QUOTE(žostautė @ 2009 07 24, 22:23)
Greisi, nu sunervavai su tais pomidorais. Reik, sakau, gal kokia nors priežastim į svečius prašytis ar ką Manieji dar žalut žalutėliai, o kai kurie dar ir tik žydėt pradėjo. Niekšybė kažkokia, einu, maximinį pomidorą suvalgysiu. Nueini balkonan, pauostai kaip turi pomidorai kvepėt kokį lapą nulaužus, o tada bandant "nepamesti" to kvapo valgai maximinį Truputį veikia
nu ir pavarei.Buvau išvykusi porą kartų prie jūros,tai jie pamiršti ,nelieti ir tt.Išsigando gal,kad palikti ,tai ir duoda derlių,kad tik kas pakalbintų juos.Nors derlius pas mus gal jau kokia trys savaitės.Dėl lapų sukimosi,kaip čia daug nuotraukų buvo.Tai trūksta kažko,bet neliga.Pas mane irgi kai kurie tokie,ai bet nekreipiu dėmesio pomidorus augina,tai ko norėti.Lapų gi nevalgysiu .
kazkuri klause apie pomidoru lapu rauga, taip paciu pomidoru lapus israugintus galima skiesti ir vel laistyti pomidorus, trasa
o as dabar nokinu pomidorus sekmadieniui, bet kaip sunku susilaikyti nenuskinti per diena einu ir einu i siltnami pasilenkus vis ziuriu ir ziuriu kaip noksta, o skint negaliu tik snd viena pomidora vistiek nuskyniau is polset paragaut, nes tokios veisles neturejus tai skonis man pasirode kaip maximinio, tik va labai mazai seklu viduj, daugiau mesos, skonis svelnus
o as dabar nokinu pomidorus sekmadieniui, bet kaip sunku susilaikyti nenuskinti per diena einu ir einu i siltnami pasilenkus vis ziuriu ir ziuriu kaip noksta, o skint negaliu tik snd viena pomidora vistiek nuskyniau is polset paragaut, nes tokios veisles neturejus tai skonis man pasirode kaip maximinio, tik va labai mazai seklu viduj, daugiau mesos, skonis svelnus
O kodėl lauki?aš tai agurkus dedu pagal Uspaskicho receptą su improvizacijomis.
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 24, 23:08)
Man taip .Dėl šiltnamio,tai būtinai stoglangiai .Du ir galingi.Kokie jie turi būti paskaičiuojama yra.Pas mane šiltnamis plėvelinis,bet aukštas.Stiklinio nesirinkau dėl saugumo.Skersvėjai išdaužia stiklus.Pas mane maži vaikai,nesinori kažkaip.Dar kartą įdedu kaip atrodo maniškis.
va va apie toki ir as masciau nes stiklinis ir man nesaugus atrodo o sitas siper atrodo o kokio aukscio jis
Vau koks šiltnamis pas Greisi.O aš noriu apvalaus,mačiau labai fainai atrodo ir aplinką puošia,tik ar mano vyrai pastays kitąmet,nes įprastos formos ir statyt parasčiau.
QUOTE(Lady Dy @ 2009 07 25, 14:11)
Vau koks šiltnamis pas Greisi.O aš noriu apvalaus,mačiau labai fainai atrodo ir aplinką puošia,tik ar mano vyrai pastays kitąmet,nes įprastos formos ir statyt parasčiau.
apvalus tai ta prasme na kaip puodas su stogu cia nesugalvojau kitokio palyginimo
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 25, 13:46)
apvalus tai ta prasme na kaip puodas su stogu cia nesugalvojau kitokio palyginimo
Aš tai mačiau šešiakampį ar aštuonkampį ,jis nėra apvalus turbūt kaip Lady dy sako,piramidės formos.Mano tai irgi kol kas laikinas iš senų langų ir viršus plėvelė,anksčiau,kai gyvenom kitur,tai buvo stiklinis ,toks pat kaip GREISI,su pakaliamais langais stoge,bet duždavo stiklai,viršus jeigu būna atidarytas ir vėjas,tai yra ir išdužę.Bet visvien noriu stiklinio ir gal ateitį išsipildys noras.
Šiandien nuskyniau pusgeltonį pomidorą jau
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 24, 23:13)
O kodėl lauki?aš tai agurkus dedu pagal Uspaskicho receptą su improvizacijomis.
na is po Oniniu sveciu turesim, sumaste tuo paciu ir mane pasveikint tai prie saslyku reik darzoviu, negi pirksi kai kieme trys siltnamiai tai ir auginu as juos, snd vel apvaiksciojau apziurejau, kenciu dantis sukandus, kad tik nenuskint
Nu o mano pomidorams jau manau amen- lapai jau nudžiuvę net. Na bet aš jau daug jų ir nuskyniau, tik gaila tų kuriais dar pasidžiaugti nespėjau. Kažin be chemijos ar dar eitų juos išgelbėti?
QUOTE(žostautė @ 2009 07 24, 21:23)
Greisi, nu sunervavai su tais pomidorais. Reik, sakau, gal kokia nors priežastim į svečius prašytis ar ką Manieji dar žalut žalutėliai, o kai kurie dar ir tik žydėt pradėjo. Niekšybė kažkokia, einu, maximinį pomidorą suvalgysiu. Nueini balkonan, pauostai kaip turi pomidorai kvepėt kokį lapą nulaužus, o tada bandant "nepamesti" to kvapo valgai maximinį Truputį veikia
Šaunuolė! Išradingai