sveikutes, cia jau antra tema, bet po ilgo laiko. po kurio laiko vel grizom gyvent i karmelava, butu labai malonu susipazinti, susibegti, pabendrauti. rasykit

na aktyvumas cia labai "didelis"
karmelavos mamos arba neturi interneto,arba dirba ir neturi laiko

Sveikutes, as irgi is Karmelavos
Vis atsidarydavau anksciau sia temele ir nerasdavau mamyciu is Karmelavos temos. Siandien galvoju - atidarysiu as, bet ziuriu nespejau
Auginu isdykusia mergaiciuke, kuriai greitai bus 9 men. Gyvenam paciam Karmelavos gale, viename is penkiaauksciu.
O jus ka auginat? Kur gyvenat?

Auginu isdykusia mergaiciuke, kuriai greitai bus 9 men. Gyvenam paciam Karmelavos gale, viename is penkiaauksciu.

O jus ka auginat? Kur gyvenat?
O mes Karmelavos pradzioj auginam isdykusi berniuka, kuriam neseniai buvo metukai.

Sveiki,

aš Laris ieškau naujų namų Kaune ir Kauno rajone sau, savo draugams, bei giminėms ir artimiesiems.
Truputį apie mane: vaikystę praleidau ekologiškame ūkyje. Esu skanus, didelis, tinku įvairiems patiekalams, netgi paprastai verdant nesubyru. Skusti mane taipogi yra labai paprasta, nes akučių pas mane labai nedaug.
Esu paprastas, malonaus būdo, nuoširdus, nereikalaujantis daug priežiūros.
Jei susidomėjai paskambink man

mano telefonas ######
iki pasimatymo
Jūsų Laris
P.S. Jei priglausit mūsų daug, tai ant kuro patys susimesim
bulvikes,geriau is karto rasyk ir kaina savo.nes siaip tai toks vaizdas,kad spamini per visa SM

gal pavasari gatvej dazniau susitiksim su mamytem, reikes uzkalbint

Kad ir negyvenu Karmėlavoje, bet šalia

Dėkui