Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

mano pomidorus kazkokai zaraza uzpuole.tikiuos vaisiai spes sunokt,o tai purkst kazkuo jau nebekyla rankos.pirmi metai ir pravalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 29, 15:52)
mano pomidorus kazkokai zaraza uzpuole.tikiuos vaisiai spes sunokt,o tai purkst kazkuo jau nebekyla rankos.pirmi metai ir pravalas doh.gif

o kas darosi?aš pas saviškius užėjau,tai miškas,lubas siekia pomidorai.Reikės kėdę neštis kirpti viršūnes.Norėjau pafotkinti ir aišku fotikas išsikrovė.Baltieji tikri milžinai ir gan gausūs sakyčiau.ikrai
Pas Regilą sėklų nepirkau ,bet auginu kaip jos princesa,bet pas mane ildi vadinasi.Kitą metą juos auginsiu tikrai,nes tokie stiprūs krūmai.Taip pat juodusius triufelius.Šiaip iš juodų juos auginsiu ir dar black cherry,nes vyrui jie labiausiai patinka ,nu aišku ir vaikams.Tiesa didelių juodų nebeauginsiu.Nelabai man jie.Vadinosi black russian.Purple russia nieko,bet auginsiu vieną krūmą kitą metą,nes sakyčiau negausūs.Gold nugget,sun gold tikrai neišnyks iš mano šiltnamio.Chadwik cherry,gardens delight,legenda,sub artic plenty ,burpees delicious auginsiu.Russia rose ir dar kiti.Tiesa Juliet hibridas labai skanus,veda labai gausiai.Čiakam patinka vynuoginiai.Būtų gerai,kad Lietuvoje būtų sėklų,nes užsienyje labai populiarus ir suprantu kodėl.Taigi tiek.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 29, 13:46)
GEras  bigsmile.gif .. ačiū. Uždarai ir kaitini? Jau man tie kaitinimai kaip nepatinka  doh.gif

As raceptuka paskaiciau irgi noriu pabandyti - kazi, gal galima nekaitint, pernai dariau su rugstele, tai du kartus nupyliau vernaciu vandeniu, trecia karta uzpyliau verdanciu marinatu - uzsukau ir i eriuko vilnos deki, ir laikesi g.gif Gal pabandyti, kaip manot g.gif
Atsakyti
va juliet
Papildyta:
Čia russia rose pirmas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 29 liepos 2009 - 16:43
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 29, 16:38)
Gold nugget,sun gold tikrai neišnyks iš mano šiltnamio.Chadwik cherry,gardens delight,legenda,sub artic plenty ,burpees delicious auginsiu.Russia rose ir dar kiti.Tiesa Juliet hibridas labai skanus,veda labai gausiai.Čiakam patinka vynuoginiai.Būtų gerai,kad Lietuvoje būtų sėklų,nes užsienyje labai populiarus ir suprantu kodėl.Taigi tiek.

o iš kur visas šias sėklas gavai? Siunteisi? Juliet mirtinai užsimaniau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 liepos 2009 - 17:17
QUOTE(saintlina @ 2009 07 29, 18:16)
o iš kur visas šias sėklas gavai? Siunteisi? Juliet mirtinai užsimaniau  biggrin.gif

Sesė Londone užsakė ir kita draugė Amerikoje,atsiuntė paštu.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 29, 17:22)
Sesė Londone užsakė ir kita draugė Amerikoje,atsiuntė paštu.

gerai draugų turėt Amerikoj biggrin.gif Nes šiaip tas parsiuntimas labai brangus gaunasi. O dar pavedimas tarptautinis doh.gif
Atsakyti
Pas mane lyg jau nustojo megzti pomidorai,ar tik taip man atrodo schmoll.gif
galiu pasidžiaugti šatunsky velikan thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 29 liepos 2009 - 18:24
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 29, 18:42)
va juliet
Papildyta:
Čia russia rose pirmas

na tas juliet tai superinis vyras pamate nuotrauka tai akis isprogo sako noriuuuuu lotuliukas.gif tai mum seklyciu parikite ir lietuvoj ispopuliarinsim bigsmile.gif
Atsakyti
o juliet nuotrauka jūsų daryta? Jis realiai taip pomidorais aplipęs? Nu jei dar ir skanus, tai užsisakau pora sunokusių pomidorų - sėklyčių pati susidžiovinsiu biggrin.gif Arba kitais metais užsimušdama ieškosiu, kur užsisakyt tokių.
Atsakyti
aga dabar visos uzsimanysim GREISI pomidoriuku kad seklyciu pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 29, 15:52)

Pas mane pamidorai jau viskas amaruoja, laimei kad jau koki menesi pilnai valgom ir daug turim, ir dar kokias dvi savaites turesim, kol visiskai visi nudžius. Man tik idomu, kaip tuos pomidorus nuo to maro apsaugoti??? Kad kitais metais klaidos nedaryčiau?
Atsakyti