Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

gal kam pomidorų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 24, 11:11)
Aš taip manau kad ir ne nuo rūko ,kaip rašo kad šiltnamis uždarytas,tai gal nuo kondensato per didelio,kaip pas mane buvo  rolleyes.gif

ne taip supratot merginos, as nuo ruko siuliau taip saugoti pomidorus nakcia................
o mano siltnamis abu galai atidaryti jau visa menesi ir nebeuzdarineju, bet vat kondensatas neissigaruoja, .....itariu vat sitas labai pagelbejo prie juodavimo, o dar ir birzelis gi buvo toks lietingas ir pakankamai vesus.....
..........oje kaip nenoriu tos chemijos.......bet jei nepurksiu, neturesiu jokiu pomidoru.......
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 24, 13:55)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif taip ir širdies infarktą galima gaut nuo tokių vaizdų

kaip pavydžiu, tik geru pavydu rolleyes.gif

pas mane šiltnamyje tik vienas kitas rausta ax.gif tai ir tų pačių neskinu, kad kiti šalia esantys greičiau noktų smile.gif
Atsakyti
GREISI,ačiū ačiū ,dar grietinytės ir saločikės niam ,niam lotuliukas.gif
Atsakyti
Greisi pomidorai,mano svogunas,satanele tau lieka pasirupinti grietine. biggrin.gif
Koks fainas vaizdas. wub.gif
Atsakyti
as siandien ir truputi issigandau i siltnami nuvaziavus nes visi buvom atostogaut tai pomidirai kad isismagino tai lubom lipti pradejo lapu kaip dziunglese ir plius visi slapi nes ant lubu kondencato begale prisikaupe nors durys ir atidarytos ir langiukas gale yra o tos virsunes kaikurios net puti bando zodziu apgenejau nukirpau virsunes pririsau nes kaikurie zeme ropot sumaste ir lauksiu saulytes gal isdziovins net nezinau ar cia reikes gale biski praardyti kad gerai pratrauktu
net visa slapia pati buvau kol sutvarkiau doh.gif
o tai sakot ant pleveles renkasi kondencatas o tai kokiam siltnami jis nesirenka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 24 liepos 2009 - 16:42
Greisi, o jūs neplanuojate pertekliaus pardavinėti? bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 24, 14:55)

bigsmile.gif su druska essen.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2009 07 24, 17:55)
Greisi, o jūs neplanuojate pertekliaus pardavinėti?  bigsmile.gif blush2.gif

Nu tokiems kaip mums ėdrūnams nelabai biggrin.gif .O kur dar draugai bigsmile.gif .Tiesa su vyšniniais grietinės nereikia,nespėja jie stalo pasiekti.Skonis neprilygsta tiems dideliems.Aš tų didelių jau dabar nelabai ir valgau rolleyes.gif .Išpindėjau.Jau ir japoniniai triufeliai valgomi pas mus smile.gif .
Atsakyti
Japoninius triufelius jau valgot,pas mane jie dar ryškiai žali bigsmile.gif ,vyšninukams šiandien nutiesiau kelius palubėj tegul ten jie lipa ir primegztų daug ir raudonų nemažai,tik dar neskinu lotuliukas.gif,tai vyšniniai skanesni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 24 liepos 2009 - 18:36
QUOTE(AveM @ 2009 07 24, 17:38)
Greisi pomidorai,mano svogunas,satanele tau lieka pasirupinti grietine. biggrin.gif
Koks fainas vaizdas. wub.gif

Aš su lašiniukais atvararau bigsmile.gif

user posted image

Aš savo dar nė vieno nesuvalgiau,bet jau rausta,kitą savaitę gal jau paragausim unsure.gif
Atsakyti
ei mergaites kas atsakys is patirties koks siltnamis yra geriausias kad nesikondensuotu ir aplamai nes ketinu savo statyti ir anytos nebeokupuoti na ir ta reikes taosyti nes labao kondensuojasi jame
Atsakyti