Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Nu velnias, maniškis tikrai daug liūdniau atrodo...
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2009 07 09, 09:36)
Labukas smile.gif Nupurskiau ir as savo pomidorelius, agurkelius, ziuresiu kaip suveiks, nes jau nabagai visai uvo pagauti amaro, baltasparnio ar kokio brudo.
Kazkuriose turbut Greisi nuotraukose maciau, kad auginami dumplainiai, ir jau ju yra uzmegzta. Norejau paklausti ar daznai juos liejat, kaip tankiai susodine? Turiu ir as ju siltnami, bet vaisiu dar nesimato, kazkaip buvo nustoje augti pavasari, tik dabar atsigavo.

Pastebejau, kad mano siltnami uzpuole zalsvi amariukai. Tevukas dave patarima tongue.gif , sake anksciau bobules kaime barstydavo medzio pelenais lapus siltnamiuose. Tai ilindau i peciu ir kiek radau tiek pribarsciau lotuliukas.gif , vaizdelis siltnamyje pilka pilka...
Tik galvoju ar nepersistengiau. g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga3: 09 liepos 2009 - 16:27
QUOTE(uoga3 @ 2009 07 09, 17:25)
Pastebejau, kad mano siltnami uzpuole zalsvi amariukai. Tevukas dave patarima  tongue.gif , sake anksciau bobules kaime barstydavo medzio pelenais lapus siltnamiuose. Tai ilindau i peciu ir kiek radau tiek pribarsciau  lotuliukas.gif , vaizdelis siltnamyje pilka pilka...
Tik galvoju ar nepersistengiau.  g.gif  blush2.gif

Beje amarai ir sūraus vandens nemėgsta,galima nupurkšti
Atsakyti
g.gif ka darau netaip kad antri metai uzauga rugstoki pomidorai unsure.gif snd nuskyniau betalux pomidora ir jis gan rugstokas, o zinau kad jie tikrai skanus ir nerugsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 07 09, 20:07)
g.gif ka darau netaip kad antri metai uzauga rugstoki pomidorai unsure.gif snd nuskyniau betalux pomidora ir jis gan rugstokas, o zinau kad jie tikrai skanus ir nerugsti ax.gif

gal saules mazai.arba sirpsta per letai.nu cia as taip mastau g.gif cia mes is pavydo uzrugztinom lotuliukas.gif pas mus tai nera dar raudonu blush2.gif
Atsakyti
Na bent i siltnami galiu nueiti,ten neprilyja.Pomidoru nemazai,yra jau viena paprika,keli agurkeliai.deja iki valgymo dar toli.
Atsakyti
O ką aš radau bijau ir garsiai šaukti ,rausta pomidorai keli g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 09, 20:36)
O ką aš radau bijau ir garsiai šaukti ,rausta pomidorai keli g.gif

o ko bijot,kad irgi bus uzrugztinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 07 09, 19:07)

Ar betalux valgai ,pas mane lauke ir šiltnamyje vienodo dydžio betalux,bet nenoksta schmoll.gif
Atsakyti
Taigi dazniausiai kai kuo nors pasigiri ir prasideda visokios bedos,tai ir bijo girtis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 09, 20:47)
Taigi dazniausiai kai kuo nors pasigiri ir prasideda visokios bedos,tai ir bijo girtis. ax.gif

butent.as ,kad ir valgysiu pomidorus sakysiu,kad dar zali.kristo mama sake,kad pernai jau tuo pat metu pas ja jau buvo pomidoru,o siemet dar nera.faktas kaip blynas,kad del visu musu bedu kaltas oras.
Atsakyti
Savaime aišku kad reikia šilumos ,saulytės ,kaip ir žmogui ,nerandi vietos g.gif
Atsakyti