bet rimtai - sėjau vazoninukus, daviau kai kuriuos draugei, kai kuriuos pasilikau. Pas ją visi raudoni, pas mane 2 vos rausta įdomiai čia.....
QUOTE(satanele @ 2009 07 04, 22:21)
Šilumos ir šviesos jiems mano manymu labiausiai reikia
Labai gražūs balkoninukai. O patarkit, mergaitės, dabar, kai jau po truputį vaisius mezga pomidorai, tai nebereikia laistyti su dilgėlių ištrauka ar galima laistyti?Prisiskaičiau kažkurioj iš temelių, kad tik į lapus tada eina pomidorai
Papildyta:
Ir dar noriu labiau patyrusių paklausti nes aš tik pirmus metus auginu Ar dabar, kai karščiau, gal reikia dažniau laistyti, nes žemė išdžiūna greit? Bet kas antrą dieną palaisčiau ir mažų musyčių atsirado? O gal ne nuo laistymo? Laistau kartais vandeniu, kuriame įmetu kiaušinių lukštus arba dilgėlių ištrauka. Ir ,aišku, paprastu vandeniu
QUOTE(AveM @ 2009 07 04, 22:34)
Nezinau kaip kitos,bet as ir per karscius retai laistau.Dilgeles,kaip ir kiekvienas papildas,jei perdaug gali tikrai augala isvetsi i lapus.
Ačiū, AveM. O kokiu dažnumu? Kas tris keturias dienas ar kartą į savaitę užtektų?
QUOTE(neringagin @ 2009 07 04, 22:41)
Ačiū, AveM. O kokiu dažnumu? Kas tris keturias dienas ar kartą į savaitę užtektų?
Kas dešimt dienų gausiai.Nelaistyk taip dažnai.
Mano pomidoriukai lygtai po lapų rudligės atsigavo, reiškias Previkiuras padėjo.Tik gaila, kad negaliu pomidoriukų valgyti, nors pusę šiltnamio raudonuoja