Nu nezinau ar cia gausis ta nuotrauka, o del skruzdeliu siandien isitikinau kad tikrai jom netrukdo pomidoru lapu kvapas. Turejau tokia kruvele priskynus lapu ir tu is pazastu priskainiotu atzalu, ji stovejo siltnami kokas 2 sav. Paskaiciau kad butina isnest del ligu, tai kai pakeliau tai pabiro visas skruzdelynas su kausinukais ir pan...
Papildyta:
Nu ir neikele nuotraukos tik uzrasa...
Nu nemazas tas mano siltnamis, kai vyro vis prasiau ir prasiau, kad pastatytu tai jis man kaip koki kluona dejo negailedamas manes. O del to aukscio tai nezinau, man sake kad sitie vysniniai auga neauksti, o pas mane jie auga ir nezada sustot, jau kai kurie visai remiasi i stoga...
QUOTE(daivasen @ 2009 07 13, 16:47)
Nu nemazas tas mano siltnamis, kai vyro vis prasiau ir prasiau, kad pastatytu tai jis man kaip koki kluona dejo negailedamas manes. O del to aukscio tai nezinau, man sake kad sitie vysniniai auga neauksti, o pas mane jie auga ir nezada sustot, jau kai kurie visai remiasi i stoga...
Pernai turejau vysninius, tai ir auksti augo ir i ploti dvigubai nei paprasti dejo. Kas megsta konservuot, tai apsimoka augint, o ir i salotas grazu perpjovei i kelias dalis ir uztenka, grazu. Ir skanus buvo. Siais metais patingejau daigint, bandysiu kitais.
QUOTE(daivasen @ 2009 07 13, 18:37)
Tokius ir aš auginu,aš vadinu pricessa
vyšniniai ir pas mane jau aukšti,jau grit lubas sieks, okaip toliau ,kaip toj pasakoj apie pupa
QUOTE(daivasen @ 2009 07 13, 17:37)
Pas mane keli labai jau zydi ir ar imanoma kad visi ziedai vaisius uzmegstu?
Gausus žydėjimas žada gerą derlių
daivasen, satanėle, na tai kitąmet ir aš tada vyšninius auginsiu, nes tooooks žydėjimas, kad alpstu pamačius