Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Vakar ir aš laisčiau dilgėlytėm pomidorus,bet smavė neišpasakyta lotuliukas.gif
Atsakyti
nuvaziavau as isavo si;ltnami kur pas anyta tai vaje pomidorai jau iki lubu uzauge ir pomidiriuku jau daug ir viena geltona jau nuskynem ir suvalgem i princese kokias kekes krauna ir kriausiniai prikrove ten pas mane visokiu rusiu net visu nepamenu tik gaila fotiko nepasiemiau reikes kita kart nulekt fotosesija padaryti ir rusis susirasyti smile.gif
Atsakyti
Princesė,ir pas mane neblogai atrodo su pomidoriukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2009 07 16, 18:45)
Lieju pakaitom su raugintom srutom, bet matyt yra dar kažkokių priežaščių.  g.gif Kuo daugaiu skaitinėju, tuo aiškiau darosi.  g.gif

O negali nuti taip, kad jie vien azotines trasas gauna, tada i lapus eina, bet nemezga.
Atsakyti
Maniskis stovi vietoje dabar jau pomidoru daug,bet kada raudonuos ne nezinau.
Gali buti,kad liejame vienomis trasomis,o jiems truksta dar kazko,gal kokiais kiausiniu lukstais palieti.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 17, 09:39)
,gal kokiais kiausiniu lukstais palieti.

Reikės pabandyti ir lukštų turiu pasirinkusi. Dar kažkur skaičiau kad bananų žievės paraugtos irgi tinka.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 16, 15:57)
sakyčiau, tik medžiagų ir trūksta. Su kiekvienu laistymu reikia tręšti.

Na čia gal visi su skirtingomis problemomis susiduria g.gif Maniškiai tik kokių dilgėlių kartais gauna, bet nesiskundžia, o va kad į šviesą linksta kaip kokie, ta faktas...
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 17, 08:39)
Maniskis stovi vietoje dabar jau pomidoru daug,bet kada raudonuos ne nezinau.
Gali buti,kad liejame vienomis trasomis,o jiems truksta dar kazko,gal kokiais kiausiniu lukstais palieti.

Nu mano jau siaip taip prasilauze - pradejo raudonuoti, siandien skinsim 6 raudonus, prisirpusius grazuoliukus, tik pirma foto padarysiu biggrin.gif

Labai didelis ACIU Regilai ir kitoms uz patarimus, lygtai pavyko sustabdyti liga, dar vieno pomidoro kotuka patepsiu siek tiek grynu previkuru, mazu lasiuku, nes maciau ties raisteliu tokia deme slapiuojancia ir rodos kuriam laikui ramu, ale bijau is namu isvaziuoti, vel kas uzkalbes mano pomidoriukus unsure.gif tongue.gif
Atsakyti
na mes jau suvalgem kokiu 20 savo pomidoru, bet siaip nelabai daug primegzta, savaite buvom isvaziave tai perkaito gal, daug radau nukritusiu ziedu, na ir eme raitytis lapai sad.gif ale skainiojau baisiausius ar kokius parudavusius, karta purskiau pienu su jodu, zodziu tikiuosi geriausio, o vakar atvaziavom pas mama i svecius, cia pomidoru jau krepsi pilna nuskynem, taip skaaaniai paniamniojom, bet vat jos vos ne puse pomidoru kazkuo serga, lapai nudziuve demeti, o ji nesuka galvos, sako kas met taip buna, lieka tik pomidorai be lapu, bet tai dzin, sunoksta ir taip. tai dabar galvoju, jei taip zmogus sako ir yra su patirtim, tai gal nereikia taip labai panikuoti del ligu ? ar liga ligai nelygu ?
Atsakyti
Tai kad turbut ligos visos skirtingos,mano irgi beveik kiekvieni metai pasiplemuoja lapai,isskinu as juos ,taip ir sunoksta pomidorai be lapu.Bet buna juk pas kitas nuo ligos augalas sunyksta. ax.gif
Atsakyti
Galiu pasigirti ,nuskynėm vakarienei 4 pomidorus,pasidarėm salotų ,bet nemaišėm su pirktiniais,tai skonis thumbup.gif
Atsakyti
As vis pasiziuriu kiekviena diena deja pomidoru prisimezge nemazai,o raudonuoti nesiruosia.
Atsakyti