Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Sveikutės 4u.gif ,AveM tie juodukai pas tave fainulkos,noksta japoninis triufelis ir pas mane,bet neparagavau dar,gal kuri pasakysit pirkau zalioje stotelėje sėklas geltonujųkokie gražuoliai ,norėčiau prisirinkti sėklų,bet kad man uošvienė sako ne visi tinka sėklų rinkimui ,kad turi būtu ,ar atvirkščiai nebuti F raidė ,patarkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 07, 14:53)
Sveikutės 4u.gif ,AveM tie juodukai pas tave fainulkos,noksta japoninis triufelis ir pas mane,bet neparagavau dar,gal kuri pasakysit pirkau zalioje stotelėje sėklas geltonujųkokie gražuoliai ,norėčiau prisirinkti sėklų,bet kad man uošvienė sako ne visi tinka sėklų rinkimui ,kad turi būtu ,ar atvirkščiai nebuti F raidė ,patarkit smile.gif

jei yra ant pakelio ženklas F1, tai pomidorai duoda šaunų derlių tik šiemet, kitąmet jų savybės visos dings, tad sėklų tikrai nerekomenduojama rinkti schmoll.gif
rinkti galima nehibridinių augalų sėklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 07, 14:56)
jei yra ant pakelio ženklas F1, tai pomidorai duoda šaunų derlių tik šiemet, kitąmet jų savybės visos dings, tad sėklų tikrai nerekomenduojama rinkti  schmoll.gif
rinkti galima nehibridinių augalų sėklas  mirksiukas.gif

Ačiū ,tikrai pasižiūrėsiu,nes neišmetu pakelių nuo sėklų thumbup.gif
Atsakyti
Naitas,taip jie atrodo prinoke,kai kurie net itruko jau.Tokie minksti,kad nokinti daugiau jau nera reikalo.
Atsakyti
Tikrai kaip skaniai atrodo tie tamsūs pomidorai, thumbup.gif
Atsakyti
Na del savo spalvos daug kam jie panasus i supuvusius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 17:44)
Na del savo spalvos daug kam jie panasus i supuvusius. biggrin.gif

savo nuotraukose ankstesniame puslapyje rodei vieną ar dvi pomidorų veisles? Manau, kad dvi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 07, 16:48)
savo nuotraukose ankstesniame puslapyje rodei vieną ar dvi pomidorų veisles? Manau, kad dvi...  ax.gif

Ant stiebo visur juodasis princas,o lekstuteje patekes vienas-marmande.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 07, 14:56)
jei yra ant pakelio ženklas F1, tai pomidorai duoda šaunų derlių tik šiemet, kitąmet jų savybės visos dings, tad sėklų tikrai nerekomenduojama rinkti  schmoll.gif
rinkti galima nehibridinių augalų sėklas  mirksiukas.gif

Aš tai esu daiginus hibridinius ketverius metus iš eilės (žiūrėjau į galiojimo laiką), tik neatsimenu, kokia veislė. Daiginau tik tas iš pakelio sėklas, o ne rakinėjau iš pomidorų. Išdygo. O va štai šiemet iš Schetelig'o nusipirkau kažkokios naujienos ,,Delizia F1". Tai išdygo toookiee medžiai, ale pomidoro nei vieno. Už 10 sėklų sumokėjau 10 Lt. doh.gif Žiedus tik dabar pradėjo kraut ant pačios viršūnės. Taigi, moralas - reikia pirmiausiai pasikonsultuot su SM, gaut rekomendacijas ir pirkt laiko patikrintas sėklas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aina sau,galvojau,kad tik pas mane isaugo azuolai po pora pomidoru ir zydinciom virsunem.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti