Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 08 01, 22:01)
Kad paskutiniu laiku kazkaip as nepastebejau prekiaujant turguje Juoduoju princu,tai gana reta ir nepopuliari veisle. ax.gif

pavadinimo as jau nezinau...veisle svediska, pakiuka rode, bet kad rezultatas.......raudoni lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
vaziuju ryt as i savo siltnami anyta sake kad jau noksta po truputi tai ziuresim ka rasiu pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Pomidorų auginime esu dar žalia. Auginu šiemet balkoninukus mžzyčius pomidoriukus. Viskas buvo gerai, jau skinu derlių. Bet ėmė lapai eit baltais plėmais. Baltuoja verysad.gif . As juos vis nuskinu, taciau kitakart atejus vel randu baltuojanciu lapu. Kas gali buti? Gal dregmes perteklisu? Ar kas rimciau? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliushke: 01 rugpjūčio 2009 - 23:13
QUOTE(AveM @ 2009 08 01, 21:22)
Va jau po truputi noksta juodasis princas.

pažiūrėjau, kad ir pas mane jau bando raudonuot ar juoduot biggrin.gif
nesulaukiu, kada galėsiu paragaut ax.gif
Atsakyti
Kodel lapai baltuoja neisivaizduoju,gal kur stovi ant tiesioginiu saules spinduliu,o gal perliejai.
As siandien jau valgysiu,gana yra sesios stukes.Salotoms uzteks,nes vyras jau sake visdelto noretu paragauti savu pomidoru. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 01, 22:22)
Va jau po truputi noksta juodasis princas.user posted image
Papildyta:
Promyk veisle.user posted image

Labai gražūs,man juodieji skaniausi,aš turiu japoninį triufelį,tik dar neparagavau,mačiau yra juodų, o apie juodajį princą negirdėjau ,reikės pasiteirauti schmoll.gif
Atsakyti
na tais juodaisiais labai susidomėjau, reiks kitąmet auginti g.gif bele saldūs būtų ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Juodieji man patinka kad yra saldūs,betalux tai išvis rūgštybė nebeaugisiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 02, 15:02)
Juodieji man patinka kad yra saldūs,betalux tai išvis rūgštybė nebeaugisiu blink.gif

http://images.google... ...l=en&tab=wi
pas mane tokie auga,o triufeliai gražiau atrodo.Nors labai daug tų juodų jau suvalgėme,kai perpjauni gražiai atrodo.
Atsakyti
O kaip pasirinkti sėklas iš savų pomidorų,gal kuri paaiškins aiškiau ,ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 02, 17:29)
O kaip pasirinkti sėklas iš savų pomidorų,gal kuri paaiškins aiškiau ,ačiū 4u.gif

http://images.google...vgbyp7-BuPJoO0K
Atsakyti
As tai renku paprastai.Gerai sunokinu jau nuskinta pomidora,perpjaunu issijamu seklas ant laikrascio ir kokiu smailu dalyku jas svariai nurenku.Nes buna tokioje slapjoje pleveleje.Po to paskleidziu ant sauso popieriaus ir isdziovenu.
Atsakyti