Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(saintlina @ 2009 07 29, 22:04)
o juliet nuotrauka jūsų daryta? Jis realiai taip pomidorais aplipęs? Nu jei dar ir skanus, tai užsisakau pora sunokusių pomidorų - sėklyčių pati susidžiovinsiu  biggrin.gif  Arba kitais metais užsimušdama ieškosiu, kur užsisakyt tokių.

esmė ,kad juliet hibridas.Nuotrauka ne mano,bet taip ir apkibęs .Genėti nereikia ,auga kaip vijokllis ,gausiai.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyti @ 2009 07 29, 12:57)
as is cia pirkau gordost sibyri, japonini triufeli, geltona mikrona,  alicante ir green zebra smile.gif
Visi dar auga siltnamyje.. Ir pas mane ziauriai auksti, isskyrus mikrona, nes jie vysninukai maziukai, skanus, saldus smile.gif
Dar laukiu prisirpsianciu japoniniu triufeliu ir alikante, nes ziauriai daug primegsta yra smile.gif Tada galesiu vertinti pagal skoni smile.gif

o kaip green zebra skonis? is isvaizdos tai man labai idomiai atrodo thumbup.gif

Greisi o jau pas jus veisliu ivairove thumbup.gif O Juliet tai klasiski pomidoriukai thumbup.gif Noreciau ir as tokiu. Jei uzsisakinesit, noriu ir as prisijungt 4u.gif

Va dar noriu paklaust: ar niekas nebandet kazkaip pervert pomidoru koteliu varine vielute ir taip augint? Kazka kazkur girdejau, kad nuo ligu apsaugo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2009 07 29, 22:28)
o kaip green zebra skonis? is isvaizdos tai man labai idomiai atrodo thumbup.gif

aš niekaip nesulaukiu kada jis prinoks, noriu ir aš jo skonį sužinot rolleyes.gif japoninis triufelis jau tuoj sunoks, gal net rytoj arba poryt ragausiu bigsmile.gif ir mačiau, kad jau skinamas bus kriaušinis bigsmile.gif tai visus išragausiu biggrin.gif

GREISI, labai gražūs pomidoriukai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 29, 18:38)
o kas darosi?aš pas saviškius užėjau,tai miškas,lubas siekia pomidorai.Reikės kėdę neštis kirpti viršūnes.Norėjau pafotkinti ir aišku fotikas išsikrovė.Baltieji tikri milžinai ir gan gausūs sakyčiau.ikrai
Pas Regilą sėklų nepirkau ,bet auginu kaip jos princesa,bet pas mane ildi vadinasi.Kitą metą juos auginsiu tikrai,nes tokie stiprūs krūmai.Taip pat juodusius triufelius.Šiaip iš juodų juos auginsiu ir dar black cherry,nes vyrui jie labiausiai patinka ,nu aišku ir vaikams.Tiesa didelių juodų nebeauginsiu.Nelabai man jie.Vadinosi black russian.Purple russia nieko,bet auginsiu vieną krūmą kitą metą,nes sakyčiau negausūs.Gold nugget,sun gold tikrai neišnyks iš mano šiltnamio.Chadwik cherry,gardens delight,legenda,sub artic plenty ,burpees delicious auginsiu.Russia rose ir dar kiti.Tiesa Juliet hibridas labai skanus,veda labai gausiai.Čiakam patinka vynuoginiai.Būtų gerai,kad Lietuvoje būtų sėklų,nes užsienyje labai populiarus ir suprantu kodėl.Taigi tiek.

net nezinau vieni geltonuoja kiti dziuna paskui pajudinus dulka.dar atrodo puti prades neprinoke.pas mene siltnamis dregnoje vietoje o dar matyt palaisciau.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 30, 07:35)
net nezinau vieni geltonuoja kiti dziuna paskui pajudinus dulka.dar atrodo puti prades neprinoke.pas mene siltnamis dregnoje vietoje o dar matyt palaisciau.

Nu jo su laistymu atsargiai ir ypač,kai naktys šaltos.Kuo mažiau priežiūros tuo geriau manyčiau.Maniškiai jau visai neprižiūrimi,žolė prižėlusi.Bet nėra laiko juos sutvarkyti.Bet ,kai nustojau žiūrėti į juos,tai ir lapai nebesisuka,žodžiu auga gerai,tik spėk skinti.O dar vėl išvažiuoju dešimt dienų ,tai augs kaip norės,tik daugeliui viršūnes nurėšiu,nes nebėra ,kur augti,o dar priauginę po penkias ir daugiau smile.gif .Veislių pas mane trisdešimt.Kai užsisakinėjau green zebra nepirkau,man pasirodė,kad žalias,tai neskanu.Nu pasakysit kaip ten.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 29, 22:09)
esmė ,kad juliet hibridas.Nuotrauka ne mano,bet taip ir apkibęs .Genėti nereikia ,auga kaip vijokllis ,gausiai.

pirmu numeriu traukiu į privalomų įsigyti sąrašą biggrin.gif Reiks ieškot būdų, kaip čia pigiau parsisiuntus.
Kaži, o jei dabar parsisiuntus? Dabar gal nuolaidos kokios į sezono pabaigą būtų, o sėklos turėtų išklikti daigios iki pavasario g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 liepos 2009 - 09:33
QUOTE(saintlina @ 2009 07 30, 10:11)
pirmu numeriu traukiu į privalomų įsigyti sąrašą  biggrin.gif  Reiks ieškot būdų, kaip čia pigiau parsisiuntus.

Duosiu žinią,bet ne dabar ,paprašysiu,kad mama su sese nupirktų.Bet tai bus kitą metą,nes dabar sesė turiu lelių,kiti dalykai galvoje.Vis dėlto ketvirtas yra ką veikti smile.gif .Tai prašysiu kelias sėklytes sau,tada ir jums paimsiu.Bet nepažadu.

Papildyta:
http://www.thompson-...-t.html?page=3;
va iš čia pirko.Kas norit vyšninių black cherry ar kitų ,kur paminėjau,tai duosiu po pomidorą 4u.gif .Veiksmas Kaunas.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 30, 09:30)
Duosiu žinią,bet ne dabar ,paprašysiu,kad mama su sese nupirktų.Bet tai bus kitą metą,nes dabar sesė turiu lelių,kiti dalykai galvoje.Vis dėlto ketvirtas yra ką veikti smile.gif .Tai prašysiu kelias sėklytes sau,tada ir jums paimsiu.Bet nepažadu.

Papildyta:
http://www.thompson-...-t.html?page=3;
va iš čia pirko.Kas norit vyšninių black cherry ar kitų ,kur paminėjau,tai duosiu po pomidorą  4u.gif .Veiksmas Kaunas.

aš pagalvojau užklaust mergaičių, kurios užsiima užsakymais JAV, gal užsakytų ir atsiųstų sėklytes.
Tą katalogą žiūrint tai seilės varva wub.gif O dar ką nors, be pomidorų, iš ten auginat? Įdomu labai, kas dar pasiteisino.
Pažiūrėjau - šiuo metu dauguma 'Out of stock'. Teks pažabot entuziazmą ir kantriai laukt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 liepos 2009 - 09:49
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 30, 06:35)

Man lygiai taip pat buvo pernais metais,buvo zemoje vietoje siltnamis,visada slapia. Siemet padare pamatus siltnamiui tai tokio baubo nebera. Dabar nebeprisimenu kaip vadinasi,bet zalioj stotelej sake kad reikejo pernai metais (kaip cia teisingai dabar pasakyti g.gif )isdezinfekuoti siltnami,nu kazkokius kaip dumus paleisti blush2.gif Tu paklausk toj prduotuvej.Siumetinio derliaus nebeisgelbesi,bet vat kita tai turetum apsisaugoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 07 30, 10:40)
aš pagalvojau užklaust mergaičių, kurios užsiima užsakymais JAV, gal užsakytų ir atsiųstų sėklytes.
Tą katalogą žiūrint tai seilės varva  wub.gif O dar ką nors, be pomidorų, iš ten auginat? Įdomu labai, kas dar pasiteisino.
Pažiūrėjau - šiuo metu dauguma 'Out of stock'. Teks pažabot entuziazmą ir kantriai laukt.

ne sneseniai buvo išpardavimas,viskas pusę kainos.Šiaip tų tinklalapių galybė.Turėjau agurkų vieną rūšį,buvau prisipirkusi moliūgų gal dešimt rūšių,bet va kruša padarė savo,tai sėklos nuėjo perniek.Šiaip sėklų ir pas mus atsiranda įvairiausių.
Atsakyti
Mergaites,kai daromi pomidorai be jokios rugsties ,tik tiek kiek isskiria patys ,pasterizavimas butinas.Bent 15 min.As irgi labai nemegstu to kaitinimo,bet siam receptui reikalinga. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 07 30, 10:45)
Man lygiai taip pat buvo pernais metais,buvo zemoje vietoje siltnamis,visada slapia. Siemet padare pamatus siltnamiui tai tokio baubo nebera. Dabar nebeprisimenu kaip vadinasi,bet zalioj stotelej sake kad reikejo pernai metais (kaip cia teisingai dabar pasakyti g.gif )isdezinfekuoti siltnami,nu kazkokius kaip dumus paleisti  blush2.gif  Tu paklausk toj prduotuvej.Siumetinio derliaus nebeisgelbesi,bet vat kita tai turetum apsisaugoti 4u.gif

Skardinese sieros dumadeze lyg vadinasi. Pas mane pernai maras pomidoru buvo, siemet ramu, nes pavasari uzdegiau ta saske, isdezinfekavo. Galima ir rudeni , kai visas derlius nuimtas. Kadangi tik pavasari uzdegiau, tai sodinau tik po menesio, kad daigai tos sieros neprisirytu.
Atsakyti