pirmus metus auginu pomidorus..............principus ir teorija zinau, o del praktikos reiketu pasigincyti........
tai va gi noriu paklausti tu kurios jau ne pirmi metai augina pomidorus..........
siemet birzelis labai lietingas, ir tu vabaliuku, bituciu dulkintoju siltnamyje labai mazai.........ka darote, kad pomidorai labiau megztu?
as kiekviena vakara praeinu pro siltnami ir papurtau pomidorus arba per ziedus su delnais pravaziuoju.........dar pakabinau medaus korio gabaliuka vaiku nulaizyta........
As tai dar galvoju jog priklauso nuo klimato.As kai gyvenau Vilniuje,parvaziuodavau i namus cia viskas dviem savaitem veluodavo,nors tu kaip nori priziurek.Siemet kaunieciai buvo atvaziave pavasari pirkti sunyciu,stebejosi jog pas mus dar niekas nezydi,o gausybe sniego.Na suprantama jei siltnamis yra erdvus ir sildomas,tai galima pagreitinti procesa.
QUOTE(satanele @ 2009 07 20, 16:20)
Stebiuosi ir aš kad valgo pilnumoje,ir dar vakuoja žiemai,gal aš manau šildomi šiltnamiai arba veislė ,nieko nesuprantu
Manau esmė tame, kad sėti reikia labai anksti vasario pabaigoje, tada ir dera anksti + reikia rinktis ankstyvesnės veislės pomidorus
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2009 07 20, 16:31)
pirmus metus auginu pomidorus..............principus ir teorija zinau, o del praktikos reiketu pasigincyti........
tai va gi noriu paklausti tu kurios jau ne pirmi metai augina pomidorus..........
siemet birzelis labai lietingas, ir tu vabaliuku, bituciu dulkintoju siltnamyje labai mazai.........ka darote, kad pomidorai labiau megztu?
as kiekviena vakara praeinu pro siltnami ir papurtau pomidorus arba per ziedus su delnais pravaziuoju.........dar pakabinau medaus korio gabaliuka vaiku nulaizyta........
Pomidorai savidulkiai nieko daryti nereikia.Nereikia jiems bitučių .
na man tai patinka tuos maziukus auginti bent del idomumo ir uzkoncervuoti galima graziai tik nebutina ju begale auginti
Na, mano pomidorų daigai RYČIAI pirkti pas bobulką.... sodinau gegužės viduryje į šiltnamį.Pomidorai nėra dideli, bet žiauriai daug..... Gal jie ankstyvi, nežinau