Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(saintlina @ 2009 07 28, 10:10)
bulvės nudžiūvę nuo bulvių maro. Jas aišku purkšia fungicidais. Ir mes purškėm drąsiai, nes iki vartojimo dar toli ir tos medžiagos išsisklaidys. Betgi pomidorus purkšt - tai reiškia purkšt tiesiai ant vaisių. Pas mus šakelės lūžta nuo pomidorų, kurie jau rausta. Kaip juos valgyt po to purškimo?


Skaiciau, kad po vario sulfato nupurskimo pomidorus galima valgyti jau po savaites, o man iki valgymo dar kaip ir toli... dabar vyksta pats pomidoru augimas, tad reikejo kazkaip gelbeti, nes jauciu, kad buciau visu netekusi, o po,odoru yra primegzta nemazai.
Atsakyti
adžika http://www.supermama...howtopic=335815.
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 07 28, 09:13)
Skaiciau, kad po vario sulfato nupurskimo pomidorus galima valgyti jau po savaites, o man iki valgymo dar kaip ir toli... dabar vyksta pats pomidoru augimas, tad reikejo kazkaip gelbeti, nes jauciu, kad buciau visu netekusi, o po,odoru yra primegzta nemazai.


man jau nebetinka ir savaitė.. aišku, daug žalių viršuj, bet apačioj daugybė raustančių. Tai ir purkšt bandysiu tik pienu. Tiesa, sekamdienį visus pažeistus lapus išskyniau, o po to nemačiau, ar plinta liga. Šiandien važiuosiu žiūrėt.

O sunokusius, kaip ir Greisi, jau irgi pradėsiu konservuot, nes suvalgyt nebesigauna.

Mergaitės, pasidalinkt išbandytais gerais receptukais pomidorų marinavimui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 liepos 2009 - 09:28
Greisi dekui uz adzikos recepta.
As pomodorus marinuoju paprastai,man skaniausia.
1lt vandens
3 saukstai cukraus.
1 saukstas druskos.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 28, 11:12)
Aš irgi Money maker auginu.Sėklas atsisiunčiau,nors mačiau jų net ikiukuos tarp  sėklų buvo.Tiesa kas augina didelius baltus ar jau valgote?Pas mane jie jau valgomi ,skonis visai nieko.Vieno krūmą ir kitą metą auginsiu,taip gražu tarp pomidorų wub.gif .

aga tikrai grazuolis tas Money maker bigsmile.gif o kas ten per dideli balti pomidorai gal galit pasirodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 28, 11:41)
Greisi dekui uz adzikos recepta.
As pomodorus marinuoju paprastai,man skaniausia.
1lt vandens
3 saukstai cukraus.
1 saukstas druskos.

nepamiršai acto rūgšties? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lelina @ 2009 07 27, 11:16)
bet vaistineju ju jau nebeparduoda, o iki kokios augalu parduotuves ir nebenuvaziavau....

čia tai geras doh.gif , kad boro nebeparduoda vaistinėj..

QUOTE(daivasen @ 2009 07 27, 17:50)
Jau kaip negerai gyventi gyvenvietej ir be tvoros tai siaubas, kazin ar kas man sunoks ar tik pasidziaugsiu raustanciais....

ir čia taip naglai, kai prie pat gyveni??

QUOTE(daivaP @ 2009 07 27, 19:22)
reiks spyną kabint ant šiltnamio arba kokius spąstus pastatyt biggrin.gif ot rūpūžė tada įkliūtų lotuliukas.gif

iškasti gilią duobę, apdėt šiaudais.. o pagavus tigrams sušerti mad.gif

QUOTE(ratuto @ 2009 07 28, 01:14)
Skaniausi vis tik man kol kas "Money maker":

bet koks grožis wub.gif

QUOTE(Lelina @ 2009 07 28, 10:36)

ne į temą, bet... kai žmogui trūksta vario, tada pradeda žilti plaukai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 28, 10:54)
aga tikrai grazuolis tas Money maker  bigsmile.gif o kas ten per dideli balti pomidorai gal galit pasirodyti ax.gif

Savo pafotkinsiu šiandiena jeigu npamiršiu.Tiesa vienų pomidorų nevakuoju,mums neskanu.Nebent dėl grožio.O taip iš jų visokios adžikos ,padažai ir tt..O balti va taip atrodo
http://images.google... ...l=en&tab=wi
Atsakyti
Naitas,nieko nepamirsau,butent pomidorai marinuojami be cit.rugsties ir be acto.As irgi visada galvodavau,na jau be kokios nors rugsteles jie man ziema nestoves.Bet pernai dariau pagal toki recepta,pakaitinau.Ziema valgem kaip sviezius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 28, 16:22)
Savo pafotkinsiu šiandiena jeigu npamiršiu.Tiesa vienų pomidorų nevakuoju,mums neskanu.Nebent dėl grožio.O taip iš jų visokios adžikos ,padažai ir tt..O balti va taip atrodo
http://images.google... ...l=en&tab=wi

kokie ydomus bigsmile.gif o kaip skonis ju ir is kur seklytes gavot?
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 28, 15:42)
kokie ydomus bigsmile.gif o kaip skonis ju ir is kur seklytes gavot?

Sesė Londone pirko.Skonis toks labai švelnus,rašo ananaso prieskonį turi.Nu nežinau,skanus ir tiek ,bet kam rūgštūs patinka,tai nepatiks.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 28, 16:47)
Sesė Londone pirko.Skonis toks labai švelnus,rašo ananaso prieskonį turi.Nu nežinau,skanus ir tiek ,bet kam rūgštūs patinka,tai nepatiks.

a tai man patiktu bigsmile.gif o tai gal ketini seklyciu parinkti kitiem metam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 28, 14:23)
Naitas,nieko nepamirsau,butent pomidorai marinuojami be cit.rugsties ir be acto.As irgi visada galvodavau,na jau be kokios nors rugsteles jie man ziema nestoves.Bet pernai dariau pagal toki recepta,pakaitinau.Ziema valgem kaip sviezius. ax.gif


o tai ačiū, būtinai išbandysiu thumbup.gif
Atsakyti