vaiką, piešinuką visgi baigė, nors į konkursą įdėjau tarpinį variantą... blush2.gif
Atsakyti