Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

kai tik pamaciau apskyniau tuos pajuodusius lapukus...........bet matomai pasivelinau, nors kiekviena vakara i siltnami begioju.
taip nenoriu chemijos naudoti.
kazin, jei nieko nedarysiu ar sulauksiu pomidoru?.gal pas ka jau yra taip buve?
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 22, 10:42)
Mano buvo pradeje juoduoti,tai as staigiai apskyniau tuos lapus ir dabar gi lyg toliau nejuoduoja.

Nu va kokie grazuoliai auga, o sakei, kad palmes tik liko lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga3: 22 liepos 2009 - 14:26
Buvo palmes,bet vel sugebejo priauginti lapu,eilini syki reikes geneti.Kitaip tikras miskas siltnamyje. ax.gif
Atsakyti
Aš pamatau nors truputį įtartiną pomidoro lapą,iškarto nurėžiu,kuo toliau nuo ligų bigsmile.gif ,čia atvėso ,čia vė karštis ,šiltnamyje virš 30 ,negerai užtat sustoja mezgę pomidorus schmoll.gif
Atsakyti
As nakciai neuzdarineju,o ryte mano saule veliau sitnami pasiekia.Tai ir nera labai karsta jame,gal todel ir nenoksta.
Atsakyti
Pas mane iš abiejų galų durys,vislaiką paikdavau nakčiai atviras,bet šįvakar vienas uždariau,gal skersvėjo nenori schmoll.gif ,žiūriu vyšniniai rausti pradėjo ,pasakiau kad nebesodinsiu ,tai išsigando biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir man pagazdinti kuriuos nors. biggrin.gif
Atsakyti
Nu dėl kamanių tai įdomu.Nežinau ar galėtų maniškiai dar daugiau duoti,kai kekės lūžta.Nuo veislės aišku priklauso.Pas mane irgi miškas.Buvau prie jūros ,tai sugebėjo priauginti ,net po šešias viršūnes.Kai kurie greit pasieks beveik trijų metrų aukštį.Čia viduryje pas mane šiltnamyje.Nu priskyniau vėl apie kibiriuką nedidelį,dar atsivalgėme vietoje.Dėl vyšnynių ,vynuoginnių,tai leiskite kokia aštuonias ar daugiau šakų.Pas mane jie visada bus auginami dėl vaikų.Pridedu juodų,geltonų,raudonų.Žiūrėk ir nebėra lėkšės.Ant palangės padėti visada,tai ,kai eina,tai visada pasiima.Valgome ir juodus didelius jau.Purple rusiškus irgi.taigi tiek žinių smile.gif .
Atsakyti
Pavydziu,kai jau galima valgyti viska savo,as dar tik darzoves is darzo valgau,o agurkai ir pomidorai.Na manau dar po savaites bus.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 22, 22:48)
Nu dėl kamanių tai įdomu.Nežinau ar galėtų maniškiai dar daugiau duoti,kai kekės lūžta.Nuo veislės aišku priklauso.Pas mane irgi miškas.Buvau prie jūros ,tai sugebėjo priauginti ,net po šešias viršūnes.Kai kurie greit pasieks beveik trijų metrų aukštį.Čia viduryje pas mane šiltnamyje.Nu priskyniau vėl apie kibiriuką nedidelį,dar atsivalgėme vietoje.Dėl vyšnynių ,vynuoginnių,tai leiskite kokia aštuonias ar daugiau šakų.Pas mane jie visada bus auginami dėl vaikų.Pridedu juodų,geltonų,raudonų.Žiūrėk ir nebėra lėkšės.Ant palangės padėti visada,tai ,kai eina,tai visada pasiima.Valgome ir juodus didelius jau.Purple rusiškus irgi.taigi tiek žinių smile.gif .

Tikrai kaip smagu 4u.gif ,pas mane vyšniniai turi irgi po keturias šakas,o aš galvojau jas išlaužyti ,geras patarimas ačiū 4u.gif
Atsakyti
Eilini karta dar pagenejau lapus,radau pora kekiu nulinkusiu,neislaiko sakele. ax.gif
Atsakyti
Pas mane lipa pomidorų šaknys į viršų,nežinau ar ir pas jus taip ,gal užpilti atnešus kompostinės žemės?
Matau Regila prisijungus ,kaip sėklyčių reikia pas jus užsisakyti iš anksto ,ar lauksim pavasario?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 23 liepos 2009 - 09:52