Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. V.Gintautas

Pasisakysiu ir aš, juolab, kad prieš mėnesį antrą kartą gimdžiau pas šį gydytoją. Jau vien tai, kad antrąkart pas jį gimdžiau, daug ką pasako, bet iš tiesų tai tikrai superinis gydytojas. Pirmas įspūdis gali klaidinti, nes jis iš tiesų labai ramus ir nekalbus žmogus. Tas, pripažinsiu, pradžioje glumino ir mane. Nors, iš kitos pusės, per šį gimdymą su juo prisikalbėjome pakankamai. Kol aš kankinausi su sarėmiais, jis kuo daugiausiai diskutavo gimdymo palatoje su mano vyru (o tarpuose tarp sarėmių ir su manimi) apie teisinę gydytojų atsakomybę (mes su vyru esame teisininkai). Taigi, pasirodo pakankamai kalbus, kai reikia:)
Mamos nebūkit juokingos:). Kokie čia dar pinigai ir tarimaisi dėl sumų? Aš pavyzdžiui esu visais prieš už gydytojų papirkinėjimą. NIEKADA nedaviau kyšio, na bent jau taip vadinu tą faktą, kai pinigai duodami prieš atliekant darbą. Ir žadėti nieko nemėgstu, nes tai juk tas pats kas kyšis g.gif
Geriausia, mano nuomone, atsidėkoti (galima ir pinigais) po atlikto darbo. Tuomet tai tikrai yra padėka, ir jos dydis priklauso nuo to kaip buvo atliktas darbas, kaip su jumis buvo bendrauta, naktį ar dieną į ligoninę buvo priverstas atvykti gydytojas ir t.t. ir pan. Na, čia tik mano nuomonė ir aš visada taip darau. Beje, neteko susidurti su blogai (dėl ale išankstinio kyšio nedavimo) besielgiančiais gydytojais. Kuo labaaai džiaugiuosi rolleyes.gif
Su šiuo gydytoju "tariausi" labai paprastai. Tiesiog vieną kartą per nėštumą pas jį apsilankiau (nes šiaip lankiausi pas gydytoją, kuri nepriiminėja gimdymų) ir pasakiau, kad noriu pas jį gimdyti. O atėjus laikui, ir kaip visada netikėtai nubėgus vandenims, skambinu jam ir prašau, kad atvažiuotų. Ir atvažiuoja, be jokių pažadų, pinigų ar pan.
Na, o čia toms, kurios negali apsispręsti gimdyti natūraliai ar darytis Cezarį. Džiaugiuosi neapsakytai, kad galiu palyginti ABU gimdymo variantus. Beje, jų nėra net ką lyginti. Natūralus gimdymas pranoko visuuuus mano lūkesčius ir, kaip Dievą myliu, noriu tai patirti dar kartą. Daugiau apie tai štai čia
http://arciaugamtos....824/nature.html
Sekmes visoms:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 13 kovo 2009 - 17:24
Na man tikrai nėra sunku pasakyti. Konkrečiai aš tiek pirmą kartą atlikus Cezarį (prieš keturis metus), tiek dabar už natūralų, apie 3 val. trukusį, be jokių nuskausminamųjų gimdymą daviau 800 lt. Beje, jokių papildomų pinigų davimų seselėms, akušerėms nebuvo.
Jeigu klaustų nuomonės manęs, tai manau, kad už natūralų gimdymą pakankama suma būtų 400 lt, na o už Cezarį 800 lt. Kodėl aš tiek daviau? Kaip jau sakiau aš vertinu daugelį dalykų. Man tikrai patiko atliktas darbas, be to po natūralaus gimdymo aš buvau laaabai laiminga:). Dar, mūsų šeimos finansinė padėtis labai gera. Dar man buvo gaila gydytojo, kuris turėjo keltis sekmadienį pusę penkių ryto, ir kaip jis pats sakė, buvo praėję kelios valandos po grįžimo iš draugo gimtadienio. Netrukus po gimdymo buvome nusprendę duoti ir daugiau, nes kaip mano vyras sako, juk negaila už tokį darbą, na bet aš šioje vietoje tariau paskutinį žodį ir buvo nuspręsta atsidėkoti tais 800 lt. Tai tiek gerbiamos mamos, pasidalinau savo patirtimi ir tikiuosi kažkam padėjau.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif mano mazyle irgi pasauly isvydo su sio gydytojo pagalba ir esu begalo del to patenkinta. Tikrai tokiu gydytoju kaip V. Gintautas yra mazai!!! Pagarba jam!
Atsakyti
QUOTE(audrone.s @ 2009 04 07, 11:10)
Sveikos mamytes... Ir man jeigu galite parasykite kokia suma atsilyginote siam gydytojui uz naturalu gimdyma ir uz operacija (nes visko gali buti kad ji bus ) i AZ. Dekoju is anksto!!!!  4u.gif

Ir dar: as su juo jau kalbejau, lyg ir susitarem, kad skambinsiu kai jau gimdymas prasides... bet man tokia baime....(jis buvo toks nekalbus  blush2.gif ) o jeigu nakti uzeis? o jeigu savaitgali? o jeig neatsilieps visai? ar galetumet kas pasidalinti patirtimi? ar buvo kokiu problemu ar kvailu situaciju, kai atejo laikas?
Dar karta dekoju is anksto  4u.gif  4u.gif  4u.gif


Aš kai tariausi, iš karto klausiau, ar galiu skambint naktį - sakė žinoma, kai gimdysi, tai ir skambink, negi ryto lauksi smile.gif
Ir dėl visa ko davė ir dar poros gydytojų telefonus, kam skambint, jei jis negalės. Verta aišku pasiklausti, ar neplanuoja kokių atostogų ar kelionių panašiu metu kaip gimdymas (nes pvz mano situacijoj - 14-19 dienom yra konferencija berods Italijoj, gydytojas bus išvykęs, o maža kas, gal man tada gimdymas prasidės... Tai teko apsirūpint atsarginiu variantu smile.gif)
Atsakyti
Mazai man teko su juo bendrauti,bet patiko,mazai kalba bet tai ka reikia ax.gif Apziurejo mane ir nusprende,kad mano kruopytei laikas gimti,padare echoskopija ir pasake kad apie 22 val turesiu dukryte,taip ir buvo 21:54 val gime mazute dukryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 04 09, 11:29)
Aš kai tariausi, iš karto klausiau, ar galiu skambint naktį - sakė žinoma, kai gimdysi, tai ir skambink, negi ryto lauksi smile.gif
Ir dėl visa ko davė ir dar poros gydytojų telefonus, kam skambint, jei jis negalės. Verta aišku pasiklausti, ar neplanuoja kokių atostogų ar kelionių panašiu metu kaip gimdymas (nes pvz mano situacijoj - 14-19 dienom yra konferencija berods Italijoj, gydytojas bus išvykęs, o maža kas, gal man tada gimdymas prasidės... Tai teko apsirūpint atsarginiu variantu smile.gif)



Na ir as pasiklausiau ar galiu nakti skambinti, jo atsakymas buvo: " ka padarysi, skambinkit - tokia mano duona" smile.gif Apie jokias atostogas ar konferencijas neuzsimine, o as pati tai ir nepasiklausiau.... reikia tiketis, kad tuo metu, jis bus laisvas. O ir atsarginiu variantu (tel. Nr.) nedave.
Man terminas numatytas 05.30, tai jis liepe atvaziuoti 05.25.
Tai reikia tiketis, kad mes SUSITAREM!!!

Dabar tik reikia susizinoti, bent jau apytikslias sumas, kuriomis mamytes atsilygina siam gydytojui! Taigi, dar karta prasau, parasykite i AZ, kurios su tuo jau buvote susidurusios!

Dekoju is anksto! 4u.gif
Atsakyti
Taigi aš jau po planinio CP pas gyd. Gintautą smile.gif Ir galiu tik prisidėti prie pagyrų - ne veltui girdėjau, kad labai gražiai siuva biggrin.gif Pjūvis gyja labai gražiai ir greitai, ligoninėj greitai atsisakiau nuskausminančių, nes nebereikėjo; iš ligoninės paleido greičiau, nes nebebuvo ko laikyt smile.gif Kas žiūrėjo pjūvį, tai tik gyrė, kad puikus darbas ir puikiai gyja wink.gif Aišku kai pirmas pjūvis, tai nėra su kuo lygint - bet esu labai patenkinta drinks_cheers.gif Beje, be jokių problemų leido operacijoje dalyvauti vyrui - man tai irgi buvo labai svarbu (o šiaip klinikose labai nenori to leisti).

Jei kam reiks planinio CP kainų - galit rašyt až
Atsakyti
QUOTE(gintariux24 @ 2009 08 01, 19:58)
Sveiki, gal zinote ar sis daktaras dirba tik su nestukemis, ar priima apžiurai bei konsultacijai ir nenescias moteris?


Man atrodo, kad galėtų konsultuoti, gydyti reikia būti prisirašius KMUK pas kokį nors šeimos gydytoją. Nebent iš savo gydytojo yra turimas siuntimas ir tada jau registratūroj užsirašoma pas šį gydytoją. Gydytojas daugiau specializuojasi patologiniuose nėštumuose, bet ir ne su nėštukėm, tik planuojančiom užsiima.
Atsakyti
Laba, merginos, šiandiena buvau pas V.Gintautą tartis dėl gimdymo. Jis pirmadieniais dirba nuo 14-18 , 19 kabinete. Pirmiausiai priima visas mamas su talonėliais , o paskui visas norinčias. Kadangi buvau be talonėlio, prasedėjau 2,5 val, bet buvo verta tongue.gif Susitariau, liepė pasirodyti kai bus 37 savaitės. Tai va , dabar septynias savaites galėsiu laukti nestuke.gif ir augti.
Daktaras ramus ir išlaikytas, savo srities specialistas. Ai tiesa, per savo priėmimo laiką, buvo iškviestas į gimdyklą , grįžo po 40min smile.gif
Konvejeris tose klinikose, bet ką padarysi , geri specialistai dirba 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Raile @ 2009 08 02, 00:05)
As pas doc. Gintauta gimdziau pries 1,5 metu..Viskas buvo super thumbup.gif  wub.gif  Po visko atsidekojom mirksiukas.gif  Pries gimdyma net gali nesirodyt su pinigais, nes tikrai liksi nesuprasta, as daviau jau po visko..Duok tiek, kiek gali, tikrai nepasakys. kad mazai, dar padekos ir aplankys palatoje kasdien wub.gif  Tai DIDIS ZMOGUS IR DAKTARAS thumbup.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif pritariu jusu pasisakymui..Tikrai pas si daktara nera kainu... As irgi panasiai elgiausi 4u.gif

Jei ne paslaptis , kokio dydžio padėka buvo 4u.gif ?
Atsakyti
Lankausi ir as pas si gydytoja. Viskas puiku, jokiu priekaistu. Tiesiog kazkaip likau nesuprasta kai uzsiminiau apie gimdymo budus.. Man tai pirmas nestumas, todel pamaniau, kad normalu esant 26 sav aptarti gimdymo strategija su gydytoju, pas kuri zadu gimdyti, taciau jis tepasake, kad visaip gali buti ir, kaip as supratau, jis elgsis pagal situacija g.gif Taigi, norejau pasiteirauti, kaip ten su tuo gimdymo planu???? KADA apie ji pradeti kalbetis su gydytoju? Juk gimdyve GALI (?) rinktis gimdymo buda?
Atsakyti
QUOTE(chiukcia @ 2009 08 06, 17:13)
Lankausi ir as pas si gydytoja. Viskas puiku, jokiu priekaistu. Tiesiog kazkaip likau nesuprasta kai uzsiminiau apie gimdymo budus.. Man tai pirmas nestumas, todel pamaniau, kad normalu esant 26 sav aptarti gimdymo strategija su gydytoju, pas kuri zadu gimdyti, taciau jis tepasake, kad visaip gali buti ir, kaip as supratau, jis elgsis pagal situacija  g.gif  Taigi, norejau pasiteirauti, kaip ten su tuo gimdymo planu???? KADA apie ji pradeti kalbetis su gydytoju? Juk gimdyve GALI (?) rinktis gimdymo buda?

Sis gydytojas yra naturalistas thumbup.gif Jis uz naturalia eiga thumbup.gif Jokio cezario neissiprasysi, jei jis nebus butinas mirksiukas.gif O apie nuskausminima kalba bus gimdykloje ax.gif , kai bus reikalas apie tai kalbeti...Kam is anksto sukti galva, kai dar tik 26-a savaite lotuliukas.gif , kai dar visko ir visaip gali buti...Kam kvarsinti sau ir daktarui galva, ypac, kai viskas gerai, kai eiga nestumo normali...
Papildyta:
QUOTE(zuikelisv @ 2009 08 07, 14:39)
Džiaugiuosi, kad Jums abiems taip pasisekė...
Šiaip nei vienas daktaras neima prieš gimdymą. Tai joks čia ne išskirtinis Gintauto privalumas.
Antra, sunku aišku pasakyki kokia suma atsidėkojote jūs jam, kad taip lankė ir rūpinosi.  Tačiau iš savo šeimyninės patirties galiu pasakyti, kad davus mažiau 600 Lt., po cezario neatėjo nei vieno karto. Čia turbūt pasakysite, kad nėra ko eiti ar pati davusioji kalta?
Trečia- būna, kad tariesi dėl gimdymo, bet natūraliai gimdai pas budintį gydytoją, nes Gintautas užimtas žmogus mirksiukas.gif

Negaliu patiketi blink.gif Kiek zinau, tai prasidejus gimdymui, jis ir nakti atvaziuoja, ir is gimines baliaus, kitame Lietuvos gale, parlekia... Cia irgi kalbu is asmenines patirties bei draugu ir pazistamu rato pasakojimu...
Atsakyti
QUOTE(Daivukas1 @ 2009 08 03, 19:08)
Laba, merginos, šiandiena buvau pas V.Gintautą tartis dėl gimdymo. Jis pirmadieniais dirba nuo 14-18 , 19 kabinete. Pirmiausiai priima visas mamas su talonėliais ,  o paskui visas norinčias. Kadangi buvau be talonėlio, prasedėjau 2,5 val, bet buvo verta tongue.gif  Susitariau, liepė pasirodyti kai bus 37 savaitės. Tai va , dabar septynias savaites galėsiu laukti nestuke.gif  ir augti.
Daktaras ramus ir išlaikytas, savo srities specialistas. Ai tiesa, per savo priėmimo laiką, buvo iškviestas į gimdyklą , grįžo po 40min smile.gif
Konvejeris tose klinikose, bet ką padarysi , geri specialistai dirba 4u.gif
Papildyta:

Jei ne paslaptis , kokio dydžio padėka buvo 4u.gif ?


sveikos,

na va, as jau po dukrytes gimimo. pirmadieni, rugpjucio 3 d. susilaukeme savo mazyles, antro musu vaikelio. tiek pirmaji, tiek dabar gimdziau Kaune, pas gyd GIntauta ir galiu tik eilini karta padekoti juam is visos sirdiesuz rupesti, uz profesionaluma, uz savo dukrytes atejima i pasauli be komplikaciju.

Daivuk, skaitau tavo posta ir toks juokas paeme ax.gif , kad tadien, visos moteru konsultacijoje buvusios moterys turbut keike mane, nes cia as gimdziau tuo metu, kai GIntautas turejo konsultacijas. jis isbego is mano palatos i konsultacijas ir pasake skambinkit kai reikes. mat man iki stumimo buvo nedaug jau like. tai kai atbego pas mane priimti jau vaikuti sako"visos moterys mane zudanciu zvilgsniu nuziurejo biggrin.gif "

mes sekmadieni dalyvavom vestuvese, kai skambinau Gintautui, kad man isejo kamstis ir prasidejo skausmai. kadangi esame is Klaipedos, o sventem Raseiniu raj.pagalvojau,kad gal visgi reikia nuvaziuoti i Kauna pasitikrinti, salia esam. gal jau pajudejo ledai. paskambinau GIntautui. jis zmogus ilsejos Palangoje,pas draugus, bet liepe vaziuoti i Kauna ir tikrai jau namo nebevaziuoti. sake vakare grizta ir tiesiai pas mane vaziuos.
taip ir buvo. mane pagulde, saremiai jau nepraejo, nors ir nereguliarus dar buvo, bet dazni. vakare apie 8 val. nubego vandenys. paskambinau gyd. jis jau buvo i Kauna ivaziaves ir sake uz pusvalandzio bus. taip ir buvo.
zodziu per nakti jau buvau gimdykloje,o 15.25 val. pirmadieni, rugpjucio 3 d. pagimdziau savo mergyte. pirma turejau CP, tai esubegalo laiminga, kad sikarta pavyko paciai.daktaras tikrai naturalistas, jis labai atsargiai viska priziurejo, kadangi as pries metus gimdzius, darytas CP. tai neleido forsuoti, viska atsargiai. ir mums pavyko thumbup.gif dukryte sveika, grazi, mamyte taip pat sveika. na dabr diskomforta kelia tik siule, nes kirpti teko biski. o siaip esame labai dekingi siam gydytojui. atsidekojome po visko.

Atsakyti