Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

As tai po laistymo pamulciuodavau durpemis,tai dabar saknu nesimato kol kas.
Atsakyti
Nebeturiu durpių ,o netiktų kompostinė žemė?,kad taip noktų pomidorai ,kaip tos pažastys jiems želia rolleyes.gif
Atsakyti
Gerai ir ta zeme.Reikia lengvos bet kokios zemes. ax.gif
Atsakyti
as siandien buvau siltnami tai uzmeciau aki ziuriu jau po truputi bando n okti pomidoriukai tai gal jau greit bus daugiau ju pas mane smile.gif
Atsakyti
sveikos "pomidores" clap.gif
gal pasikartosiu su klausimu.kaimine manes klause ar yra kaskas tokio kom galima butu papurksti pomidorus nuo ruko?
pas mus Vilniuje jau antra diena stovi rukas.sakom pomidorai dar neprasidejo o rukas jau nori jos susirgdinti. unsure.gif cray.gif
patarkit prasom g.gif
Atsakyti
QUOTE(juliana1 @ 2009 07 23, 22:20)
sveikos "pomidores"  clap.gif
gal pasikartosiu su klausimu.kaimine manes klause ar yra kaskas tokio kom galima butu papurksti pomidorus nuo ruko?
pas mus Vilniuje jau antra diena stovi rukas.sakom pomidorai dar neprasidejo o rukas jau nori jos susirgdinti.    unsure.gif  cray.gif
patarkit prasom  g.gif

Nu čia ir klausimas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juliana1 @ 2009 07 23, 22:20)
pas mus Vilniuje jau antra diena stovi rukas.sakom pomidorai dar neprasidejo o rukas jau nori jos susirgdinti.    unsure.gif  cray.gif
patarkit prasom  g.gif

QUOTE(satanele @ 2009 07 23, 22:23)
Nu čia ir klausimas blink.gif

Nebent ventiliatorius šiltnamy pajungtas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juliana1 @ 2009 07 23, 23:20)
patarkit prasom  g.gif

purkšt nereikia...tik šiltnami nakčiai uždaryt...ir problema išspresta..bent aš taip darau...nes vienais metais tikrai nukentėjau nuo ruko ..
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 07 23, 23:34)
purkšt nereikia...tik šiltnami nakčiai uždaryt...ir problema išspresta..bent aš taip darau...nes vienais metais tikrai nukentėjau nuo ruko ..

Atsiprasysiu nuo kvailo klausimo, bet idomu pasidare. Apie koki ruka cia kalba eina? blink.gif Cia apie tikra ruka (gamtos reiskini) ar dar kazka tokiu paciu zodziu vadina? Kaip jis gali pakenkt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 07 24, 01:39)
Atsiprasysiu nuo kvailo klausimo, bet idomu pasidare. Apie koki ruka cia kalba eina?  blink.gif Cia apie tikra ruka (gamtos reiskini) ar dar kazka tokiu paciu zodziu vadina? Kaip jis gali pakenkt? unsure.gif

nu nežinau bent aš apie gamtos reiškini supratau...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 07 24, 08:57)
nu nežinau bent aš apie gamtos reiškini supratau...

Tai tada as neturiu zalio supratimo, kaip nuo ruko gali susirgti pomidorai. Nu sakyciau, kad , kai rukas, tai dregmes daug, bet kuom nupurksti nuo dregmes??? doh.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Juolab, kad rūkas amžinai nesitęs ax.gif va, jei šiandien nėra rūko, nors ir šalta, pradaryk šiltnamį, tegu vėjas prapučia, ir viskas bus ok ax.gif
o jei kalbama apie lauke augančius pomidorus, tai tada viskas ok, vistiek oras juda daugiau nei šiltnamy ax.gif
Atsakyti