Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Nežinau kas jiems patiko ,jis auga vaiko kambarį ant stalo,vienu metu sėjau ,o kitus nunešiau į mansarda ten tik mezga tie patys ,o tuos jau ragaujm tongue.gif
Atsakyti
turbut patiko raudonas vazonelis. biggrin.gif
Atsakyti
bet rimtai - sėjau vazoninukus, daviau kai kuriuos draugei, kai kuriuos pasilikau. Pas ją visi raudoni, pas mane 2 vos rausta g.gif įdomiai čia..... biggrin.gif
Atsakyti
Gal vieta patinka augalui. ax.gif
Atsakyti
Šilumos ir šviesos jiems mano manymu labiausiai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Tai tokiu dalyku visiems augalams reikia,bet va kita syki patinka vieta augalui,o kitur nors ir silta ir sviesu vistiek augalas nepatenkintas.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 04, 22:21)
Šilumos ir šviesos jiems mano manymu labiausiai reikia rolleyes.gif

Labai gražūs balkoninukai. thumbup.gif O patarkit, mergaitės, dabar, kai jau po truputį vaisius mezga pomidorai, tai nebereikia laistyti su dilgėlių ištrauka ar galima laistyti?Prisiskaičiau kažkurioj iš temelių, kad tik į lapus tada eina pomidorai g.gif
Papildyta:
Ir dar noriu labiau patyrusių paklausti nes aš tik pirmus metus auginu ax.gif Ar dabar, kai karščiau, gal reikia dažniau laistyti, nes žemė išdžiūna greit? Bet kas antrą dieną palaisčiau ir mažų musyčių atsirado? verysad.gif O gal ne nuo laistymo? Laistau kartais vandeniu, kuriame įmetu kiaušinių lukštus arba dilgėlių ištrauka. Ir ,aišku, paprastu vandeniu
Atsakyti
Nezinau kaip kitos,bet as ir per karscius retai laistau.Dilgeles,kaip ir kiekvienas papildas,jei perdaug gali tikrai augala isvetsi i lapus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 04, 22:34)
Nezinau kaip kitos,bet as ir per karscius retai laistau.Dilgeles,kaip ir kiekvienas papildas,jei perdaug gali tikrai augala isvetsi i lapus. ax.gif

Ačiū, AveM. O kokiu dažnumu? Kas tris keturias dienas ar kartą į savaitę užtektų?
Atsakyti
QUOTE(neringagin @ 2009 07 04, 22:41)
Ačiū, AveM. O kokiu dažnumu? Kas tris keturias dienas ar kartą į savaitę užtektų?

Kas dešimt dienų gausiai.Nelaistyk taip dažnai.
Atsakyti
as laistau karta svaiteje.pas mane siltnamos dregnoje vietoje kzkaip tai palei plevele galeciau laistyti ir kas 2.aisku palei plevele pomidotai pasuse...bet mezga pomidoriukus.jei kokia eiline zaraza neuzpuls musu 3 asmenu seimai pomidoru uzteks.mes su dukra pomidorines laukiam nesulaukiam ax.gif
Atsakyti
Mano pomidoriukai lygtai po lapų rudligės atsigavo, reiškias Previkiuras padėjo.Tik gaila, kad negaliu pomidoriukų valgyti, nors pusę šiltnamio raudonuoja doh.gif
Atsakyti