mano raudoną pomidorą kažkas nukniaukė....
eina sau!
Ne savi...
QUOTE(liūtuke @ 2009 07 14, 14:48)
Jei tiki liaudiškom priemonėm, rašyk i až parašysiu receptą
Aišku tikime.Rašyk gal kas naujo,užsirašysiu į savo sąsiuvinį .
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 14, 16:32)
Kaip tai suprasti nukniauke,kas nors is svetimu pavoge.
QUOTE(AveM @ 2009 07 14, 21:22)
Kaip tai suprasti nukniauke,kas nors is svetimu pavoge.
nu jo, yra toks pamišęs žmogelis, mano pelargonijas laisto (bele kaip, nupūdė), kardelius tik išdygusius apėjo kauptuku, nukapojo viršūnėles, vilkdalgius kauptuku irgi pakapojo, raganę išrovė... šiltnamis mano tai spynele užrakintas, nuo jo
bet tokiam karšty tai teko palikti atidarytą. Grįžau šiandie iš darbų, kelionių, žiūriu- nėr pomidoro! Pačio pirmojo raudono. Jau aišku, kieno darbas
o žmogelis pamišęs, jam pagal mėnulio fazes ir pavasario laikus užeina
QUOTE(vassara @ 2009 07 14, 11:16)
as labai atsiprasau, bet vel su savo ligom ateinu
kodel man jie toliau sekmingai gelsta/ruduoja? nors ir nupurksti fungicidu
kodel man jie toliau sekmingai gelsta/ruduoja? nors ir nupurksti fungicidu
Nežinau kodėl,bet ir pas mane vazoniniai tokoie,aš jau suvalgiau vieno vazoninuko derlių
eina sau MIKUOTUKE tenpas jus koks kaimynas taip darbuojasi
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 14, 22:18)
eina sau MIKUOTUKE tenpas jus koks kaimynas taip darbuojasi
Ne visai kaimynas, bet atseit taip ir įkyrus, neklauso, kai bari, mat, padėti nori... tenka policija grasinti, tai NET mėnesį buvo ramu (pomidorai užaugo nenulaužti ir kardeliai išaugo ) o dabar jis už tą gerumą žiū mėtų pasiskynęs (negaila, ale neatsiklausus - vagystė ) ir pomidoro nėr
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 14, 11:52)
Ar man atrodo,ar lapų nepalikote?tai kaip subrandins tuos vaisiukus?Aš irgi tokius auginu.
Ot ir nezinau, tik pirmi metai juos auginu, o taip lapu daug buvo praeiti jau sunku buvo ir tamsu, tai kai dejau ir nuvariau labai daug
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 14, 22:37)
Ne visai kaimynas, bet atseit taip ir įkyrus, neklauso, kai bari, mat, padėti nori... tenka policija grasinti, tai NET mėnesį buvo ramu (pomidorai užaugo nenulaužti ir kardeliai išaugo ) o dabar jis už tą gerumą žiū mėtų pasiskynęs (negaila, ale neatsiklausus - vagystė ) ir pomidoro nėr
Tai reikia tvora tvert ir elektra pajungt kad neperliptu...
QUOTE(satanele @ 2009 07 14, 22:15)
Nežinau kodėl,bet ir pas mane vazoniniai tokoie,aš jau suvalgiau vieno vazoninuko derlių
na as suvalgiau tik viena pomidora, buvo ziauriai skanus, bet kiti jau irgi rausta tikiuosi kiti spes uzaugti iki kol visas krumas nunyks aisku, butu smagu kad jis nenunykt, o atsigautu ir duotu daugiau derliaus
QUOTE(daivasen @ 2009 07 14, 22:50)
Tai reikia tvora tvert ir elektra pajungt kad neperliptu...
Ir tiesiu taikymu į policiją... Realiai net elektrinio piemens negali kieme palei tvorą paleist (pvz kad šuo nepabėginėtų)
Aš tai bijau ką sakyt ar girtis. Na vienų laukiu nokimo, kitų dar tik žydėjimo Uf, kur tos kantrybės nusipirkt?
uzpuole mano pomidorus liga , bet patys vaisiai dar grazus. Kad nors siti sunoktu tai mum sociai, dar ir liktu. Bet galvoju, tai kitais metais vel ta pati liga uzpult gali, o kaip dezindekuot galima butu siltnami is lanku?
QUOTE(Vessta @ 2009 07 14, 23:25)
uzpuole mano pomidorus liga , bet patys vaisiai dar grazus. Kad nors siti sunoktu tai mum sociai, dar ir liktu. Bet galvoju, tai kitais metais vel ta pati liga uzpult gali, o kaip dezindekuot galima butu siltnami is lanku?
rudenį išpurenti žemę, žiemą palikti pravirą, kad šaltis kuo labiau veiktų, o pavasarį ansti sieros dūmadėžę naudoti turėtų padėti