Aš tai jau pomidorų stiebų viršūnes nukirpau.....
QUOTE(AveM @ 2009 07 14, 07:58)
As auginu - vaizdelis tas pat, lapu nera o jau pomidoru ir ziedu
as labai atsiprasau, bet vel su savo ligom ateinu
kodel man jie toliau sekmingai gelsta/ruduoja? nors ir nupurksti fungicidu
QUOTE(daivasen @ 2009 07 13, 18:37)
Ar man atrodo,ar lapų nepalikote?tai kaip subrandins tuos vaisiukus?Aš irgi tokius auginu.
QUOTE(AveM @ 2009 07 14, 07:58)
Kazkaip nepasizymejau kai sodinau,bet itariu,kad cia bus PROMYK
labai gražūs, o kiek žiedų
aš apie tokius negirdėjus
QUOTE(vassara @ 2009 07 14, 11:16)
Pas mane, kur auga vazonuose irgi panašiai atrodo, gal trūksta kokių trašų.
QUOTE(martam @ 2009 07 14, 12:55)
Pas mane, kur auga vazonuose irgi panašiai atrodo, gal trūksta kokių trašų.
as juos laistau akvariumo vandeniu ir tresiu laiks nuo laiko dilgelem tai kaip ir neturetu trukti nieko. nebeismanau ka daryti. viena siandien jau ismeciau lauk...
QUOTE(vassara @ 2009 07 14, 10:16)
Nžn, ar teisingai supratau, bet po purškimo kas parudavę neatsistato, svarbu, kad buvę sveiki neruduotų + jei 1 purškimo neužteko, reikia pakartoti
QUOTE(liūtuke @ 2009 07 14, 14:20)
Nžn, ar teisingai supratau, bet po purškimo kas parudavę neatsistato, svarbu, kad buvę sveiki neruduotų + jei 1 purškimo neužteko, reikia pakartoti
na ta tai suprantu, bet kad situacija kaip ir nelabai keiciasi, buves sveikas pomidoras pradejo gelsti. o purskiau jau tris kartus.
QUOTE(vassara @ 2009 07 14, 13:39)
na ta tai suprantu, bet kad situacija kaip ir nelabai keiciasi, buves sveikas pomidoras pradejo gelsti. o purskiau jau tris kartus.
Jei tiki liaudiškom priemonėm, rašyk i až parašysiu receptą
Ir as noriu pasigirti savo derliumi balkone. Esu pasodinusi 6 daigus ir ziuriu kad jau 6 mazi pomidoriukai sirpsta, 1 jau nuskyniau vakr ir suvalgiau. pomidoru veisles nepamenu tik zinau ant pakelio uzrasyta buvo - vidutinio ankstyvumo ir svoris vaisiu 15-20 g. Tai jie tokie mazuciai ir yra - vyszniniai ar vynuoginiai kaip vadinasi nepamenu.
Chm nepamenu,bet lyg kažkas ir rašė dėl ko pavytusios pomidorų viršūnėlės,laistau tikrai nedažnai,kas 4-5 dienas ir gausiai,jei nesaulėta tai ir dar rečiau,pavytusios tik geltonų smuliavaisių pomidorų viršūnėlės?