Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Pas mane irgi viena kazkokia rusis labai gausiai zydi,tik idomu ar tiek jau pomidoru bus kiek ziedu.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 13, 19:38)
daivasen, satanėle, na tai kitąmet ir aš tada vyšninius auginsiu, nes tooooks žydėjimas, kad alpstu pamačius  blink.gif  doh.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif atrodo tikrai įspūdingai thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites "Promyk",kuri nors auginat. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 13, 21:25)
Mergaites "Promyk",kuri nors auginat. g.gif

Aš ne rolleyes.gif
Atsakyti
PAGALIAU... Ilgas triūsas ir laukimas..pagaliau nuskynėm pirmuosius 5 pomidorus.. gardūs.. be proto gardūs... wub.gif ir net po dirbtinio apdulkinimo agurkus kelis turim..
mano minėti pomidorų apačių rudavimai liovėsi po kiaušinio lukštų pribarstymo, po dirvožemio drėgmės palaikymo.. Deja, tokia žiedų gausybe, kaip kad daivasen fotkėse, pasigirt nebegaliu - manau, kad dalis jų per karščius tiesiog nudegė, bet žaliuojančių dideliųųųųų pomidorų tikrai daug...
be prot laukiu malachitovskaja škatulka ir triufelių prinokimo...
Atsakyti
Ratuto,saunu. 4u.gif
Atsakyti
Byrėjo žiedukai ir pas mane,kaip supratau nuo kaitros rolleyes.gif
Atsakyti
Na manau kad kai kurie ziedai ir nukris,nes kai tiek zydi visi tikrai nevirs pomidorais.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

vis paskaitinėju apie jūsų džiaugsmus ir bėdas laukiant pomidorų derliaus blush2.gif aš ir nesulaukiu, kada sunoks pirmieji pomidoriukai rolleyes.gif auginu ir princesę, japoninį triufelį, malachitovają škatulką ir daug kitų bigsmile.gif bet dar nei vienas neraudonuoja ax.gif

per karščius ir pas mane žiedeliai byrėjo, kiek žydėjo, tiek tikrai pomidorų nebus schmoll.gif

daivasen, kokie puikūs pomidoriukai, kiek žiedų bigsmile.gif

ratuto, sveikas pavydas apėmė, perskaičius apie suvalgytus pomidorus blush2.gif
Atsakyti
O as sianakt sapnavau,kad siltnamyje nunoke du geltoni pomidorai ir as juos fotkinu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 13, 21:40)
Pas mane irgi viena kazkokia rusis labai gausiai zydi,tik idomu ar tiek jau pomidoru bus kiek ziedu.

Man atrodo, aš panašių turiu. Dabar išaugę maždaug po 1,5 metro ir išleidę po 4 - 5 žiedų vėduokles, kuriose po kokia 30 - 40 žiedų doh.gif Malonu į juos žiūrėti, bet mane jau baimė ima, ar suspės iki rudens nunokinti visus pomidorus unsure.gif
tfu 3x, bet žiedai nebyra.. mezga mezga mezga yu.gif

che, ir jau du pomidorai - augalai pasiekė šiltnamio stogą (apie 1,6 m vienoj pusėj). Būtų buvę pasodinti kitoje, aukštojoje pusėje, galėtų iki maždaug 2,20 augti. Jau kirsiu viršūnę, bo dangus griūva rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkaip nepasizymejau kai sodinau,bet itariu,kad cia bus PROMYK
user posted image
Atsakyti