NA VA NUSKYNIAU AS SIANDIEN E POMIDORIUKUS 3 GELTONUS VEISKE VADINASI MAMA DAVE IR VIENAS RAUDONAS TAJFUN,IR DAR PADARIAU 2 MINUCIU FOTO SESIJA NES TIK TIEK LAIKO TUREJAU REIKEJO BEKT I MASINA KOL LIUTIS NEPRASIDEJO
GELTINIUKAI NEZINIUKAI I NENURAVETA ZOLYTES PRASAU NEZIURETI TIESIOG IKI SENOKAI BUVAU NUVAZIAVUS IKI JO
TAJFUN PIRMAS IS MANO VEISLINUKU
O CIA DAUGIAU NUOTRAUKYCIU IR VEISLIUPOMIDORIUKAI
QUOTE(meduliukas @ 2009 07 18, 16:08)
As gerai nepamenu, lygtai pries pora savaiciu purskiau O dabar tik nuskyniau pomidorus, tai del visa ko nuploviau su laseliu muilo ir pamirkiau sudytam vandenuke, sako taip neutralizuojami chemikalai.
nu taip nenoriu tos chemijos, bet jauciu teks
Oi, merginos jūs čia laukiat prinokusių, o aš savo Ryčius jau baigiu nuskinti, prisivalgėm, žiemai užvakavau.Dar kažkokie pomidorai tik tik raudonuoja.... bus vėliau.Dabar persimečiau "ant " baklažanų ( mano dar tik žydi), vat, prisidariau baklažanų ikros.... ir kertu prie kompo...
QUOTE(Perlen @ 2009 07 19, 21:27)
aha as ir juokiausi kad pomidoriukas su pimpaliuku
o tas siltnamis ne vien mano su anyta per puse dalinuos o kitais metais savo statysiu
mano betalux jau neatlaiko vaisiu, sakos svyra, linksta, pradejo sirpt polset. vynuoginiai, red cherry (nors vaisiai tai labai maziukai ir tikrai nelaukiau be rugpjucio sirpimo ju), prasideda man gyvenimas as juk pomidorine
QUOTE(viktner @ 2009 07 19, 18:56)
Oi, merginos jūs čia laukiat prinokusių, o aš savo Ryčius jau baigiu nuskinti, prisivalgėm, žiemai užvakavau.Dar kažkokie pomidorai tik tik raudonuoja.... bus vėliau.Dabar persimečiau "ant " baklažanų ( mano dar tik žydi), vat, prisidariau baklažanų ikros.... ir kertu prie kompo...
Vau taip greitai ,tai jūsų šiltnamis tikriausiai šildomas,kad taip anksti užderėjo arba veislė gera,kitą met neaugisiu jokių vynuoginių vyšninių pasižiūrėti gražu ,o naudos jokios,gal tik dabar šneku kol derliaus dar nėra
QUOTE(AveM @ 2009 07 20, 12:07)
Maniskiai nenoksta,kagi teks laukti.Vakar paciu laiku dar spejau uzdaryti,bet jei nebuciau buvusi namuose butu nunese siltnami.Salia esanciam miske vejas isvarte didziausius medzius,sienas kaimynu buvo kupetose,tai isnesiojo po visa pieva.
Mes jau nuo liepos pradžios kertam pomidorus ir užvakavau savo sultyse, nes visi pomidoriniai esame be jų negalim jau ir vėlyvieji žali gražūs riokso
QUOTE(Militux @ 2009 07 20, 16:18)
Mes jau nuo liepos pradžios kertam pomidorus ir užvakavau savo sultyse, nes visi pomidoriniai esame be jų negalim jau ir vėlyvieji žali gražūs riokso
Kokią rūrį auginate ,ir koks šilnamis?