Mamos nebūkit juokingos:). Kokie čia dar pinigai ir tarimaisi dėl sumų? Aš pavyzdžiui esu visais prieš už gydytojų papirkinėjimą. NIEKADA nedaviau kyšio, na bent jau taip vadinu tą faktą, kai pinigai duodami prieš atliekant darbą. Ir žadėti nieko nemėgstu, nes tai juk tas pats kas kyšis

Geriausia, mano nuomone, atsidėkoti (galima ir pinigais) po atlikto darbo. Tuomet tai tikrai yra padėka, ir jos dydis priklauso nuo to kaip buvo atliktas darbas, kaip su jumis buvo bendrauta, naktį ar dieną į ligoninę buvo priverstas atvykti gydytojas ir t.t. ir pan. Na, čia tik mano nuomonė ir aš visada taip darau. Beje, neteko susidurti su blogai (dėl ale išankstinio kyšio nedavimo) besielgiančiais gydytojais. Kuo labaaai džiaugiuosi

Su šiuo gydytoju "tariausi" labai paprastai. Tiesiog vieną kartą per nėštumą pas jį apsilankiau (nes šiaip lankiausi pas gydytoją, kuri nepriiminėja gimdymų) ir pasakiau, kad noriu pas jį gimdyti. O atėjus laikui, ir kaip visada netikėtai nubėgus vandenims, skambinu jam ir prašau, kad atvažiuotų. Ir atvažiuoja, be jokių pažadų, pinigų ar pan.
Na, o čia toms, kurios negali apsispręsti gimdyti natūraliai ar darytis Cezarį. Džiaugiuosi neapsakytai, kad galiu palyginti ABU gimdymo variantus. Beje, jų nėra net ką lyginti. Natūralus gimdymas pranoko visuuuus mano lūkesčius ir, kaip Dievą myliu, noriu tai patirti dar kartą. Daugiau apie tai štai čia
http://arciaugamtos....824/nature.html
Sekmes visoms:)