Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(zylute81 @ 2009 07 24, 21:21)
ei mergaites kas atsakys is patirties koks siltnamis yra geriausias kad nesikondensuotu ir aplamai nes ketinu savo statyti ir anytos nebeokupuoti na ir ta reikes taosyti nes labao kondensuojasi jame

mano nuomone geriausias siltnamis yra stiklinis, su durimis is abieju pusiu
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2009 07 24, 20:25)
mano nuomone geriausias siltnamis yra stiklinis, su durimis is abieju pusiu

Čia savaime aišku biggrin.gif
Atsakyti
As irgi svajojiu apie stiklini su durimis is abieju pusiu.Kazkada tokiu dziaugiausi,kai tevukas buvo pastates,o dabar turiu vargana is pleveles.Bet ir tai gerai.
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 24, 20:21)
ei mergaites kas atsakys is patirties koks siltnamis yra geriausias kad nesikondensuotu ir aplamai nes ketinu savo statyti ir anytos nebeokupuoti na ir ta reikes taosyti nes labao kondensuojasi jame

Bijau pameluoti, bet stiklinis mano tikrai nelaiko kondensato (na, jame skylių yra blush2.gif ). Žinai, jei bus galimybė, būtiniausiai stoglangius daryk, būtinai, nes karštis visas garuoja viršun, ir dėl kondensato turėtų kaip tik geriau vėdintis. Ir aišku, dvejas duris reiktų daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galit patart ka daryt ziedai pradeda juoduot kuo purkst ar kitaip apsaugot siltnami nera dregna
Atsakyti
Tik ziedai juoduoja,gal foto galima buti imesti.
Atsakyti
tai va pas anyta stiklinis is langu padarytas bet stogas is pleveles ir gale duru nera zinau kad reukia antru duru tai nuvaziuosiu ismusiu koki stikla tai gal isgelbesiu pomidiriukus

o ka jus manot apie plastikinius tuos aliumunio remo siltnamius gal kas turi cia gal ne i tema bet apie pomidoriuku namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 24, 19:33)
Japoninius triufelius jau valgot,pas mane jie dar ryškiai žali bigsmile.gif ,vyšninukams šiandien nutiesiau kelius palubėj tegul ten jie lipa ir primegztų daug ir raudonų nemažai,tik dar neskinu lotuliukas.gif,tai vyšniniai skanesni?

Man taip .Dėl šiltnamio,tai būtinai stoglangiai .Du ir galingi.Kokie jie turi būti paskaičiuojama yra.Pas mane šiltnamis plėvelinis,bet aukštas.Stiklinio nesirinkau dėl saugumo.Skersvėjai išdaužia stiklus.Pas mane maži vaikai,nesinori kažkaip.Dar kartą įdedu kaip atrodo maniškis.
Atsakyti
Saunuoliai pas tave vyrai,toki gera siltnami sukonstrave. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 24, 22:10)
Saunuoliai pas tave vyrai,toki gera siltnami sukonstrave. ax.gif

ačiū perduosiu.Nu teko paspausti ax.gif .Ir knygą įteikiau protingas šiltnamis prieš tai paskaityti,kad padarytų taip kaip reikia.O jeigu mano vyrelis ko imasi,tai nori padaryti gerai.
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Greisi, nu sunervavai su tais pomidorais. Reik, sakau, gal kokia nors priežastim į svečius prašytis ar ką biggrin.gif Manieji dar žalut žalutėliai, o kai kurie dar ir tik žydėt pradėjo. Niekšybė kažkokia, einu, maximinį pomidorą suvalgysiu. Nueini balkonan, pauostai kaip turi pomidorai kvepėt kokį lapą nulaužus, o tada bandant "nepamesti" to kvapo valgai maximinį unsure.gif Truputį veikia biggrin.gif
Atsakyti