kaip idomiai uz visas nuotraukas leidzia balsuot, o uz viena ne
na ka teks uz kitas balsuot, bet jei tam graziam delfinukui nieks negali duot balso tai negarbinga
QUOTE(busy @ 2005 10 23, 10:45)
kaip idomiai uz visas nuotraukas leidzia balsuot, o uz viena ne
na ka teks uz kitas balsuot, bet jei tam graziam delfinukui nieks negali duot balso tai negarbinga
Jeigu norite balsuoti už savo delfinuką, žinoma, kad neleis. O jeigu už kitą, tai tikrai nežinau.
QUOTE(Manguste @ 2005 10 23, 11:53)
Jeigu norite balsuoti už savo delfinuką, žinoma, kad neleis. O jeigu už kitą, tai tikrai nežinau.
uz kitus, nes pati nedalyvauju jau leido
Balsavau už mažųjų menininkų darbus
iki kada tęsis balsavimas?
kiek mačiau tai iki 28d.
Laukiam rezultatų
Man patiko sis konkursas ,nes delfinai mano megstamiausiai padarai
Mano vyresnioji dukrytė nubalsavo (per vėlai susigriebiau, kad šian paskutinė diena, mažoji jau miegojo) su komentarais:
Linksmas ir spalvotas delfinukas.
Jei kas drįsta abejoti, kad tai delfinukas, kreipkitės į 2,5 m. autorę nes keistas, fantastinis ir išskirtinis, labiau išskirtinis nei kiti;
mes linksmi, nes sloga mums nebaisi
/ 9 metų dailininkė / labai gražios spalvos ir gražiai nupiešta, taip gražiai, lygiai;
Su Gimtadieniu, Sterimariuk!
Tu naujasis mano draugas būk!
Aistė, 6 m. nes irgi išskirtinis, nes kituose nebuvo taip, kad delfiniukas sėdėtų su žvakute
Linksmas ir spalvotas delfinukas.
Jei kas drįsta abejoti, kad tai delfinukas, kreipkitės į 2,5 m. autorę nes keistas, fantastinis ir išskirtinis, labiau išskirtinis nei kiti;
mes linksmi, nes sloga mums nebaisi
/ 9 metų dailininkė / labai gražios spalvos ir gražiai nupiešta, taip gražiai, lygiai;
Su Gimtadieniu, Sterimariuk!
Tu naujasis mano draugas būk!
Aistė, 6 m. nes irgi išskirtinis, nes kituose nebuvo taip, kad delfiniukas sėdėtų su žvakute
Sveikinu nugalėtojus!!!!
Už dvi pirmas vietas ir aš balsavau Smagu, kad visi piešinukai gavo po kažkiek balsų ir neliko visai neįvertintų
Už dvi pirmas vietas ir aš balsavau Smagu, kad visi piešinukai gavo po kažkiek balsų ir neliko visai neįvertintų
Sveikinimai "dampinų" autorei Ir tam, kas parinko pavadinimą Na ir ačiū, kas balsavote už nebaigtą piešinėlį, paparacės "nutrauktą" stovint dailininkei už nugaros Apgavau biškį vaiką, piešinuką visgi baigė, nors į konkursą įdėjau tarpinį variantą...