Sveikutės ,AveM tie juodukai pas tave fainulkos,noksta japoninis triufelis ir pas mane,bet neparagavau dar,gal kuri pasakysit pirkau zalioje stotelėje sėklas geltonujųkokie gražuoliai ,norėčiau prisirinkti sėklų,bet kad man uošvienė sako ne visi tinka sėklų rinkimui ,kad turi būtu ,ar atvirkščiai nebuti F raidė ,patarkit
QUOTE(satanele @ 2009 08 07, 14:53)
Sveikutės ,AveM tie juodukai pas tave fainulkos,noksta japoninis triufelis ir pas mane,bet neparagavau dar,gal kuri pasakysit pirkau zalioje stotelėje sėklas geltonujųkokie gražuoliai ,norėčiau prisirinkti sėklų,bet kad man uošvienė sako ne visi tinka sėklų rinkimui ,kad turi būtu ,ar atvirkščiai nebuti F raidė ,patarkit
jei yra ant pakelio ženklas F1, tai pomidorai duoda šaunų derlių tik šiemet, kitąmet jų savybės visos dings, tad sėklų tikrai nerekomenduojama rinkti
rinkti galima nehibridinių augalų sėklas
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 07, 14:56)
jei yra ant pakelio ženklas F1, tai pomidorai duoda šaunų derlių tik šiemet, kitąmet jų savybės visos dings, tad sėklų tikrai nerekomenduojama rinkti
Ačiū ,tikrai pasižiūrėsiu,nes neišmetu pakelių nuo sėklų
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 17:44)
savo nuotraukose ankstesniame puslapyje rodei vieną ar dvi pomidorų veisles? Manau, kad dvi...
QUOTE(naitas @ 2009 08 07, 16:48)
savo nuotraukose ankstesniame puslapyje rodei vieną ar dvi pomidorų veisles? Manau, kad dvi...
Ant stiebo visur juodasis princas,o lekstuteje patekes vienas-marmande.
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 07, 14:56)
Aš tai esu daiginus hibridinius ketverius metus iš eilės (žiūrėjau į galiojimo laiką), tik neatsimenu, kokia veislė. Daiginau tik tas iš pakelio sėklas, o ne rakinėjau iš pomidorų. Išdygo. O va štai šiemet iš Schetelig'o nusipirkau kažkokios naujienos ,,Delizia F1". Tai išdygo toookiee medžiai, ale pomidoro nei vieno. Už 10 sėklų sumokėjau 10 Lt. Žiedus tik dabar pradėjo kraut ant pačios viršūnės. Taigi, moralas - reikia pirmiausiai pasikonsultuot su SM, gaut rekomendacijas ir pirkt laiko patikrintas sėklas.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.