Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

kad pomidorai greiciau noktu reikia patresti fosforo trasomis g.gif (cia toms kas nebijo chemijos, o kurios augina ekologiskus tai belieka laukt kol sunoks 4u.gif )
Atsakyti
Noksta jau noksta. thumbup.gif
Atsakyti
Man išskirtinio skonio ,tai kaip minėjau juliet ir dar va šis ,bet įtariu irgi hibridas .Kažkaip visur skirtingai.Nu bet skonis nerealus,vadinasi sun gold.Toks saldus,kartu rūgštelė,žodžiu pirmoje vietoje dabar man.O į dideliu,net nesinori žiūrėti,nebent salotoms.
http://images.google...o...l=en&tab=wi
pirkau iš čia,bet nerašo,kad hibridas
http://images.google...8DZCMmwO19uCvDA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 31 liepos 2009 - 21:51
QUOTE(Nome @ 2009 07 31, 20:25)
Sveikos, pomidrų augintojos.
Noriu parodyti, koks monstras pas mane užaugo  biggrin.gif

oho... blink.gif nu ir pomidoriukas... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 07 31, 11:31)
Kadangi visos rodotes savo pomidoriukus pasirodysiu ir as blush2.gif  Didesniu pomidoru tai labai mazai,bet va tokiu mazyliu tai kasdien skinu po maisiuka

user posted image

Geriausias va šitas pomidoras thumbup.gif
Atsakyti
Aciu. 4u.gif Kazko siemet negeras veisles susisodinau,visi mazi pomidorai.o ir pamirsau kokias sodinau.kitiems metams reika ziureti kad didesniu pasisodinti
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, aš ir vėl klausiu patarimo. Mano balkoninukai ištįso ir keli jau žydintys ir su žaliais pomidoriukais nulūžo verysad.gif Įdėjau juos į indus su vandeniu. Gal kam teko susidurti su tokia situacija? Ar galiu tikėtis, kad bus pomidoriukų? Taip stengiausi, dilgėlių raugu laisčiau, kiaušinių lukštų vandeniu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 07 31, 10:31)
o mano mazoji niekaip neatsitraukia nuo pomidoru,kita karta net slepti reikia  lotuliukas.gif

kokia miela degustatorė wub.gif
QUOTE(Nome @ 2009 07 31, 19:25)
Noriu parodyti, koks monstras pas mane užaugo  biggrin.gif

geras gigantas thumbup.gif
Atsakyti
Juodasis princas jau pradejo nokti. thumbup.gif
Atsakyti
o as esu isdurta verysad.gif mano juodieji.......................zinoma raudoni kaip ir kriausiniai blink.gif nu tos bobos turgui pavaro kad nu.......apsurdas tikras.....ir kur ju sazine?
Atsakyti
Kad paskutiniu laiku kazkaip as nepastebejau prekiaujant turguje Juoduoju princu,tai gana reta ir nepopuliari veisle. ax.gif
Atsakyti
Va jau po truputi noksta juodasis princas.user posted image
Papildyta:
Promyk veisle.user posted image
Atsakyti