Balsavau už:
Delfiniuko NeSlogiuko atostogos gimtajame pajūryje
Piešė būsima mamytė
Delfinukas...
... su plaukais...
... nu delfinukė
vadinasi
Piešė 4 metų Meda
Su Gimtadieniu, Sterimariuk!
Tu naujasis mano draugas būk!
Aistė, 6 m.
Aš balsavau už "dampinus" - pavadinimas ir piešinėlis Toks... tikras, naivus ir kartu juokingas O kitus ketinu išsirinkti vėliau - dar yra laiko
Susnervinusiai dailininkei - 8 metai.
piešė 4 metukų mergytė su aukle
Slogą vejam iš nosytės! - Sterimar delfinas švyti. Vandenuko stebuklingo jo namučiuose nestinga
piešė 4 metukų mergytė su aukle
Slogą vejam iš nosytės! - Sterimar delfinas švyti. Vandenuko stebuklingo jo namučiuose nestinga
Savuosius tris balsus atidaviau: Medai, nupiesusiai man itin simpatiska apvaluti delfinuka su plaukais , originaliajai dampinu ir vandenuko autorei , dvynukems, piesusioms delfina su draugais. Gaila, kad tuo mano balsu limitas ir buvo ishsemtas . Nes tikrai noreciau paspausti desine busimajai mamytei, suorganizavusiai delfinui puikias atostogas gimtajame pajuryje, susinervinusiai dailininkei ir jos "paparacei" mamytei, linksmo ir spalvoto delfinuko 2,5 m. dailininkei [niekas neabejoja] bei 2,8 m. gabrieles ir jos mamos bendraautoriniam darbeliui. Tikiuosi, kad ateity bus ir daugiau piesiniu konkursu.
"Delfinukas su mama"- toks mielas tas delfinas, toks nukabinęs nosį plaukia
"Čia piešiau vandenuką, dampinus ir vieną balioną... " neturiu žodžiu, kaip patiko :PNors panašu į vorų šeimyną
Trečias irgi mažųjų piešinys."Linksmas ir spalvotas delfinukas" Kažkokią gūžtą primena, bet mielas be galo Dar du liko nepabalsuoti, bet ne blogesni, gal dar nuomonė pasikeis, nes norisi persiplėšti, kokie gražūs mažiausiųjų piešinukai
"Čia piešiau vandenuką, dampinus ir vieną balioną... " neturiu žodžiu, kaip patiko :PNors panašu į vorų šeimyną
Trečias irgi mažųjų piešinys."Linksmas ir spalvotas delfinukas" Kažkokią gūžtą primena, bet mielas be galo Dar du liko nepabalsuoti, bet ne blogesni, gal dar nuomonė pasikeis, nes norisi persiplėšti, kokie gražūs mažiausiųjų piešinukai
QUOTE(Kopa @ 2005 10 21, 19:36)
Dar du liko nepabalsuoti, bet ne blogesni, gal dar nuomonė pasikeis, nes norisi persiplėšti, kokie gražūs mažiausiųjų piešinukai
O tai tu čia už vieną ar už tris jau balsavai?
Gaila, kad nemoku pieshti O dukrytes dar permazos... Bet nubalsavau uz 2 vaiku pieshinukus, ir viena mamytes
Mano favoritas - dampinai
Mano favoritas - dampinai
QUOTE(busy @ 2005 10 23, 01:36)
noreciau suzinoti, o kada man bus galima balsuoti, nes as naujoke
Kai parašysi daugiau kaip 20 žinučių.