Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

satanele jo noksta, snd pusryciam viena nuskyniau, vakare norejau nurakt, ale rupuze yra nemazas ir tep idomiai suauges tai be peilio koteliui nupjaut nieko nebus ir dar vienas pradeda, dar tik pradzia, o taip as ju laukiu 4u.gif

JUNIGEDA2 :lotuliukas:nera ko pavydet..o kad del saules as ir pamaniau...o kazin cia itakos neturi zeme, tresimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 07 10, 00:59)
satanele jo noksta, snd pusryciam viena nuskyniau, vakare norejau nurakt, ale rupuze yra nemazas ir tep idomiai suauges tai be peilio koteliui nupjaut nieko nebus ir dar vienas pradeda, dar tik pradzia, o taip as ju laukiu 4u.gif

JUNIGEDA2 :lotuliukas:nera ko pavydet..o kad del saules as ir pamaniau...o kazin cia itakos neturi zeme, tresimas? g.gif

nu bandyk nepavydet blush2.gif tik skina tik skanauja,o as.....i zalius ziuriu ,ziuriu verysad.gif
Atsakyti
As irgi i zalius tik ziuriu ziuriu,pririsau raudonu juosteliu,sakau gal greiciau noks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 10, 10:23)
As irgi i zalius tik ziuriu ziuriu,pririsau raudonu juosteliu,sakau gal greiciau noks. biggrin.gif

Geras,gal ir neblogas variantas biggrin.gif
Atsakyti
Mes jau kėkvieną dieną skiname.Labai skanūs black cherry.Sungold lygtais ir gold nugget.O didesni rūgštesni šiemet.Mažiukai tikrai pasiteisina,ankstyvas derlius.Bet jie kitą metą keliaus į šiltnamio galą,nes jau virš dviejų metrų.
Atsakyti
Taip vienais metais as auginau kazkokius geltonus maziukus,gausiai derejo,bet gi pats augalas man i siltnami netelpa. ax.gif
Atsakyti
idomu kokio ausscio uzaugtu aukstaugiai pomidorai leidus jiems augti kiek nori. g.gif g.gif
Atsakyti
Ne nezinau,bet viena syki pravaziuojant maciau siltnamyje priristus pomidorus tikrai virs triju metru aukscio.O uzdereje taip gausiai kekes tokios dideles visi beveik raudoni.Ilgai dar svajojiau apie tokius pomidorus. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,štai ir aš ,mes visos pasvajojam ,kad užaugtų dideli gržūs pomidorai 4u.gif
Atsakyti
Mano betalux,siemet kazkodeltai velinasi.visi kiti jau su pomidorais,o jis dar ne nezydi. g.gif
Atsakyti
Betalux turiu nemažai ir lauke ir šiltnamyje,jie pas mane vienodai deri ,tik kad jų ankstyvumo nematau, schmoll.gif
Atsakyti
As auginu juos ir visada pirmuosius suvalgydavau,o siemet stipriai veluoja.
Atsakyti