Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Ačiū ,nes jau turiu nusižiūrėjui pas save kokios rūšies norėčiau kitais metais,mat man labiau patinka saldrūgščiai,kad ir juodieji ,vyšniniai pas mane saldūs ,bet kad mažučiai bigsmile.gif
Atsakyti
as jau irgi siandien parsiveziau truputuka ivairiu pomidoriuku smile.gif
Atsakyti
Reikes nurinkti keleta pomidoru,nulauze kekes sakeles.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 02, 19:37)
Ačiū ,nes jau turiu nusižiūrėjui pas save kokios rūšies norėčiau kitais metais,mat man labiau patinka saldrūgščiai,kad ir juodieji ,vyšniniai pas mane saldūs ,bet kad mažučiai bigsmile.gif

Labas. Aišku, galima iš savo sėklos užsiauginti daigų, tačiau reikia žinoti, ar tai ne hibridinės veislės. Iš tokių sėklų gali išaugti velniažin kas. bigsmile.gif

Dar kažkuri forumietė klausė, ką daryti su balkoninių pomidorų nulūžusiomis šakelėmis su vaisiais. Reikėtų su aštriu peiliu atnaujinti pjūvį ir laikyti vandenyje įmerkus. Tai, manau, ir pomidoriukai prinoks, ir šaknis dar šakelės gali išleisti. Bent aš taip pavasarį nulūžusį pomidorą įšaknidinau. Pomidorai iš tiesų labai gajūs (ypač kur nereikia) -- pavyzdžiui, mano vienoje rečiau naudojamoje kompostinėje žaliuoja ir netgi jau žydi keli pomidorai -- kažkada nugenėjus šiltnaminių šakas sumečiau ten ir prigijo lotuliukas.gif Tai kai pamačiau tuos našlaičius, neseniai pirmą kartą vandens užpyliau, o taip tai auga karo lauko sąlygomis ir lapai gražesni, nei šiltnamyje popinamų. doh.gif
Atsakyti
Maniskiai jau pradejo masiskai nokti. thumbup.gif Bet nutariau kitais metais pas save tu didziuju nesodinti,kazkodel nepatinka jiems.Isaugo didziulis augalas,o pomodoru tik po keleta. ax.gif
Atsakyti
Mano juodasis princas vis juodesnis. biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Pas mane irgi jau normaliai pomidorų,bet marinavimui dar neužtenka,nes mes pomidorų salotų mėgėjai biggrin.gif
AveM gražus tavo juodasis princas, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 03 rugpjūčio 2009 - 11:31
Jis man siltnamyje graziausias,net paglostyti norisi. biggrin.gif
Atsakyti
Bandysiu ir as fotosesija atlikti,prasidejo mano lauktos iseigines thumbup.gif
Atsakyti
Nemazai nuluze yra kekiu,nezinau lygtai ir neluzinedavo.Gal kazko truksta tiems mano pomidorams. g.gif
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2009 08 03, 10:17)
Labas. Aišku, galima iš savo sėklos užsiauginti daigų, tačiau reikia žinoti, ar tai ne hibridinės veislės. Iš tokių sėklų gali išaugti velniažin kas. bigsmile.gif

Dar kažkuri forumietė klausė, ką daryti su balkoninių pomidorų nulūžusiomis šakelėmis su vaisiais. Reikėtų su aštriu peiliu atnaujinti pjūvį ir laikyti vandenyje įmerkus. Tai, manau, ir pomidoriukai prinoks, ir šaknis dar šakelės gali išleisti. Bent aš taip pavasarį nulūžusį pomidorą įšaknidinau. Pomidorai iš tiesų labai gajūs (ypač kur nereikia) -- pavyzdžiui, mano vienoje rečiau naudojamoje kompostinėje žaliuoja ir netgi jau žydi keli pomidorai -- kažkada nugenėjus šiltnaminių šakas sumečiau ten ir prigijo lotuliukas.gif Tai kai pamačiau tuos našlaičius, neseniai pirmą kartą vandens užpyliau, o taip tai auga karo lauko sąlygomis ir lapai gražesni, nei šiltnamyje popinamų. doh.gif

Ačiū už patarimą, aš klausiau 4u.gif
Atsakyti
Mano ir jau noksta noksta tik dar mazokai....
Atsakyti