QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 13, 19:38)
daivasen, satanėle, na tai kitąmet ir aš tada vyšninius auginsiu, nes tooooks žydėjimas, kad alpstu pamačius
atrodo tikrai įspūdingai
PAGALIAU... Ilgas triūsas ir laukimas..pagaliau nuskynėm pirmuosius 5 pomidorus.. gardūs.. be proto gardūs... ir net po dirbtinio apdulkinimo agurkus kelis turim..
mano minėti pomidorų apačių rudavimai liovėsi po kiaušinio lukštų pribarstymo, po dirvožemio drėgmės palaikymo.. Deja, tokia žiedų gausybe, kaip kad daivasen fotkėse, pasigirt nebegaliu - manau, kad dalis jų per karščius tiesiog nudegė, bet žaliuojančių dideliųųųųų pomidorų tikrai daug...
be prot laukiu malachitovskaja škatulka ir triufelių prinokimo...
mano minėti pomidorų apačių rudavimai liovėsi po kiaušinio lukštų pribarstymo, po dirvožemio drėgmės palaikymo.. Deja, tokia žiedų gausybe, kaip kad daivasen fotkėse, pasigirt nebegaliu - manau, kad dalis jų per karščius tiesiog nudegė, bet žaliuojančių dideliųųųųų pomidorų tikrai daug...
be prot laukiu malachitovskaja škatulka ir triufelių prinokimo...
Sveikos, mergaitės
vis paskaitinėju apie jūsų džiaugsmus ir bėdas laukiant pomidorų derliaus aš ir nesulaukiu, kada sunoks pirmieji pomidoriukai auginu ir princesę, japoninį triufelį, malachitovają škatulką ir daug kitų bet dar nei vienas neraudonuoja
per karščius ir pas mane žiedeliai byrėjo, kiek žydėjo, tiek tikrai pomidorų nebus
daivasen, kokie puikūs pomidoriukai, kiek žiedų
ratuto, sveikas pavydas apėmė, perskaičius apie suvalgytus pomidorus
vis paskaitinėju apie jūsų džiaugsmus ir bėdas laukiant pomidorų derliaus aš ir nesulaukiu, kada sunoks pirmieji pomidoriukai auginu ir princesę, japoninį triufelį, malachitovają škatulką ir daug kitų bet dar nei vienas neraudonuoja
per karščius ir pas mane žiedeliai byrėjo, kiek žydėjo, tiek tikrai pomidorų nebus
daivasen, kokie puikūs pomidoriukai, kiek žiedų
ratuto, sveikas pavydas apėmė, perskaičius apie suvalgytus pomidorus
QUOTE(AveM @ 2009 07 13, 21:40)
Pas mane irgi viena kazkokia rusis labai gausiai zydi,tik idomu ar tiek jau pomidoru bus kiek ziedu.
Man atrodo, aš panašių turiu. Dabar išaugę maždaug po 1,5 metro ir išleidę po 4 - 5 žiedų vėduokles, kuriose po kokia 30 - 40 žiedų Malonu į juos žiūrėti, bet mane jau baimė ima, ar suspės iki rudens nunokinti visus pomidorus
tfu 3x, bet žiedai nebyra.. mezga mezga mezga
che, ir jau du pomidorai - augalai pasiekė šiltnamio stogą (apie 1,6 m vienoj pusėj). Būtų buvę pasodinti kitoje, aukštojoje pusėje, galėtų iki maždaug 2,20 augti. Jau kirsiu viršūnę, bo dangus griūva