Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(žostautė @ 2009 07 04, 12:47)
Štai, gražuolis "Green zebra"  wub.gif

Kaip graziai zydi,lauksim vaisiu.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 07 04, 12:47)
Štai, gražuolis "Green zebra"  wub.gif

ale tikrai, kaip neįprastai, laaabai gražus wub.gif

ratuto, varge, kaip nors kol kas visus pomidorų ligos židinius išpjauk, gal kiek išvengsi plitimo ir net chemijos kuriam laikui unsure.gif tik įrankius paskui dezinfekuok schmoll.gif
o jei nepadės, tai..... doh.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz patarimus 4u.gif
nupurskiau jau savo pomidorus unsure.gif isskabiau lapus. kai kurie visai pliki paliko. tikiuosi, kad pirmas mano bandymas auginti pomidorus, nesigaus visiskas fiasko unsure.gif
Atsakyti
Na pasidarbavau siltnami,kaip reikiant.Isskabiau lapus,per juos net pomidoru nesimate.Taip atradau jau 2pomidorus pradedancius sirpti. thumbup.gif
Tiesa,kiap jus tuos lapus skabot? Ispradziu skabiau su nagu(nyksciu),bet taip pakaudo,otrodo net nagas nulus,juk lapai tai stori.Tai ejau atsinesiau zirkles,tai nucyrinau visus su zirklem.
Atsakyti
As pazandzius isskinu su rankom,o lapus,tai turiu tokias zirkles nedideles zolei karpyti,tai ir apkarpau.
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 07 04, 17:03)
Na pasidarbavau siltnami,kaip reikiant.Isskabiau lapus,per juos net pomidoru nesimate.Taip atradau jau 2pomidorus pradedancius sirpti. thumbup.gif 
Tiesa,kiap jus tuos lapus skabot? Ispradziu skabiau su nagu(nyksciu),bet taip pakaudo,otrodo net nagas nulus,juk lapai tai stori.Tai ejau atsinesiau zirkles,tai nucyrinau visus su zirklem.

as ir su zirklem, kazkur skaiciau kad reikia juos isgenet astriu daiktu, taip geriau, taip pat uglius isskabyt kuo naujesnius kol dar nera labai storas kotelis, kitaip sunkiai uzsitraukia zaizda ir didesne tikimybe kad ligos puls. Norint kad toje pacioje vietoje nebeaugintu naujo uglio ji isskinant palikti apie 1 cm kotelio pomidoro lapo pazastyje, cia toms kurios nezino, o zinanciosios gal nesupyks kad pasikartojau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, pomidorų augintojos biggrin.gif
Rodausi su mano akis džiuginančiu vazoniniu mažyliu.
user posted image
Vis žali ir žali. Niekaip neparausta ax.gif
Atsakyti
Nors zali,bet labai grazus.
Atsakyti
user posted image
Pasirodau savo vazoninuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites kokie groziai,sirdis gali plyst,juk kada dar pas mane tokie bus.
Atsakyti
blink.gif Jau buciau seniai juos nuskynusi ir suvalgiusi ax.gif
Atsakyti
Mano mintis skaitai,as irgi buciau jau seniausiai suvartojusi,kantrybes neuztektu juos laikyti ir ziureti. biggrin.gif
Atsakyti