Sveikutės Pomidorų auginime esu dar žalia. Auginu šiemet balkoninukus mžzyčius pomidoriukus. Viskas buvo gerai, jau skinu derlių. Bet ėmė lapai eit baltais plėmais. Baltuoja . As juos vis nuskinu, taciau kitakart atejus vel randu baltuojanciu lapu. Kas gali buti? Gal dregmes perteklisu? Ar kas rimciau?
Kodel lapai baltuoja neisivaizduoju,gal kur stovi ant tiesioginiu saules spinduliu,o gal perliejai. As siandien jau valgysiu,gana yra sesios stukes.Salotoms uzteks,nes vyras jau sake visdelto noretu paragauti savu pomidoru.
Labai gražūs,man juodieji skaniausi,aš turiu japoninį triufelį,tik dar neparagavau,mačiau yra juodų, o apie juodajį princą negirdėjau ,reikės pasiteirauti
http://images.google... ...l=en&tab=wi
pas mane tokie auga,o triufeliai gražiau atrodo.Nors labai daug tų juodų jau suvalgėme,kai perpjauni gražiai atrodo.
As tai renku paprastai.Gerai sunokinu jau nuskinta pomidora,perpjaunu issijamu seklas ant laikrascio ir kokiu smailu dalyku jas svariai nurenku.Nes buna tokioje slapjoje pleveleje.Po to paskleidziu ant sauso popieriaus ir isdziovenu.