Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas: Nupiešk Sterimar delfiną!

Balsavau už:
Delfiniuko NeSlogiuko atostogos gimtajame pajūryje smile.gif

Piešė būsima mamytė smile.gif thumbup.gif

Delfinukas...
... su plaukais...
... nu delfinukė
vadinasi

Piešė 4 metų Meda thumbup.gif

Su Gimtadieniu, Sterimariuk!
Tu naujasis mano draugas būk!
Aistė, 6 m. thumbup.gif
Atsakyti
O aš pačius mažiausius menininkus palaikiau wub.gif Ne tik todėl, kad jie mažiausi, bet ir - nežinodami, kad tie delfinai, jų vaizdo standartai - tapo patys originaliausi 4u.gif Tik, gaila, kad balsų visiems neužteko smile.gif
Atsakyti
Aš balsavau už "dampinus" - pavadinimas ir piešinėlis thumbup.gif thumbup.gif Toks... tikras, naivus ir kartu juokingas biggrin.gif O kitus ketinu išsirinkti vėliau - dar yra laiko smile.gif
Atsakyti
Susnervinusiai dailininkei - 8 metai.

piešė 4 metukų mergytė su aukle

Slogą vejam iš nosytės! - Sterimar delfinas švyti. Vandenuko stebuklingo jo namučiuose nestinga

Atsakyti
Savuosius tris balsus atidaviau: Medai, nupiesusiai man itin simpatiska apvaluti delfinuka su plaukais biggrin.gif , originaliajai dampinu ir vandenuko autorei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , dvynukems, piesusioms delfina su draugais. Gaila, kad tuo mano balsu limitas ir buvo ishsemtas cry.gif . Nes tikrai noreciau paspausti desine busimajai mamytei, suorganizavusiai delfinui puikias atostogas gimtajame pajuryje, susinervinusiai dailininkei ir jos "paparacei" mamytei, linksmo ir spalvoto delfinuko 2,5 m. dailininkei [niekas neabejoja] bei 2,8 m. gabrieles ir jos mamos bendraautoriniam darbeliui. Tikiuosi, kad ateity bus ir daugiau piesiniu konkursu.
Atsakyti
na ka ir as pabalsavau biggrin.gif
tik jau nesakysiu uz ka biggrin.gif
Atsakyti
"Delfinukas su mama"- toks mielas tas delfinas, toks nukabinęs nosį plaukia wub.gif wub.gif
"Čia piešiau vandenuką, dampinus ir vieną balioną... " neturiu žodžiu, kaip patiko :PNors panašu į vorų šeimyną biggrin.gif
Trečias irgi mažųjų piešinys."Linksmas ir spalvotas delfinukas" Kažkokią gūžtą primena, bet mielas be galo smile.gif Dar du liko nepabalsuoti, bet ne blogesni, gal dar nuomonė pasikeis, nes norisi persiplėšti, kokie gražūs mažiausiųjų piešinukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopa: 21 spalio 2005 - 18:38
QUOTE(Kopa @ 2005 10 21, 19:36)
Dar du liko nepabalsuoti, bet ne blogesni, gal dar nuomonė pasikeis, nes norisi persiplėšti, kokie gražūs mažiausiųjų piešinukai 4u.gif

O tai tu čia už vieną ar už tris jau balsavai? unsure.gif
Atsakyti
balsavau uz tris, bet dar du liko nepaminėti, bet tikrai pastebėti mažulių piešinukai smile.gif
Atsakyti
Gaila, kad nemoku pieshti blush2.gif O dukrytes dar permazos... Bet nubalsavau uz 2 vaiku pieshinukus, ir viena mamytes wub.gif
Mano favoritas - dampinai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
noreciau suzinoti, o kada man bus galima balsuoti, nes as naujoke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(busy @ 2005 10 23, 01:36)
noreciau suzinoti, o kada man bus galima balsuoti, nes as naujoke  unsure.gif

Kai parašysi daugiau kaip 20 žinučių. mirksiukas.gif
Atsakyti