Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Paskutine nuotrauka, jie jau suvalgyti. biggrin.gif user posted image
Papildyta:
Suser posted imageitie irgi suvalgyti. ax.gif
Papildyta:
Mano juodukai.user posted image
Papildyta:
Sita grazuoli siandien iteikiau vienam zmoguciui kaip kysi. biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 10:27)
Paskutine nuotrauka, jie jau suvalgyti. biggrin.gif user posted image
Papildyta:
Suser posted imageitie irgi suvalgyti. ax.gif
Papildyta:
Mano juodukai.user posted image
Papildyta:
Sita grazuoli siandien iteikiau vienam zmoguciui kaip kysi. biggrin.gif user posted image

Fantastiškai atrodo. Ar skanūs?
Atsakyti
Man jie labai skanus.Svarbiausiai,kad nerugstus,tokie svelnaus skonio.
Atsakyti
Sveika,o situos tamsius grazuolius galima auginti balkone?
Ar jie skirti siltnamiuose ar lauke ir ar jie dideli uzauga?
ACIU UZ ATSAKYMA
Atsakyti
suskaiciavau vakar as savo peniukus tai ant augalelio 45 pomidorai ir virsune jau nukirpta bet jai buciau leidus toliau augti butu daugiau jiu o beto daugelis situ veisliu turi dauk ilgesni vegetacijios laika negu liaidzia musu salygos kaip ir minetas julijiet jiai teisingai parasiau vijioklinis hibridas ispanijioj jis auga net puse metu o pas mus kiek laiko turi tai vat ir padalvokit kad nespejia jie visko uzauginti smile.gif
Atsakyti
Del auginimo balkone nieko negaliu pasakyti nes nezinau.Pats augalas yra vidutinio aukscio nei zemas nei aukstas.Auga ir lauke.Palyginus noksta gana anksti ir lengvai.Kai augalas nera labai aukstas turbut tiktu auginti ir balkone.
Atsakyti
liux daug patarimu prisiskaiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinijak @ 2009 08 07, 12:15)
liux daug patarimu prisiskaiciau smile.gif

Tai jau kitais metais busi garantuota pomidoru augintoja. ax.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif bandysiu kitais metais ir as ta tamsuoli augint,jai sakot kad skanumelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2009 08 07, 11:39)
Fantastiškai atrodo. Ar skanūs?

o cia kartais ne greifrutas labai jau panasus pas mane toks greifrutas vadinasi nebent ne ta kortele anyta ikiso bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 08 07, 12:58)
o cia kartais ne greifrutas labai jau panasus pas mane toks greifrutas vadinasi nebent ne ta kortele anyta ikiso bigsmile.gif

I si klausima atsakyti negaliu,nes paprastai dave kaimyne kelias seklas dar pries keleta metu ir as sia rusi auginu pagal jos pavadinima"juodasis princas" ax.gif O koks is tikruju sio pomidoro pavadinimas negaliu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 08 07, 00:17)
O kaip suprast sarasus ar dabar pavasariui ar jau praejusi pavasari, as ten prisiziurejau tu pomidoriuku veisliu tai labai daug noreciau visokiu, tik dar klausimelis, ar galima praplesus pokeli paseti keleta seklu, o kitas pasilikti kitiem metam. Man kai sudygsta tai nekyla ranka ismest daigo, o taip kaip siemet tai nenoriu kad butu..... g.gif

vakar su viena moteryte kalbėjom apie sėklas, tai ji sakė, kad pupelių, agurkų sėklos nebijo laiko, o va pomidorai tai nežinia kaip. Bet manau, kad porą metų jie turėtų išlikti daigūs. Galų gale, gi visada galima pamėginti kokį vasarį, vieną kitą sėklą sudaiginti. Jei daigios, tada ramu, galima laukti sėjos laiko, jei nedaigios, tada reikia ieškoti pirkti.

QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 11:27)
Paskutine nuotrauka, jie jau suvalgyti.

taip atrodo pilnai prinokę?
jeigu taip, tai aš ryt tada jau irgi skinu.. kokius keturis iškart bigsmile.gif

QUOTE(Ausra1976 @ 2009 08 07, 12:32)
Sveika,o situos tamsius grazuolius galima auginti balkone?
Ar jie skirti siltnamiuose ar lauke ir ar jie dideli uzauga?
ACIU UZ ATSAKYMA

aš tai galvoju, jeigu pomidorui skirsi kokių 5 litrų žemės puodą, tai augink jį kur tik nori.. nors ir kambaryje. Svarbu, kad gautų pakankamai šviesos, maistinių medžiagų.

rašė čia kažkuri forumietė, kad "penis" yra ilgesnio vegetacinio laiko.. o kur galima paskaityt apie šią veislę plačiau? aš neradau net per google.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 07 rugpjūčio 2009 - 12:09