Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Aciu,kad priminei apie kiausinio lukstus,reikes gelems ideti i vazonus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 07 03, 22:22)
agurkus dulkinsiu rytoj smile.gif).. bet aš maniau, kad neužsimezga, tai ir neauga visai, a čia tokie mažulyčiai pympt ir amen...

Pas mane savidulkiai irgi pabyra gerokai, bet aš nesistebiu - nu nerealu augalui išaugint visus, kurie užsimezga unsure.gif Ar čia susirūpint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 07 03, 22:43)
Pas mane savidulkiai irgi pabyra gerokai, bet aš nesistebiu - nu nerealu augalui išaugint visus, kurie užsimezga  unsure.gif  Ar čia susirūpint  unsure.gif

nu ką aš žina.. nepamenu..regis savidulkiai buva..ir bitutės užskrenda.. Ir nesijaudinau, kai pirmi 20 nunyko, bet šiandien kai suskaičiavau..tai jau pardon....
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 03, 22:07)
O as perskaiciau,kad truksta fosforo,o is kur jo paimti. biggrin.gif

Pelenuose gausu kalio, fosforo, kalcio ir kitu augalams reikalingu mokroelementu. Kalio gausa pelenuose priklauso nuo medienos rusies ir amziaus. Kuo jaunesniu medziu malkos sudegintos, tuo ju pelenuose daugiau kalio. Palyginti su kaliu, pelenuose fosforo mazai, taciau pelenuose esanti fosfora augalai isisavina kur kas geriau nei superfosfate esanti fosfora.

Pelenuose yra kalio, kalcio, fosforo, geležies, cinko, mangano, molibdeno, magnio. Fosforą ir kalį iš pelenų lengvai pasisavina augalai. Pelenuose yra nemažai silicio, vario, švino – iš viso net 30 makro- ir mikroelementų. Medžių pelenuose gausiausia kalcio, todėl juos galima prilyginti kalkinėms trąšoms. Pelenai ne tik didina augalų derlių, bet ir mažina dirvožemio rūgštumą. Jeigu į 10 kv. m dirvos išberiama 1–1,5 kibiro pelenų, dirva pakalkinama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 03 liepos 2009 - 23:10
o pas mane ziedai nukrenta cry.gif cry.gif cry.gif help.gif nu, sakes doh.gif ka dariti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alincikita @ 2009 07 04, 00:06)
o pas mane ziedai nukrenta  cry.gif  cry.gif  cry.gif  help.gif nu, sakes doh.gif ka dariti verysad.gif

Kaip gaila, kad prasidejo daugumai bedos verysad.gif geriau ju nebuti. To visoms ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galite man patarti: noreciau mulciuoti pomidorus siltnamyje nupjauta vejos zole. Kazi, cia as gerai sumasciau ar kvailai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(norilonyte @ 2009 07 04, 00:42)
Sveikutes, gal galite man patarti: noreciau mulciuoti pomidorus siltnamyje nupjauta vejos zole. Kazi, cia as gerai sumasciau ar kvailai? unsure.gif

Ne vėlai.Tik gerai išdžiovintą dėk.Daryk vieną pusę i rmatysi ar tau priimtina,nes kai kam nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 03, 20:31)
Taip,gal galima ir mums ta grozybe pamatyti. ax.gif

Štai, gražuolis "Green zebra" wub.gif

Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 07 03, 22:22)

agurkus dulkinsiu rytoj smile.gif)..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Atsiprašau,bet pirma mano mintis...
Atsakyti
Kažkas klausė apie taukę.
Taukės arbatėle:
Nužydėjus taukei, ją nupjauti ir palikti porai dienų pavysti.Apvytusią taukę smulkiai supjaustyti ar sukarpyti (kaip patogiau) ir užpilti šaltu vandeniu. Palikti pastovėti porą dienų. Laistymui skiesti 1:10.Tiesa, pagal Steinerio biodinaminius dėsniu, kurie kaip teigiama suaktyvina augalų galias, tirpalą kelis kart per dieną sukau iki sūkurio.
Rezultatas geresnis, negu laistant dilgėlių ar Kurdiumovo arbatėle.
Kadangi mano pomidorų daigai šiais metai buvo vargšai – apšalę, vėlai pasodinti, per mėnesį taukės arbatėle palaisčiau tik du kartus ir mano vargšeliai pavirto tikrais puikuoliais, spėjo užaugino gausų derlių.

Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 07 03, 22:56)
purkšt ir ėst chemiją.. ne, nu jolki palki, 5 mėnesiai darbo..

est su chemija ar visai neest va cia tai klausimas g.gif as nupurskiau kai itarimas kilo,o ka dryt laukt kol visai sunyks g.gif aisku norisi naturaliu,bet......
Atsakyti