Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

O as tu mazyciu siemet uzsisodinau begale, gaila buvo ismest, tai kitos rusies ir nesodinau, o galvoju jei uzderes tai bus gerai ir vakuot ir taip valgyt, nes uzmegsta tai begalė, tik dar ir nenoksta...... g.gif
Atsakyti
"Apskutau" ir as biskiuka savo pomidorams lapus . Nes turejau lysvele bulviu pasisodinus ir pamaciau, kad lapukai juoduoja, panasu i mara. O nuo ju ir pomidoriukai gali apsirgt. Dae neradau nei vieno pajuodusio pomidoro lapo. Gal pavyks issisukti nuo ligos.
Atsakyti
Ar orai permainingi,ar kas darosi nebemezga pomidorų g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 07 21, 16:28)
"Apskutau" ir as biskiuka savo pomidorams lapus .

man visada pas kaimyną daugiau visko atrodo bigsmile.gif . Taip ir Tavo nuotraukoje - tokie nuostabūs pomidorai...

QUOTE(satanele @ 2009 07 21, 21:36)
Ar orai permainingi,ar kas darosi nebemezga pomidorų g.gif

o kaip Tu pastebi, kad jau nebemezga?
Aš vis patikrinu po nužydėjusiais žiedlapiais - yra po mažą mažutį gumbuką. Mezga.
Tik va paskutinių dviejų dienų karštis galėjo apgadinti žiedus. Nors pas mane šiltnamy apačioj buvo 30, viršuje 35 - 36 laipsniai šilčio, pavėsy.
Atsakyti
Dėl karščio aš ir galvoju,kažkokie tušti žiedukai ir kai kurie byra schmoll.gif
Atsakyti
Pritariu ,naitui,pas kaimyna visada atrodo visko daugiau. biggrin.gif
Atsakyti
tas mazas burbuliukas po ziedlapiais tai nereiskia, kad bus pomidoriukas, pas mane tokiu burbuliuku po kiekvienu ziedu, bet isauge tik keletas ir tai jau kekes virsuje, uz tu burbuliuku o ne pries juos.......
vat as uztai ir klausiau ka darote su pomidorais, kad jie daugiau megztu....
o del savidulkiu, tai galiu atgal klausima mesti, kodel tada pramoniniuose siltnamiuose stato kamaniu avilius pomidoru derliui padidinti...ten gi protingi agronomai dirba, naudotu savidulkius ir vargo nematytu?
pasiguosiu...........ko gero pas mane kokia zaraza isimete, lapukai viename siltnamio gale pradejo juoduoti, skubiai reikia koki fungicida nusipirkti..........bet jau daug pomidoru, nesinori paskui chemikalu valgyti....gal be chemikalu merginos koki kita gera priesnuodi galite pasakyti..........prasaauuuuuu
Atsakyti
Mano buvo pradeje juoduoti,tai as staigiai apskyniau tuos lapus ir dabar gi lyg toliau nejuoduoja.user posted image
Atsakyti
per karščius ir pas mane kiti žiedukai tušti, neužmezgę unsure.gif

jau po vieną kitą pomidorą valgom, bet salotom pasidaryt dar nėra ax.gif

AveM, pomidoriukai labai puikiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Tik va niekaip tie graziuolai neraudonuoja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 22, 11:42)
Mano buvo pradeje juoduoti,tai as staigiai apskyniau tuos lapus ir dabar gi lyg toliau nejuoduoja.user posted image

Labai gražūs ir sveiki ,bejokių ligų atrodantys pomidorai 4u.gif
Atsakyti
Aciu,tfu tfu tfu,kol kas gi nepuola dar pomidoriuku ligos.Gal jau taip ir isgyvensim be rupesciu.
Atsakyti