Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Aš tai jau pomidorų stiebų viršūnes nukirpau.....
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 14, 07:58)
Kazkaip nepasizymejau kai sodinau,bet itariu,kad cia bus PROMYK
user posted image

As auginu - vaizdelis tas pat, lapu nera o jau pomidoru ir ziedu thumbup.gif
Atsakyti
as labai atsiprasau, bet vel su savo ligom ateinu doh.gif
kodel man jie toliau sekmingai gelsta/ruduoja? nors ir nupurksti fungicidu unsure.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 07 13, 18:37)
Pas mane keli labai jau zydi ir ar imanoma kad visi ziedai vaisius uzmegstu?
user posted image

Ar man atrodo,ar lapų nepalikote?tai kaip subrandins tuos vaisiukus?Aš irgi tokius auginu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 14, 07:58)
Kazkaip nepasizymejau kai sodinau,bet itariu,kad cia bus PROMYK

labai gražūs, o kiek žiedų wub.gif
aš apie tokius negirdėjus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 07 14, 11:16)
as labai atsiprasau, bet vel su savo ligom ateinu  doh.gif
kodel man jie toliau sekmingai gelsta/ruduoja? nors ir nupurksti fungicidu  unsure.gif
user posted image
user posted image

Pas mane, kur auga vazonuose irgi panašiai atrodo, gal trūksta kokių trašų.
Atsakyti
QUOTE(martam @ 2009 07 14, 12:55)
Pas mane, kur auga vazonuose irgi panašiai atrodo, gal trūksta kokių trašų.

as juos laistau akvariumo vandeniu ir tresiu laiks nuo laiko dilgelem unsure.gif tai kaip ir neturetu trukti nieko. nebeismanau ka daryti. viena siandien jau ismeciau lauk...
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 07 14, 10:16)
as labai atsiprasau, bet vel su savo ligom ateinu  doh.gif
kodel man jie toliau sekmingai gelsta/ruduoja? nors ir nupurksti fungicidu  unsure.gif

Nžn, ar teisingai supratau, bet po purškimo kas parudavę neatsistato, svarbu, kad buvę sveiki neruduotų + jei 1 purškimo neužteko, reikia pakartoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 14 liepos 2009 - 13:21
QUOTE(liūtuke @ 2009 07 14, 14:20)
Nžn, ar teisingai supratau, bet po purškimo kas parudavę neatsistato, svarbu, kad buvę sveiki neruduotų + jei 1 purškimo neužteko, reikia pakartoti

na ta tai suprantu, bet kad situacija kaip ir nelabai keiciasi, buves sveikas pomidoras pradejo gelsti. o purskiau jau tris kartus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 07 14, 13:39)
na ta tai suprantu, bet kad situacija kaip ir nelabai keiciasi, buves sveikas pomidoras pradejo gelsti. o purskiau jau tris kartus.  unsure.gif

Jei tiki liaudiškom priemonėm, rašyk i až parašysiu receptą 4u.gif
Atsakyti
Ir as noriu pasigirti savo derliumi balkone. Esu pasodinusi 6 daigus ir ziuriu kad jau 6 mazi pomidoriukai sirpsta, 1 jau nuskyniau vakr ir suvalgiau. pomidoru veisles nepamenu tik zinau ant pakelio uzrasyta buvo - vidutinio ankstyvumo ir svoris vaisiu 15-20 g. Tai jie tokie mazuciai ir yra - vyszniniai ar vynuoginiai kaip vadinasi nepamenu.
Atsakyti
Chm nepamenu,bet lyg kažkas ir rašė dėl ko pavytusios pomidorų viršūnėlės,laistau tikrai nedažnai,kas 4-5 dienas ir gausiai,jei nesaulėta tai ir dar rečiau,pavytusios tik geltonų smuliavaisių pomidorų viršūnėlės?
Atsakyti