gal kam pomidorų?
QUOTE(satanele @ 2009 07 24, 11:11)
Aš taip manau kad ir ne nuo rūko ,kaip rašo kad šiltnamis uždarytas,tai gal nuo kondensato per didelio,kaip pas mane buvo
ne taip supratot merginos, as nuo ruko siuliau taip saugoti pomidorus nakcia................
o mano siltnamis abu galai atidaryti jau visa menesi ir nebeuzdarineju, bet vat kondensatas neissigaruoja, .....itariu vat sitas labai pagelbejo prie juodavimo, o dar ir birzelis gi buvo toks lietingas ir pakankamai vesus.....
..........oje kaip nenoriu tos chemijos.......bet jei nepurksiu, neturesiu jokiu pomidoru.......
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 24, 13:55)
gal kam pomidorų?
taip ir širdies infarktą galima gaut nuo tokių vaizdų
kaip pavydžiu, tik geru pavydu
pas mane šiltnamyje tik vienas kitas rausta tai ir tų pačių neskinu, kad kiti šalia esantys greičiau noktų
as siandien ir truputi issigandau i siltnami nuvaziavus nes visi buvom atostogaut tai pomidirai kad isismagino tai lubom lipti pradejo lapu kaip dziunglese ir plius visi slapi nes ant lubu kondencato begale prisikaupe nors durys ir atidarytos ir langiukas gale yra o tos virsunes kaikurios net puti bando zodziu apgenejau nukirpau virsunes pririsau nes kaikurie zeme ropot sumaste ir lauksiu saulytes gal isdziovins net nezinau ar cia reikes gale biski praardyti kad gerai pratrauktu
net visa slapia pati buvau kol sutvarkiau
o tai sakot ant pleveles renkasi kondencatas o tai kokiam siltnami jis nesirenka
net visa slapia pati buvau kol sutvarkiau
o tai sakot ant pleveles renkasi kondencatas o tai kokiam siltnami jis nesirenka
Greisi, o jūs neplanuojate pertekliaus pardavinėti?
QUOTE(Dzhine @ 2009 07 24, 17:55)
Greisi, o jūs neplanuojate pertekliaus pardavinėti?
Nu tokiems kaip mums ėdrūnams nelabai .O kur dar draugai .Tiesa su vyšniniais grietinės nereikia,nespėja jie stalo pasiekti.Skonis neprilygsta tiems dideliems.Aš tų didelių jau dabar nelabai ir valgau .Išpindėjau.Jau ir japoniniai triufeliai valgomi pas mus .
QUOTE(AveM @ 2009 07 24, 17:38)
Greisi pomidorai,mano svogunas,satanele tau lieka pasirupinti grietine.
Koks fainas vaizdas.
Koks fainas vaizdas.
Aš su lašiniukais atvararau
Aš savo dar nė vieno nesuvalgiau,bet jau rausta,kitą savaitę gal jau paragausim
ei mergaites kas atsakys is patirties koks siltnamis yra geriausias kad nesikondensuotu ir aplamai nes ketinu savo statyti ir anytos nebeokupuoti na ir ta reikes taosyti nes labao kondensuojasi jame