Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

O as uzsukau pasiguosti, jau buvau apsidziaugusi, kad ir pas mane pradejo nokti pomidorai, du nokinau vaikam ir se tau siandien ateinu o ju nera, mane ir apvoge.......
Jau kaip negerai gyventi gyvenvietej ir be tvoros tai siaubas, kazin ar kas man sunoks ar tik pasidziaugsiu raustanciais....
Tikriausiai reiks skinti pradejusius nokti.....ir nokinti paciai.....mano tete nokindavo siene, ar paciam kluone arba dezeje pridetoje sieno...
Atsakyti
siaubas kažkoks blink.gif augini dėl savęs, puoselėji juos, lauki kada galėsi paragaut bigsmile.gif ir ateina kažkoks niekšas ir nusiskina doh.gif
reiks spyną kabint ant šiltnamio arba kokius spąstus pastatyt biggrin.gif ot rūpūžė tada įkliūtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,kaip jums betalux pomidorai,man jie nelabai, ir rūgštoki ,o vyšniniai gero skonio,šatunsky velikan nespėjau paragauti, MB kaip išvykus buvau saločikių pasidarė ,sakė thumbup.gif
Atsakyti
as siandien gavau is kaimynes 8 pomidorus pas juos jau raudonuoja tai pavaisino tik nezinau rusies bet kazko man skonio truko ir MB sake kazkokie netokie
Atsakyti
labukas 4u.gif
Net gėda girtis ,bet pomidorų pas mu ssu kaupu.Padariau ką tik adžiką,nes ja nėra kur dėti.Palangės pilnos ax.gif .
Atsakyti
Turiu galu gale ir as viena raudona,tai gal nuo jo ir kiti prades raudonuoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 27, 22:08)
.Padariau ką tik adžiką,nes ja nėra kur dėti.Palangės pilnos ax.gif .

aluo aluo..a receptas kur???????

man betalux irgi nekibo.. ax.gif Skaniausi vis tik man kol kas "Money maker":

user posted image

user posted image
Atsakyti
koks gražus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tokių neauginau niekada, o kaip skonis ? ar patiko smile.gif
Atsakyti
Nu tai sakau, kad labai patiko. Dar kai kurių iš 12 rūšių Regilos ir (+ 2 mano) neragavau, bet tikrai žinau, kad tie bus prie mėgiamiausių. Vat visas krepšas pomidorų stovi, tas ateina, anas paragauja, ir visi giria tuos Moneymakerius..
Tiesa, dėl skonio nesiginčyjama. Jis tiesiog..nu toks..pomidoriškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 07 27, 09:05)
o mano pomidorams kazkas nutiko sad.gif Patarkite, prasau kuom juos reikia purkti (ko gero jau chemija) nes labai daug lapu pajuodave, vos kelias dienas nebuvau, siandien ryte kai iejau i siltnamim, tai net graudu pasidare, mano pomidoru lapai pajuode, kai kurios nuskabiau, bet jau supratau, kad neisvengziu chemijos arba visai neturesiu nei vieno pomidoro.

Praejusia savaite juos nupurskiau vandens, pieno ir jodo tirpalu, bet ko gero jau per velai ta padariau arba ne nuo to.

Nuotraukos neturiu, bet kazkur jau forume buvau ikelusi pirmuosiu simptomis, pabandysiu surasti, zodziu tik dabar jau daug daug baisiau...

Gal galite patarti su kokia chemija reik man pasidarbuoti ?

My Webpage

Tai va mergaites, paieskojau pagalbos is salies...

Viena biologe buvo atejusi ir kai pamate mano beda, konstatavo, kad tai grybeline liga ir patare nupurksti vario sulfato tirpalu. Ta ir padariau vakar. Ji rekomendavo visiems tai padaryti ,nes siaucia labai visur ligos verysad.gif
Vaziuodama pro kaimynes bulves net nusterau is nuostabos: per kelias dienas jos visos nudziuvo... tai va - saugokim savo darzoves.
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 07 28, 08:36)
Tai va mergaites, paieskojau pagalbos is salies...

Viena biologe buvo atejusi ir kai pamate mano beda, konstatavo, kad tai grybeline liga ir patare nupurksti vario sulfato tirpalu. Ta ir padariau vakar. Ji rekomendavo visiems tai padaryti ,nes siaucia labai visur ligos  verysad.gif
Vaziuodama pro kaimynes bulves net nusterau is nuostabos: per kelias dienas jos visos nudziuvo... tai va - saugokim savo darzoves.

bulvės nudžiūvę nuo bulvių maro. Jas aišku purkšia fungicidais. Ir mes purškėm drąsiai, nes iki vartojimo dar toli ir tos medžiagos išsisklaidys. Betgi pomidorus purkšt - tai reiškia purkšt tiesiai ant vaisių. Pas mus šakelės lūžta nuo pomidorų, kurie jau rausta. Kaip juos valgyt po to purškimo?
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 07 28, 00:14)
aluo aluo..a receptas kur???????
man betalux irgi nekibo..  ax.gif Skaniausi vis tik man kol kas "Money maker":

user posted image

user posted image

Aš irgi Money maker auginu.Sėklas atsisiunčiau,nors mačiau jų net ikiukuos tarp sėklų buvo.Tiesa kas augina didelius baltus ar jau valgote?Pas mane jie jau valgomi ,skonis visai nieko.Vieno krūmą ir kitą metą auginsiu,taip gražu tarp pomidorų wub.gif .
Atsakyti