Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Maniskiai irgi labai letai noksta. ax.gif
Atsakyti
Sveikos pomidoru augintojos,gal jus galit man atsakyt ar is tokiu dar bus vaisiu,nes keli vazonai pas mane(auginu balkone) tokie susisuke kazkokie g.gif

user posted image

is arciau siek tiek

user posted image

ir palyginimui su normaliu augimu

user posted image

ACIU kam nebus sunku atsakyt 4u.gif
Atsakyti
Labas,bet ar yra žiedų ant tų pomidorų susisukusių.Jei nėra,tai iš kur bus vaisių
Atsakyti
Yra bet jie labai smulkuciai tokie ir pas daugeli nukrito prazydeje
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 08 04, 16:44)
Yra bet jie labai smulkuciai tokie ir pas daugeli nukrito prazydeje

jeigu nukrito pražydėję, tai gal jau nieko ir nebus. Augalai gražiai nuaugę, bet jie nenorėjo vaisių auginti. Manau, jie jau kaip dekoratyvūs Tavo balkono augalai belikę.

maniškiai žydi taip šiom dienom:
user posted image

šiaip tai norėtųsi daugiau vaisių ant tokių gigantų augalų (>2metrų).
user posted image
Atsakyti
Aisku supratau ACIU,tikriausiai taip ir bus kad tie keli vazonai ir bus kaip kvetka man balkone smile.gif

Grazus zydejimas ir pomidorai grazus ir formos idomios g.gif
Atsakyti
Pamegink kuo nors juos patresti,pakeisti balkone stovejimo vieta,gal jiems kazko truksta,kad neformuoja vaisiu. ax.gif
Atsakyti
ACIU ir tau uz patarima,pabandysim ka nors su jais nuveikt g.gif notworthy.gif
Atsakyti
Na ir as su vyru prisivalgiau pomidoru salotu su svogunu. thumbup.gif
Atsakyti
Naitas, antroje nuotraukoje gal "Penis" blush2.gif veislės pomidorai? Aš irgi keletą tokių turiu, bet nepasakyčiau, kad labai derlingi būtų. Nors dar nemažai viršūnėse žiedų sukrautų, tai gal jie ilgai derantys g.gif O vieną pomidorą (nežinau tik, kokios veislės) iš viso vakar supykusi išroviau -- sugebėjo tris pomidorus užauginti ir viskas -- daugiau nei žiedelio. Anot trečio valstybės žmogaus, tada na....
Atsakyti
Yra ir pas mane tokiu fruktu,uzaugino po du pomidorus ir viskas.Nezinau siandien eisiu apziuresiu siltnami,arba virsunes nukarpysiu arba visai israusiu,kad kitiems gerai derantiems butu daugiau vietos.
Atsakyti
pas mane penis puse velnio dar dera :)bet yra irgi tokiu kur du pomidorus uzaugino
Atsakyti