Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

NA VA NUSKYNIAU AS SIANDIEN E POMIDORIUKUS 3 GELTONUS VEISKE VADINASI MAMA DAVE lotuliukas.gif IR VIENAS RAUDONAS TAJFUN,IR DAR PADARIAU 2 MINUCIU FOTO SESIJA NES TIK TIEK LAIKO TUREJAU ax.gif REIKEJO BEKT I MASINA KOL LIUTIS NEPRASIDEJO

user posted imageGELTINIUKAI NEZINIUKAI blush2.gif I NENURAVETA ZOLYTES PRASAU NEZIURETI TIESIOG IKI SENOKAI BUVAU NUVAZIAVUS IKI JO blush2.gif
user posted imageTAJFUN PIRMAS IS MANO VEISLINUKU bigsmile.gif

O CIA DAUGIAU NUOTRAUKYCIU IR VEISLIUPOMIDORIUKAI bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 19 liepos 2009 - 14:18
Grazu,taip ir norisi nusiskinti prinokusi pomidora. ax.gif
O as laistau siltnami ir juokiuosi,jei neparaudonuos,tai nuo tokio karscio pomidorai issitroskins. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 07 18, 16:08)
As gerai nepamenu, lygtai pries pora savaiciu purskiau g.gif  g.gif O dabar tik nuskyniau pomidorus, tai del visa ko nuploviau su laseliu muilo ir pamirkiau sudytam vandenuke, sako taip neutralizuojami chemikalai. g.gif

nu taip nenoriu tos chemijos, bet jauciu teks verysad.gif
Atsakyti
zylute81 nemažas pas tave šiltnamis,ir gražūs pomidorai 4u.gif
šiandien vėl tris parnešiau,bet norisi dar,ir dar lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 19 liepos 2009 - 16:28
Oi, merginos jūs čia laukiat prinokusių, o aš savo Ryčius jau baigiu nuskinti, prisivalgėm, žiemai užvakavau.Dar kažkokie pomidorai tik tik raudonuoja.... bus vėliau.Dabar persimečiau "ant " baklažanų ( mano dar tik žydi), vat, prisidariau baklažanų ikros.... ir kertu prie kompo...
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 19, 15:16)

user posted imageTAJFUN PIRMAS IS MANO VEISLINUKU bigsmile.gif
POMIDORIUKAI bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif Senai čia buvau,bet koks fainas pomidoriukas su pimpaliuku ,tai negaliu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 07 19, 21:27)
Sveikos 4u.gif  Senai čia buvau,bet koks fainas pomidoriukas su pimpaliuku ,tai negaliu  user posted image

aha as ir juokiausi kad pomidoriukas su pimpaliuku lotuliukas.gif

o tas siltnamis ne vien mano su anyta per puse dalinuos o kitais metais savo statysiu bigsmile.gif
Atsakyti
mano betalux jau neatlaiko vaisiu, sakos svyra, linksta, pradejo sirpt polset. vynuoginiai, red cherry (nors vaisiai tai labai maziukai ir tikrai nelaukiau be rugpjucio sirpimo ju), prasideda man gyvenimas biggrin.gif as juk pomidorine
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 07 19, 18:56)
Oi, merginos jūs čia laukiat prinokusių, o aš savo Ryčius jau baigiu nuskinti, prisivalgėm, žiemai užvakavau.Dar kažkokie pomidorai tik tik raudonuoja.... bus vėliau.Dabar persimečiau "ant " baklažanų ( mano dar tik žydi), vat, prisidariau baklažanų ikros.... ir kertu prie kompo...

Vau taip greitai ,tai jūsų šiltnamis tikriausiai šildomas,kad taip anksti užderėjo arba veislė gera,kitą met neaugisiu jokių vynuoginių vyšninių pasižiūrėti gražu ,o naudos jokios,gal tik dabar šneku kol derliaus dar nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskiai nenoksta,kagi teks laukti.Vakar paciu laiku dar spejau uzdaryti,bet jei nebuciau buvusi namuose butu nunese siltnami.Salia esanciam miske vejas isvarte didziausius medzius,sienas kaimynu buvo kupetose,tai isnesiojo po visa pieva. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 20, 12:07)
Maniskiai nenoksta,kagi teks laukti.Vakar paciu laiku dar spejau uzdaryti,bet jei nebuciau buvusi namuose butu nunese siltnami.Salia esanciam miske vejas isvarte didziausius medzius,sienas kaimynu buvo kupetose,tai isnesiojo po visa pieva. doh.gif

Mes jau nuo liepos pradžios kertam pomidorus ir užvakavau savo sultyse, nes visi pomidoriniai esame be jų negalim ax.gif jau ir vėlyvieji žali gražūs riokso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2009 07 20, 16:18)
Mes jau nuo liepos pradžios kertam pomidorus ir užvakavau savo sultyse, nes visi pomidoriniai esame be jų negalim ax.gif jau ir vėlyvieji žali gražūs riokso ax.gif

Kokią rūrį auginate ,ir koks šilnamis? g.gif
Atsakyti