Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

susitvarkiau su savo pajuodavusiais pomidorais......kaip patirti galiu perduoti toliau smile.gif
nuskabiau pacius labiausiai pajuodusius lapus (gaila, bet sveiku liko siaubingai mazai), nulekiau i parduotuve ir nusipirkau fungicida INFINITO
http://www.juriniser...ex.php?cid=5304
pasigaminau pagal instrukcijas ir su purkstuku nupurskiau, labai nesistengdama papulti ant vaisiu, nors ten parasyta, kad sisteminis, o ne kontaktinis, tai i tuos vaisius vistiek nueis, nu bet dal savo sventos ramybes smile.gif . Lapu likuciai dar juodavo dvi dienas, bet paskui apstojo, tai vat pusantros savaites praejo, o jau daugiau nebejuoduoja. dar keli vaisiai nujuodavo, bet kiti berods graziai auga keli jau paraudonavo. Si savaitgali jau skinsiu (valio, valio, valio).
labai gaila, kad teko panaudoti chemija, bet kitaip nebuciau isgelbejusi visu likusiu, o ju pas mane apie 40. Po nupurskimo baigiasi jau antra savaite, chemija jau bus apirusi, pirmieji skinti gal dar bus su chemija, o velesnieji, tai chemija jau bus dingusi.
laukiu savaitgalio, nesulaukiu, kaip katinas i lasinius i tuos paraudonavusius ziiopsau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apzeldintoja diplomante: 05 rugpjūčio 2009 - 11:20
QUOTE(merepopins @ 2009 08 05, 10:30)
Naitas, antroje nuotraukoje gal "Penis"  blush2.gif veislės pomidorai?

ko raudonuoji klausdama? rolleyes.gif Taip, tai "Penis" hihihi.gif

QUOTE(AveM @ 2009 08 05, 11:04)
Yra ir pas mane tokiu fruktu,uzaugino po du pomidorus ir viskas.

AveM, nu iš tikro, taigi įsiklausyk į veislės pavadinimą - "peeeeennniiiiss". Kiek jų gali būti? vienas.. na du tai jau patologija laugh.gif

pajuokavau ir gana.. iš tikro, tai kaip ir sakiau, iš tokio didelio augalo tikėjaus žymiai daugiau vaisių. Vienas yra pas mane toks "penis" ,kuris daug vaisių augina.. bet pats augalas pažeistas puvinio daros..
na, pabandėm ir gana su šia veisle.. kitais metais tik porą kokių daigų tokių sodinsiu.. vyrams paintriguot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 05, 16:13)
ko raudonuoji klausdama?  rolleyes.gif Taip, tai "Penis" hihihi.gif
AveM, nu iš tikro, taigi įsiklausyk į veislės pavadinimą - "peeeeennniiiiss". Kiek jų gali būti? vienas.. na du tai jau patologija laugh.gif

pajuokavau ir gana.. iš tikro, tai kaip ir sakiau, iš tokio didelio augalo tikėjaus žymiai daugiau vaisių. Vienas yra pas mane toks "penis" ,kuris daug vaisių augina.. bet pats augalas pažeistas puvinio daros..
na, pabandėm ir gana su šia veisle.. kitais metais tik porą kokių daigų tokių sodinsiu.. vyrams paintriguot hihihi.gif

ni jo kaip gerai apziurejau ta "peni" tai mazai ko skiriasi lotuliukas.gif o kaip vyrui nunesiau tai sako geras :litoliukas:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 05 rugpjūčio 2009 - 14:24
Mano tėtis atėjo į šiltnamį, kai jame kapsčiausi, ir klausia, rodydamas į tuos pomidorus, taip su tokia kreiva šypsena:
- vaikeli, kas čia per pomidorai? tokie kirmėliuoti rolleyes.gif
įtariu, jam intriga.. hihihi.gif
Atsakyti
situ vyrisku pomidoru is as turiu, nu ir pas mane jie ant tokio dvimetrionio tik kokius 6 uzaugino smile.gif
nu ir kaip juos valgyt reikes? smile.gif su sakute ir peiliu smile.gif
Atsakyti
nu pas mANE PENIU ANT KRUMO TAI TIKRAI KOKIU 15 MAZIAUSIAI TAI NET NEZINAU NUO KO PRIKLAUSO g.gif
Atsakyti
Vakar apvizitavau šiltnamį ta proga. Suskaičiavau nuo 15 iki 30 vaisių ant krūmo. Bet ilgai dar laukti, kol pradės nokti, dar mažučiai.

Dar užsiregistravau vakar JAV pomidorų forume bigsmile.gif . Bet kol kas tai nieko padedančio.. diskutuoja ten sau apie savas veisles.. retai, bet pasitaiko ir apie rusiškų pavadinimų veisles. na ir ką norėt, tik vakar pradėjau žiūrinėt ten kas ir kaip.
Atsakyti
Naitas,penio neturiu biggrin.gif verysad.gif pas mane taip kazkokia veisle isaugino tik po du pomidorus,na bet zydi toliau,tai gal dar bus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 06, 17:08)
Naitas,penio neturiu biggrin.gif  verysad.gif pas mane taip kazkokia veisle isaugino tik po du pomidorus,na bet zydi toliau,tai gal dar bus. ax.gif

neturi? blink.gif taigi visos forumietės sąrašus Regilai siuntė, pirmu numeriu rašydamos: penis. hihihi.gif

Pradėjo nokti tokie tamsūs. Gal triufeliai? Estiški... lygtai taip veislė vadinas.. g.gif Jų sėklų mačiau pirkti JAV interneto parduotuvėj, tai jau giriami tai giriami šie pomidorai. Bet irgi nepasakyčiau, kad labai derlingi..

Derlingas - tai kai 100 vaisių užaugina vienas augalas. Aš taip galvoju.
Atsakyti
[quote=naitas,2009 08 06, 18:42]
neturi? blink.gif taigi visos forumietės sąrašus Regilai siuntė, pirmu numeriu rašydamos: penis. hihihi.gif

O kaip suprast sarasus ar dabar pavasariui ar jau praejusi pavasari, as ten prisiziurejau tu pomidoriuku veisliu tai labai daug noreciau visokiu, tik dar klausimelis, ar galima praplesus pokeli paseti keleta seklu, o kitas pasilikti kitiem metam. Man kai sudygsta tai nekyla ranka ismest daigo, o taip kaip siemet tai nenoriu kad butu..... g.gif
Atsakyti
" Penį " ir aš auginu biggrin.gif visos jo sėklų turbūt užsisakė biggrin.gif pas mane yra keletas pomidoriukų, jau ir suvalgėm kelis, skonis visai nieko rolleyes.gif tik kitų pomidorų galiukai pajuodavo ir ko tiems " peniams " trūksta biggrin.gif visiems gerai, o jiems mat ne lotuliukas.gif

daivasen, kelias sėklytes esu ir aš palikusi, visų nesėjau, tai nežinau, ar sudygs kitiems metams g.gif bet man atrodo, kad joms neturėtų nieko atsitikti g.gif
Atsakyti
Jei seklos daigios,tai galima pakeli seti kelis metus iseiles.As betalux jau ketvirti metai vis dar seju ta pati.Ir kitus irgi nesusodinu per vienus metus. ax.gif
Atsakyti