Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Pasėdėsiu atsipūsiu,ir eisiu žiūrėti savo pomidorų, bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai negaliu atsigrožėti pomidoro "Green zebra" žiedais bigsmile.gif Jie tokie šviesūs, truputį su žalsvumu, tokie vos ne pilnaviduriai, kažkas nuostabaus wub.gif Greičiau užmegztų kokį žalią dryžuotuką.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 07 03, 19:39)
Aš tai negaliu atsigrožėti pomidoro "Green zebra" žiedais  bigsmile.gif  Jie tokie šviesūs, truputį su žalsvumu, tokie vos ne pilnaviduriai, kažkas nuostabaus  wub.gif  Greičiau užmegztų kokį žalią dryžuotuką.

gal foto kokią padarytum? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Taip,gal galima ir mums ta grozybe pamatyti. ax.gif
Atsakyti
Mikuotuk, ačių už temelę 4u.gif

Džiaugiaus džiaugiaus savo dideliais, gražiais, gausiais pomidorais... ajazaw, miargai, kiba pati juos nužiūrėjau..
user posted image
(tą geltoną nukandau aš, ne kokie vabalai).. bet va, trejų skirtingų rūšių ir va taip vat... ir daug tokių doh.gif )

(OF TOPIKAS, bet gal kas žinos ant staigiųjų - iš 6 agurkų daigų šiltnamy jau praradau gal 50 agurkiukų, t.y. neturiu ni vieno. Sužydi, užsimezga, ūgteli iki kokių 2 cm ir nunyksta kartu su žiedu.. Ne, nu joki palki.. kiek galiu pirkt..savo jau noris...)
KAS GI MAN DABAR YR?
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 07 03, 20:37)
Mikuotuk, ačių už temelę 4u.gif

Džiaugiaus džiaugiaus savo dideliais, gražiais, gausiais pomidorais... ajazaw, miargai, kiba pati juos nužiūrėjau..
user posted image
(tą geltoną nukandau aš, ne kokie vabalai).. bet va, trejų skirtingų rūšių ir va taip vat... ir daug tokių  doh.gif )

(OF TOPIKAS, bet gal kas žinos ant staigiųjų - iš 6 agurkų daigų šiltnamy jau praradau gal 50 agurkiukų, t.y. neturiu ni vieno. Sužydi, užsimezga, ūgteli iki kokių 2 cm ir nunyksta kartu su žiedu.. Ne, nu joki palki.. kiek galiu pirkt..savo jau noris...)
KAS GI MAN DABAR YR?

O čia tai kžkas baisaus blink.gif
Atsakyti
Ratuto uzjauciu,dievuleliau tokie vaisiai ir negalima valgyti.Cia pomidoru SAUSLIGE.Laikyk siltnami kiek imanoma sausiau,esant dregmei labai greitai plinta si liga.O cia kiek zinau jau turbut reikejo is anksciau purksti fungicidais,dabar ne nezinau ka patarti.
Atsakyti
O kaskelinta diena jus laistot šiltnamį dabar per karščius,kaip žinoti kada juos laistyti g.gif
Atsakyti
AVEM, O žiek ką radau kątik mūsų Regilos Loretos soduose:

Viršūninis vaisių puvinys. Šios ligos priežastis nėra tiksliai įminta. Spėjama, kad dėl nepakankamo augalo aprūpinimo vandeniu. Gali būti, kad kelios ligos priežastys sukelia vienodus ligų požymius. Ligos požymiai pasirodo žaliuosiuose vaisiuose. Tokio vaisiaus viršūnėje atsiranda maža, vandeninga dėmelė. Vėliau padidėja, paruduoja, įdumba, tuo aiškiai atsiribodama nuo sveikų audinių. Ligoti vaisiai nustoja augti ir dažnai neprinokę nukrenta.
Kaip kovoti? Vaisių mezgimo ir nokimo metu reikia pomidorus aprūpinti reikiamu vandens kiekiu. Purškimas Bordo skysčiu ar kita priemone irgi duoda gerų rezultatų.

http://www.sodai.lie...aipsniai23.html

tai kaip dabar žinot - perlaistau a nedalaistau?

REGIILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... GELBĖK VAIKUS SAVO...
Atsakyti
As retai laistau,kas trecia ketvirta diena.Pasiziuriu i zeme po jais ,pasiziuriu kaip jie jauciasi ,jei jau truputi i vakara palepe tai kita ryta laistau.
Papildyta:
Bet taviskiai ne su puslele ir nenukrenta,o puikiausiai noksta su juoda deme,tai yra sauslige.Bet as kalbejau ne apie paciu pomidoru laistyma,o apie vedinima,kad nesusidarytu siltnamyje rukas, dregme, lasai kenkentys pomidorams.Man cia visdelto daugiau panasu i sauslige,nes vienas juk jau prinokes.O ten kuria tu radai liga,juk pomidorai nukrenta.
Atsakyti
niu vel ateinu doh.gif
aptikau kad pas mane beveik visi pomidorai turi tokiu lapu doh.gif kas cia???
user posted image
user posted image
ir va tokie ziedziukai. nugelsta neissiskleide ir nukrenta doh.gif
user posted image
prasau patarkit unsure.gif
Atsakyti
Negaliu tiksliai pasakyti,bet cia turbut rudoji demetlige,nes jinai butent ta liga,kuri kenkia ir ziedams.Patarimas kuo greiciau isskink visus pazeistus lapus ir ziedus,ir pursk fungicidais.
Atsakyti