Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. V.Gintautas

Siandien sutariau su juo del pasimatymo kita pirmadieni thumbup.gif Kazkaip ir antraji noriu gimdyt pas ji 4u.gif O del kainyciu, tai kiekviena duoda kiek gali arba kiek atrodo verta 4u.gif
Bent kai gimdziau pirmaji, tai praktiskai viska dare akusere, jis tik sedejo ant palanges ir truputi siuvo, viskas ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, as taip pat gimdziau savo dvynius pas Gintauta, kadangi esu ne is Kauno, paprasiau siuntimo savo gydytojos uzsiregistravau pas ji internetu ir vizito metu pasakiau, kad noriu savo leliukus gimdyti pas ji. Jis man dave savo mobilu sako skambink, taciau man po kiek laiko sukilo spaudimas tai jis mane pagulde i skyriu.. Tuomet ir suplanavom gimdymo data... Per gimdyma taike epidura, jis pats primigtynai prase, kad sutikciau, nes vienas mazylis buvo sedimoj padetyje... Jo komanda puiki, gimdymas ivyko sklandziai..... 4u.gif thumbup.gif tik po gimdymo ivyko komplikacija doh.gif neatsiskyre visa placenta ir as daug netekau kraujo, bet akusere pastebejo vel susirinko visa komanda, Gintautas man atliko isvalyma... tikrai specialistas is diziosios raides, na kalbom nelepina, bet savo darba atlieka itin profesionaliai thumbup.gif thumbup.gif Ir bajeriukai tokie astroki, bet kaip mamyciu forume buvau pasiskaiciusi apie ji tai man visai buvo smagu su kartu pajuokauti thumbup.gif jeigu tik yra galimybe tai siulyciau gimdyti pas Gintauta wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif . Gimdziau as pas si gydytoja, galiu pasakyti nuostabus specialistas, man buvo atliktas cp tai operacija praejo sklandziai, randas graziai gyja. Gydytojas priziurejo mus iki gimdymo ir po.
Galiu pasakyti gydytojas puikiai ismanantys savo darba, pilnai jo pasitikejau ir nesigailiu smile.gif. Atsiliepimai tik puikus biggrin.gif
Atsakyti
mes pas si specialista patekom kai pirko vaikelio netekom ir jis pasiule savo prieziura kito nestumo metu ir dabar pas ji lankomes, kaip ir tariames pas ji gimdyti tai buciau laabai dekinga jei parasytumet kiek mazdaug atsidekoti pas ji uz gimdyma? nesinoretu perdaug ar permazai....aciu is anskto
Atsakyti
Ilgai dvejojau ar parasyti atsiliepima apie si gyd ir savo istorija. Bet nusprendziau, kad sis forumas tam ir yra, kad rastume objektyvia informacija ir kad atsiliepimai buna ne tik geri, bet ir blogi. Kad net patys geriausi daktarai yra zmones ir jie klysta..Ir kad kartais galbut geriau gimdyti pas maziau zinoma gyd, bet kuris labiau stengsis atlikti savo darba,nes nera uzmiges ant lauru...

Pas si gydytoja gimdziau sausio menesi, is anksto susitarus, ryte nubego vandenys, nuvaziavome i priemima, kai paskambinome, gyd atvaziavo per valanda. Gimdymas buvo sklandus, gan greitas, pagimdziau per 6 valandas po vandenu nubegimo. Kai gyd atvaziavo, pagimdziau per 2 val, realiai jis 3 kartus atejo paziureti kaklelio atsidaryma,kai stumiau stovejo salia ir spaude pilva ir po visko sukabino plysima. Gime nuostabi Mergyte. Namo grizome laimingi, priiminejome artimuju sveikinimus ir dziaugiames naujais rupesciais.

Bet praejus 10 d, vakare prasidejo ziaurus kraujopludis, issikvieteme greitaja, paskubomis pagrebiau kelis Mazes daiktus, nes neaisku buvo kiek laiko uztruksime ligonineje, o pakeliui paskambinome gyd.Gintautui, kuris parekomendavo budincia gyd. Ji skubiai nusprede daryti abrazija, nes gimda buvo pilna kraujo kresuliu. Gyd pasake,kad operacija truks su pasiruosimu apie val ir is karto galesiu pamaitinti savo dukryte.
Deja operacija truko 5 val., nes niekaip negalejo sustabdyti kraujavimo, dare kraujo perpylima, netekau 3,5 l,kai zmogus turi 5 l, nuolat pyle skyscius ir t.t.. Mano gyvybe kabojo ant plonycio plaukelio ir nedaug truko, kad mano vaikai butu auge naslaiciais verysad.gif Tai suzinojau po visko - reanimacijoje, o suvokusi realybe verkiau ir dekojau Dievui, kad likau gyva. Esu nepaprastai dekinga operavusiai gyd ir visam personalui, kurie diena nakti buvo prie manes.

Kiek po to konsultavausi su ginekologais ir kitais gyd, visi vienbalsiai tvirtino,kad panasios komplikacijos buna per gyd aplaiduma, kai po gimdymo gimdoje lieka dalis placentos..

Daug kartu is naujo ir is naujo analizavau ir ieskojau priezasciu, gal gyd buvo per mazai pinigu (primenu,kad gimdymas truko 2 val.), gal jis jau senas, gal jis priprares prie sudetingu situaciju ir jam buvo per lengvas mano gimdymas ir aplaidziai ziurejo... Suprantu, kad joks gyd, specialiai blogai nedirba, bet jei susitari su gyd, jam sumoki uz darba ir uz ramybe, kad bet kurios paros metu gali paskambinti ir taip pat tikiesi geresnes prieziuros, nei kad papuoli pas bet kuri gyd. Bet ir tai butu nepateisinama ir priestarautu hipokrato priesaikai.
Pries gimdyma svarsteme ar gimdyti is anksto susitarus ar pataupyti ir atvaziuoti pas budinti gydytoja. Galiausiai su vyru nusprendeme, kad maza kokios komplikacijos gali gimdymo metu atsitikti,kad ne vieta cia taupyti, geriau buti garantuotiems ir gimdyti pas viena geriausiu ir patyrusiu gyd. Beje pas si gyd, as gimdziau pirma dukra.

Tai va tokia mano istorija, kurios niekam nelinkeciau isgyventi. Kaip bebutu gaila, yra ir daugiau atveju, kai sis gyd aplaidziai atliko savo darba. Negimdyciau daugiau pas ji ir kitoms nerekomenduociau.
Sakysite: visi daro klaidu... Bet kai kurios klaidos gali l.ziauriai kainuoti.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 05 gegužės 2011 - 17:53
Dar pamirsau parasyti svarbu dalyka. Kad kai as pagimdziau,gyd Gintautas nei ta pacia diena, nei veliau, neatejo i palata aplankyti ir paziureti kaip as jauciuosi. Cia irgi parodo gyd poziuri i zmogu, paeme pinigus, pastovejo kiek priklauso, o toliau ne jo bedos.
Beje KMUK jei imi mokama palata, siai palatai nera priskirta jokio gydytojo. Tiksliau turi priziureti gydytojas, pas kuri gimdai. Namo isleido gydytoja, kuri ta diena dirbo. Nieks neapziurejo, tik paklause ar gerai jauciuosi. Nes jai turbut atrode, kad manim turi pasirupinti gyd Gintautas.

butu juokinga, jei nereiktu verkti..
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2011 05 05, 21:24)
...o aš nei teisinsiu, nei smerksiu, nei Jus, nei gydytoją, bet pagaliau supraskim, kad sėkmingas gimdymas - laimės dalykas ir už jokius pinigus nenuperkamas ir jokiu būdu negalima įkainoti jokių vertybių, negalima net taip galvoti, kad jei sumokėsiu bus viskas tik gerai, juk ne nuo pinigų visa tai priklauso, kartais tiesiog taip būna lemta  blush2.gif


As sutinku, kad gimdymas uz pinigus nenuperkamas as taip nei galvojau,nei rasiau. Bet mano atveju buvo gydytojo klaida ir kas labiausia apmaudu, kad jis pinigus paeme, o paskui net neatejo pasiteirauti kaip as jauciuosi, galbut jis is karto butu pamates, kad kazkas ne taip, kad per mazai gimda valosi. Bet jis neatliko elementarios gydytojo pareigos. Ar jam nepriklausytu rupintis po gimdymo? Po to teko man su juo nemazai bendrauti, nes gulejau savaite ligonineje ir po to dar vaziavau kelis kartus pasirodyti. Maciau, kaip jis nepatogiai jautesi pries mane ir kitus kolegas. Tai kaip ir irodo, kad ne viska padare kaip reikejo..
Zinoma labiausiai dziaugiuosi,kad mano istorija su laiminga pabaiga, bet juk galejo buti ir kitaip unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi apsilankiau pas ši gydtoją, kaip ir planavau..susitarusi su juo tik telefonu, be siuntimo ir pan. Prieme jis ir padare echoskopas ir viskas. Po kiek vos po 3 dienu nuejau prisiregistruoti pas ne taip zinoma gydytoja Mazylyje ir tapacia dien ji mane pagulde i ligonine, tai MB klause vis- o uz ka mes siam gydytojui davem pinigus, jei jis net AKS nepamatavo...
Taigi gydytojas yra gydytojas, kartais pinigu noris labiau nei paciento sveikata rupintis, taciau vis tik manau kad sis gydytojas profecionalas...visiems visko pasitaiko...tik gaila,kad ir tokie zmones klysta..
Dziugu, kad r@mke istorija gerai baiges, nors prie tokiu profesionalu nesitiki,kad tokiu komplikaciju bus... unsure.gif
Atsakyti
labai dziaugiuos kad gimdymui pasirinkom si gydytoja... esu labai juo patenkinta, nes jei ne jis tai neasiku kuom butu pasibaiges mano sunkus gimdymas...matosi kad tai savo srities profesionalas - sprednimai priimami labai atsakingai o kai reikia ir labai skubiai....ir po gimdymo aplanke klause kaip laikomes, domejosi mazylio bukle..apie ji galiu pasakyti tik teigiamus dalykus...
Atsakyti
Gimdymo komplikaciju visada buna ir bus. Pries 14 metu mano gimdymas buvo ziauriai komplikuotas, menesi po gimdymo gulejau ligonineje, bet gydytojos del to nekaltinau. Nukraujavau, pjuvio vieta supulavo issiskete ir t.t. Nekalbant apie tai, kad iki ekstra cezario gimdziau 26 valandas.

Papildyta:
Antra savo vaika gimdziau pas Vlada Gintauta. Esu suzaveta, gydytojo ir jo komandos profesionalumu. Buvo atliktas cezario pjuvis (gyvenime antras), pjuvis isilginis. Po 6 dienu jau galejau begioti.
Nesuprantu, kam visoms reikia, kad gydytojas uzeitu kiekviena diena ir klausinetu, kaip jautiesi. Man pasake, jei kas blogai skambink ir man to pilnai pakako. Kam jam gaisinti savo laika, kai tuo metu gali kitai gimdyvei padeti. Rankos palaikymams yra akuseres. Beje kurios KMUK nuostabios ar mokamoje ar nemokamoje palatoje esi. Man atsake i visus klausimus, padejo. Viena beveik visa nakti salia buvo ir padejo maitinti vaika, nes paciai nesigavo. DIDELIS ACIU GYDYTOJUI GINTAUTUI ir KOLEKTYVUI:)
Atsakyti
O aš deja apie V. Gintautą negaliu pasakyti nieko gero...Šį gydytoją man rekomendavo kaip labai profesionalų, todėl dėl gimdymo buvo tartasi iš anksto. Perskaičiau papildomai ir supermamų forumą, ten irgi buvo daugiausia geri atsiliepimai, todėl į keletą neigiamų nekreipiau dėmesio.
Gimdymą pas jį prisimenu kaip didžiausią košmarą. Iš pradžių niekaip nenorėjo taikyti epidūrinio, po to epidūrinį iš viso išjungė, atseit,kad greičiau pagimdyčiau,nors dar nebuvo nei 12 val. praėję. Negana to,kad gimdžiau baisiam skausme, lemiamą momentą pasitraukė ir perdavė veiksmą akušerei (tiesa, poto siųti ėmėsi pats), kuri savo darbą atliko labai neprofesionaliai. niekas nepatarė man nei kaip kvėpuoti, nei kaip ir kada stumti, nei kaip elgtis pooperaciniu laikotarpiu, nors atsilyginta gydytojui ir akušerei buvo dideliais pinigais (gerokai virš 1000 Lt).
Didžiulės žaizdos ilgai gijo ir po mėnesio buvo nepanašu, kad sugis. Todėl kreipiausi į šį gydytoją dar kartą,kad apžiūrėtų ar gerai gyja ir jei reikia pataisytų. Pasakė apžiūrėjęs, kad viskas gerai, aš nusiraminau, bet laikas ėjo, o man niekas negerėjo. Nuėjau pas savo poliklinikos ginekoogę, tai ta pašiurpo ir pradėjo dejuoti ir šaukti ,kur aš anksčiau buvau, kad labai baisiai susiųta, užsiųta beveik visa įeiga į makštį, neįmanoma atlikti jokio ginkologinio tyrimo, nekalbant jau apie seksą su savo vyru, per daug suveržtos siūlės, todėl ir skauda taip, tad ji ėmėsi dar man taisyti, karpyti ir taip toliau, bet jei būtų tas brokas pastebėtas anksčiau, būtų buvę galima daugaiu pataisyti, o dabar gali tekti net operuoti iš naujo. Po trijų mėnesių vis dar jaučiausi klaikiai, vienu metu iš susiųtų audinių prairo kažkokia siūlė ir pakibo gabalas mėsos, nuėjau vėl pas savo ginekologę, nukirpo, vėl išgyvenau didžiausius skausmus.
Dabar praėjo jau pusė metų po gimdymo pas gerb. Gintautą, o aš tikrąja to žodžio prasme jaučiuosi invalidė, man vis dar skauda tempiant (pvz. sportuojant ir net šluostantis rankšluoščiu nusimaudžius),seksas tapo didžiausiu košmaru ir didžiuliu skausmu. Nežinau kaip reiks gyventi toliau. Šio žmogaus aplaidumas ir neprofesionalumas sugadino man gyvenimą. Ant gydytojo pykstu ne tiek už neprofesionalų gimdymo priėmimą ir visišką nepriežiūrą po gimdymo, bet labiausiai dėl to, kad kai pas jį kreipiausi pogimdyminiu laikotarpiu, jis nepripažino savo klaidos, suklaidino, kad viskas gerai, dėl ko aš pavėlavau laiku kreiptis į kitą gydytoją ir dabar kenčiu tokias pasekmes.
Atsakyti
Gimdžiau prieš puse metu pas Gintauta 4u.gif Apie gydytoja galiu pasakyti tik pačius geriausius atsiliepimus thumbup.gif jei dar vyra prikalbinčiau ir trečiam vaikeliui biggrin.gif tai tik pas šita gyd. dar karta gimdyčiau.
Atsakyti