Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 08, 18:46)
blush2.gif ,bet nieko nesupratau ką norėjai pasakyti? g.gif

norejau pasakyti,kad arba blogai pririsau arba lazda neatlaike radau nugriuvusi pomidora,tai aplauziau kas ir taip buvo beveik nuluze nu atrodo aiskiai tada parasiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUNIGEDA2: 08 liepos 2009 - 17:22
aukstaugius kuoliukai gali ir neatlaikyti g.gif jei grius papildomai risk spagatu prie lubu siltnamio
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 07 08, 20:45)
aukstaugius kuoliukai gali ir neatlaikyti g.gif jei grius papildomai risk  spagatu prie lubu siltnamio

kuoliuku man parupino tetis.kadangi medziagu mazai turejo kuoliukai kudoki isejo pats pomidoras kazkur jau pusantro metro.kai kuriem jau kirpau virsune,arba pacia virsune risau prie stogo,o kai remesi kirpau.pirmi metai as su tais pomidorais.tai ziuriu man dar mokytis ir mokytis,kad aukstaugiu nebenoriu tai faktas.kai kuriuos uzsiauginau tokius,kad nebezinau kur lauzt,o kur palikt.nu jei kokia zaraza neateis kaip jau minejau mums 3 pomidoru uzteks.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 08, 18:20)
norejau pasakyti,kad arba blogai pririsau arba lazda neatlaike radau nugriuvusi pomidora,tai aplauziau kas ir taip buvo beveik nuluze nu atrodo aiskiai tada parasiau blush2.gif

Nu jo tie kuoliukai,tai tikrai ne kas .Pernai man irgi buvo išvirtę.Ir dar vietą užima.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 08, 21:20)
Nu jo tie kuoliukai,tai tikrai ne kas .Pernai man irgi buvo išvirtę.Ir dar vietą užima.

nu del vietos tai nezinau g.gif gal ne tiek vietos kiek ilyst paskui sunku i siltnamio giluma.
Atsakyti
gal pumpocka nesupyks, ale pasinaudosiu jos foto iliustruoti savo klausima blush2.gif
pas mane kai kuriu pomidoru eme raitytis lapai, vat labai panasiai kaip sitoje foto. ir tiek vieno is pomidoru dar ir krasteliai nurudave. ar tai liga ar ko nors trukumas ar nieko ?

QUOTE(pumpocka @ 2009 07 06, 09:51)

Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2009 07 08, 23:41)
gal pumpocka nesupyks, ale pasinaudosiu jos foto iliustruoti savo klausima  blush2.gif
pas mane kai kuriu pomidoru eme raitytis lapai, vat labai panasiai kaip sitoje foto. ir tiek vieno is pomidoru dar ir krasteliai nurudave. ar tai liga ar ko nors trukumas ar nieko ?

as tokius parudavimus, susiraitymus nupurskiau nuo maro, su previkuru g.gif Nezinau ar gerai padariau
Atsakyti
Labukas smile.gif Nupurskiau ir as savo pomidorelius, agurkelius, ziuresiu kaip suveiks, nes jau nabagai visai uvo pagauti amaro, baltasparnio ar kokio brudo.
Kazkuriose turbut Greisi nuotraukose maciau, kad auginami dumplainiai, ir jau ju yra uzmegzta. Norejau paklausti ar daznai juos liejat, kaip tankiai susodine? Turiu ir as ju siltnami, bet vaisiu dar nesimato, kazkaip buvo nustoje augti pavasari, tik dabar atsigavo.
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2009 07 08, 22:41)
gal pumpocka nesupyks, ale pasinaudosiu jos foto iliustruoti savo klausima  blush2.gif

Nera ko pykti,nejaugi foto gaila? 4u.gif
QUOTE(wilike @ 2009 07 09, 08:21)
as tokius parudavimus, susiraitymus nupurskiau nuo maro, su previkuru  g.gif  Nezinau ar gerai padariau

Buvau jau pomidorus purskusi,kai pradejo zydeti su previkuru,buvo pagereja,bet dabar ziuriu kad vel reikes.

Siaip cia sake merginos kad mazai laitau,gal delto mano lapai raitos,bet tai tada kazi ko jie ruduoja.
taip nesinori juos bepurksti,juk jau valgom pomidorus. verysad.gif
Atsakyti
Issiskink raudonus pomidorus, ar kiek rausvesnius ir nupurksk. As ir nenorejau jokios chemijos, bet tenka pasirinkti arba pomidorai, arba chemija. Jau tada geriau savi pomidorai su chemija, nei pirktiniai, kur isvis neiasku ko privaryta rolleyes.gif
Atsakyti
Klausykit, kas auginat kokius bulvialapius pomidorus? Mano Japoninis triufelis kažkoks nukvailėjęs, sakau, gal turi būt taip... Bet tie lapai taip jau nuleisti žemyn, toks jausmas, kad jie net auga iškart žemyn. Atrodo papiepęs gerokai.... Gal jis miršta ir bando man tą paaiškint, tik aš nesuprantu?
Atsakyti
Nu va kaip atrodo mano triufelis,anksčiau jau buvau įdėjus.Šiaip viską jau valgom ir pomidorus ir agurkus.Paprikas jau seniai,anktyvas.Tiesa pusę žiedų pametė,bet nesuprantu ar nuo perkaitimo,ar kas nugraužė.
Atsakyti